Σελίδες

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Έλεος!!!

Έχει κουράσει υπερβολικά το θέμα με την αλλαγή της ώρας διεξαγωγής των αγώνων της Νίκης...
Τόσο καιρό μας αλλάζουν την ώρα στο ποδόσφαιρο και την μέρα που παίζαμε η Αστυνομική Διεύθυνση...
Τώρα ξεκίνησε και στο μπάσκετ; Γιατί δεν αλλάζει ποτέ τους αγώνες του Ολυμπιακού;
Μήπως να αλλάξει και τον αγώνα που παίζει η γυναικεία μας ομάδα την Κυριακή το μεσημέρι;
Ας μου απαντήσει κάποιος γιατί άλλαξε η Αστυνομία την ημέρα του αγώνα της ομάδας μου αφού έτσι και αλλιώς παίζαμε στις 6 και η ομάδα του "κυρίου" Μπέου παίζει αργότερα...

"Κύριοι ο κόσμος της Νίκης θα είναι εκεί στους αγώνες της ομάδας χωρίς προσκλήσεις και παρακάλια ότι μέρα και ότι ώρα και να αποφασίσουν να τον κάνουν... το μόνο που καταφέρνετε είναι να μας συσπειρώνετε ακόμη περισσότερο..."


Ευχαριστώ πολύ

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Ανακοίνωση Blue Angels

31/3/2011
Ακόμα ένας τελικός κερδήθηκε, πάμε για τον επόμενο. Ο κόσμος ήταν ο 12ος παίκτης της ομάδας μας και παρέδωσε μαθήματα κερκίδας για άλλη μια φορά και «σκόραρε» και τα 3 γκολ της ομάδας μας. Το επόμενο ραντεβού μας στα γήπεδα είναι το Σάββατο και την Κυριακή σε 2 μεγάλα παιχνίδια για τα τμήματα της Ερασιτεχνικής, του βόλεϊ και του μπάσκετ. Θέλουμε να καλέσουμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Νίκης Βόλου να βρίσκεται το Σάββατο στις 18:00 στο κλειστό για τον αγώνα μπάσκετ με την ομάδα του Αμπελώνα. Επίσης την Κυριακή στις 13:00 στο κλειστό της Νέας Ιωνίας τα κορίτσια μας αντιμετωπίζουν την Ελασσόνα για την μάχη της ανόδου και θα είμαστε και εκεί να τα στηρίξουμε. Όσο μας πολεμάτε τόσο και πιο πολύ συσπειρωνόμαστε και γινόμαστε όλο και πιο δυνατοί. Αδέρφια όλοι κοντά στις ομάδες μας και για κανένα λόγο δεν κάνουμε πίσω και για κανέναν.

ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΜΠΛΕ ! ! !


BLUE ANGELS 1994

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου

Η διοίκηση της Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ προσκαλεί όλους τους φιλάθλους της Νίκης να δώσουν βροντερό «παρών» το Σάββατο στις 6.00 το απόγευμα, στον αγώνα ανόδου της ομάδας μπάσκετ με τον Αμπελώνα στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας.

Γ.Σ. Βόλου «Η ΝΙΚΗ» Π.Α.Ε.

Ανακοίνωση επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΟΚ

Μετά από αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ο αγώνας μπάσκετ ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΓΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ, για την Γ’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών (1ος Όμιλος Βορρά), αντί Κυριακής 03/04/2011, θα διεξαχθεί Σάββατο 02/04/2011 και ώρα 18:00.

NIKI VOLOU NEWS: ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ

Ηρακλής Αγ. Θεοδώρων - Ν.Α. Νίκης 1-2

Αγωνιστική δράση είχαμε χθες στην Β' κατηγορία της ΕΠΣΘ και μάλιστα οι Νέοι Αθλητές Νίκης αγωνίστηκαν την ίδια ώρα με τη Νίκη Βόλου. Ένα ζήτημα το οποίο ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να το λύσουμε.
Η ομάδα μας κέρδισε με 1-2 τον Ηρακλή Αγίων Θεοδώρων εκτός έδρας με τα γκολ να πετυχαίνουν οι Χατζητρακόσιας στο 27' και Φέζο στο 73', ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε ο Μαλλιαρός στο 80'.

Βαθμολογία Β' ΕΠΣΘ
(26η αγωνιστική)

Ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου

«Αγαπητοί φίλαθλοι της πόλης. Την Κυριακή 3 Απριλίου στις 6.00 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας, η ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου δίνει καθοριστικό αγώνα με την ομάδα του Γ.Σ. Αμπελώνα για την άνοδο της στη Β’ Εθνική. Σας καλούμε όλους να ενισχύσετε την προσπάθεια της ομάδας. Η παρουσία σας στον αγώνα θα δώσει δύναμη, κουράγιο και θάρρος στους αθλητές μας και οικονομική ανάσα στον Ερασιτέχνη. Πάμε όλοι μαζί για τον μεγάλο μας στόχο».

Δηλώσεις Γιδόπουλου στην συνέντευξη Τύπου

«Να απευθυνθώ πρώτα στον κόσμο της Νίκης, ο οποίος παρόλες τις πίκρες που του δίνουμε σε ολόκληρο το πρωτάθλημα αυτός μας ακολουθεί. Να του ζητήσω και στο επόμενο ματς με το Φωκικό που είναι κομβικό για να παίξουμε πλέον στα μπαράζ, θα πρέπει να βρίσκεται στο πλευρό των παικτών.
Εγώ ήμουν πολύ απογοητευμένος στο πρώτο ημίχρονο από τους ποδοσφαιριστές. Μπήκα στα αποδυτήρια και τους μίλησα και θα έλεγα πολύ σκληρές κουβέντες τώρα, αν το ματς δεν γύριζε. Οι δυνατότητες αυτών των παικτών είναι μεγάλες. Είναι πολύ καλοί παίκτες. Όμως δεν μπορούμε να βρούμε το σφυγμό τους για να τους κάνουμε να παίζουν 70 λεπτά καλό ποδόσφαιρο και όχι μόνο 15.

Νέοι Αθλητές Νίκης παντού πρωταθλητές

Μια σύντομη αναδρομή στην πιο πετυχημένη φετινή ομάδα της Νίκης και το ταξίδι δεν τελειώνει...

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Μεγάλη νίκη για τη Νίκη

Μεγάλη νίκη από βαθμολογικής άποψης πέτυχε η Νίκη Βόλου στο γήπεδο "Παντελής Μαγουλάς" επί της Ζακύνθου με 3-1.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο χωρίς πολλές φάσεις από τις δύο ομάδες με το 0-0 να αντικατοπτρίζει την μέχρι στιγμής εικόνα του αγώνα. Στο δεύτερο μέρος η Νίκη ήθελε να πιέσει για να ανοίξει το σκορ, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποτελεσματικοί στην αρχή της επανάληψης και ευτύχισαν να προηγηθούν με τον Μπάστα στο 55'.
Με την πλάτη στο τοίχο βρέθηκε για μία ακόμη φορά η Νίκη Βόλου όμως δεν το έβαλε κάτω. Με την βοήθεια του κόσμου οι κυανόλευκοι ανέβασαν ρυθμούς και στο 68΄ ισοφάρισαν με τον Ντάνισιτς. Με την ψυχολογία εμφανώς ανεβασμένη πέτυχαν αμέσως και δεύτερο τέρμα στο 69' με τον Τσερκέζο να κάνει το 2-1. Στη συνέχεια τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για τη Νίκη με τον Στουρνάρα να διαμορφώνει το τελικό 3-1 στο 88'.
Για μία ακόμη αγωνιστική η Νίκη Βόλου έδειξε πως της αξίζει κάτι καλύτερο, γιατί διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και πολύ κόσμο που την ακολουθεί πιστά.

Βαθμολογία Football League 2

2ος Όμιλος
(29η αγωνιστική)
1. Αναγέννηση Επανωμής 50
------------------------------
2. ΑΕΛ Καλλονής 46
3. Φωκικός 45
------------------------------
4. Αναγέννηση Γιαννιτσών 45
5. Νίκη Βόλου 43
6. Δόξα Κρανούλας 39
7. Εορδαϊκός 38
8. Τύρναβος 38
9. Αετός Σκύδρας 37
10. Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης 36
11. Οδυσσέας Αναγέννησης 34
12. Εθνικός Φιλιππιάδας 33
13. Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας 32
------------------------------
14. Ναυπακτιακός Αστέρας 32
15. Ζάκυνθος 31
16. Κοζάνη 28
17. Μακεδονικός 14

Η επόμενη αγωνιστική (30ή - 6/4/2011):

Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής

Football League 2
2ος Όμιλος

ΦΩΚΙΚΟΣ 1-3 ΔΟΞΑ ΚΡΑΝ.
   88' Δήμας   22' Χήρας
75' Βασιλειάδης
92' Κολλιός
 
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 3-1 ΖΑΚΥΝΘΟΣ
  68' Ντάνιτσιτς
69' Τσερκέζος
88' Στουρνάρας
  55' Μπάστας   
ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 1-0 Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
   16' Γ. Ιορδανίδης      
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 1-0 ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛ.
   61' Κουβελάς      
ΚΟΖΑΝΗ 3-4 ΚΑΛΛΟΝΗ
   19' Μαρκόπουλος(πεν)
41' Κάλφας (κόκκινη)
53΄ Τοπούζης
88' Μαρκόπουλος (πεν)
   16' Πετρουζέλλης
Τριανταφύλλου
41' (πεν)
69' Λώττας
92' Βλαστέλλης
 
ΕΠΑΝΟΜΗ 1-0 ΑΕΤΟΣ ΣΚ.
   32' Δερμιτζόγλου (πεν)      
ΟΔΥΣΣΕΑΣ 1-0 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
   56' Κουκούτσης   50' Σπαθάρας
(κόκκινη) 
 
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 2-0 ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ
  68' Παπαγιαννόπουλος
76' Τροΐρης
     

 Ρεπό: Ναυπακτικάς Αστέρας

Νίκη Βόλου - Ζάκυνθος (τελικό)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 3-1 ΖΑΚΥΝΘΟΣ
68' Ντάνιτσιτς
69' Τσερκέζος
88' Στουρνάρας
55' Μπάστας 














Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ:  Μπαϊμάκης, Ναβαρέτε
(81΄ Όλιβερ), Παπαδήμας, Μαϊστρέλλης, Στουρνάρας, Ντάνιτσις, Πετράς (67΄ Βλαχοκυριάκος), Μακράκης (53΄ Κυτίου), Νάστος, Τσερκέζος, Μπουσινάκης.
ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ντουγέρογλου, Γιαντσέλης, Ζαφειρόπουλος, Στεφανής
(63΄ λ.τρ. Στρατομήτρος), Σεφερίδης, Λιβέρης, Γεωργίου, Χατζηαντωνίου, Λέτρος (76΄ Κόντη), Παναγιωτίδης, Μπάστας (68΄ Χαριάτης).

Οι φάσεις του αγώνα:

Δύο αγώνες όλη η χρονιά

Την Κυριακή τα δύο πολλά υποσχόμενα τμήματα της Νίκης Βόλου, οι ομάδες βόλεϊ και μπάσκετ, υποδέχονται στο κλειστό της Ν. Ιωνίας τους δύο βασικούς τους αντιπάλους για την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Πρώτη ρίχνεται στη μάχη η ομάδα βόλεϊ γυναικών, όπου στη 1:00 μ.μ. αντιμετωπίζει την Ελασσόνα και θέλει οπωσδήποτε νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για την πρώτη θέση.

Πιο απλά είναι τα πράγματα για την ομάδα μπάσκετ που αναμετράται στις 6:00 το απόγευμα με τον Αμπελώνα, με στόχο τη νίκη με τέσσερις πόντους τουλάχιστον για να έχει τον πρώτο λόγο στη συνέχεια.


Έτσι για μία ακόμη φορά η Νίκη Βόλου θα δείξει την δυναμική της με τις δύο κορυφαίες ομάδες βόλεϊ και μπάσκετ της Μαγνησίας, να διεκδικούν με πάθος και πολύ κόσμο, το όνειρο της ανόδου για το οποίο πάλεψαν μία ολόκληρη χρονιά!

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Νέα από την τελευταία προπόνηση

Φάση από την σημερινή προπόνηση
Με οικογενειακό δίτερμα ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία της η Νίκη Βόλου για τον αγώνα με την Ζάκυνθο. Ο Περικλής Μπουσινάκης προπονήθηκε κανονικά και ο Βέλικο Ντόβενταν τον υπολογίζει στα πλάνα του για την αυριανή αναμέτρηση. Αντίθετα εκτός τέθηκε ο Γιάννης Τσάγγαρης, ο οποίος δεν συμμετείχε στο δίτερμα γιατί ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.
Σε καλή κατάσταση βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του "Παντελής Μαγουλάς" λόγω της συντήρησης που έγινε τις προηγούμενες ημέρες και των ευνοϊκών καιρικών συνθηκών.

Καινούργιο nikiotiko blog

ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΠAΘΕΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΑ, ΚΥΡΙΩΣ  ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!

nikiotiko.blogspot.com

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΑΔΕΡΦΙΑ! ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ!

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ!

Ενημερωτική η Γενική Συνέλευση

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στην αίθουσα του Μεταξουργείου η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής Νίκης.

Η συνέλευση είχε ενημερωτικό χαρακτήρα και συζητήθηκε η μέχρι τώρα αγωνιστική πορεία των τμημάτων του Ερασιτέχνη και για το τι μπορούν να πετύχουν μέχρι το τέλος της χρονιάς.

«Όποιος δε μπορεί…»

Να τα δώσουν όλα στο παιχνίδι με τη Ζάκυνθο και σε όσα απομένουν ως το τέλος ζήτησε από τους παίκτες της Νίκης Βόλου ο Στράτος Γιδόπουλος.

Νίκη Βόλου - Ζάκυνθος, οι απουσίες των ομάδων

Για τον σημαντικό αγώνα με την Ζάκυνθο, ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Βέλικο Ντόβενταν, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κώστα Καρακώστα και Αντώνη Βλάχο που είναι τιμωρημένοι, ενώ με χαλαρούς ρυθμούς συμμετέχουν στις προπονήσεις οι Περικλής Μπουσινάκης και Γιάννης Τσάγγαρης τους οποίους μάλλον θα προτιμήσει να τους προφυλάξει ο κόουτς των κυανόλευκων.
Για την Ζάκυνθο που επίσης καίγεται για βαθμούς αλλά για διαφορετικό λόγο, θα απουσιάσουν οι τραυματίες Κατσαδούρος, Κωστάκης, Παρασκευάς και ίσως ο Στρατομήτρος που υπηρετεί την θητεία του.

Χάσανε αλλά είχανε ψυχή

Πραγματικό ντέρμπι έγινε στο κλειστό της Ν. Ιωνίας ανάμεσα στη Νίκη και τον Ολυμπιακό Βόλου, για το πρωτάθλημα Νεανίδων στο μπάσκετ, με τις φιλοξενούμενες να κερδίζουν τελικά με 42-46.
Η Νίκη Βόλου ήταν πολύ καλή από το ξεκίνημα του αγώνα και είχε το προβάδισμα σχεδόν σε όλη τη διάρκειά του, έχασε όμως τη νίκη στις λεπτομέρειες στα τελευταία λεπτά εκεί όπου παρουσίασε σημάδια κούρασης.
Την προσπάθεια των κοριτσιών της Νίκης παρακολούθησε αρκετός κόσμος και οργανωμένοι φίλαθλοι που με τα τύμπανα και τις φωνές τους έγιναν ο έκτος παίκτης της ομάδας.

BLUE ANGELS ΠΑΝΤΟΥ

BLUE ANGELS παντού και αυτό το Σαβ/κο για τη Νικάρα μας και για τον Γαλάζιο Άγγελο...

Κυριακή πρωί Δάφνη Βόλου-Νέοι Αθλητές Νίκης Βόλου 3-2, μεσημέρι γυναικείο βόλεϊ Νίκη Βόλου-ΑΕΛ 3-0 σετ (25-10, 25-14, 25-7), στη συνέχεια πρωτάθλημα μπάσκετ νεανίδων Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός Άρτεμις Βόλου 42-46 και το απόγευμα Νίκη Βόλου-Μακαμπή 91-53. Το ραντεβού μας; Πάλι στα γήπεδα να φωνάζουμε για τη Νικάρα και συγκεκριμένα την Τετάρτη στις 16:00 στην Κλούβα στη θύρα 3 για τον αγώνα Νίκη Βόλου-Ζάκυνθος.


NIKI VOLOU NEWS: Την Κυριακή κάποιοι ήταν στα γήπεδα από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ σε τέσσερις συνεχόμενους αγώνες της Νίκης. Αυτό δεν υπάρχει πουθενά αλλού, ΟΥΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΥΤΕ ΤΕΤΟΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ!
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ!

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Νίκη 3-0 με καλή εμφάνιση της Νίκης Βόλου στο βόλεϊ επί της ΑΕΛ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΒΟΛΕΪ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Α2 - 2ος  ΓΥΡΟΣ
Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε η Νίκη Βόλου το θεσσαλικό ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής με την Α.Ε. Λάρισας καθώς συνέτριψαν την λαρισινή ομάδα με 3-0 σετ (25-10, 25-14, 25-7).

ΝΙΚΑΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΣΤΙΓΜΕΣ

Ένα πολύ ωραίο βιντεάκι

Δάφνη - Ν.Α. Νίκης 3-2

Δυσάρεστη εξέλιξη είχε για τους Νέους Αθλητές Νίκης ο αγώνας με την Δάφνη για την εξ' αναβολής 23η αγωνιστική της Β' ΕΠΣΘ, οι οποίοι προηγήθηκαν με 0-2 στο 37' αλλά τελικά χάσανε το παιχνίδι με 3-2.
Τα γκολ για τους Νέους Αθλητές πέτυχαν οι Ντ. Φέζο (20') και Λινάρδος (37'), ενώ για τους γηπεδούχους οι Ζαγκαβιέρος (43' πεν., 64') και Αυλογιάρης (75').

Βαθμολογία Β' ΕΠΣΘ
(25η αγωνιστική)

Άνετα η Νίκη Βόλου 91-53 την Μακαμπή

Περίπατο έκανε η Νίκη Βόλου στο κλειστό της Νέας Ιωνίας συντρίβοντας με 91-53 την Μακαμπή για την 20η αγωνιστική της Γ' Εθνικής στο μπάσκετ.
Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης η Νίκη έδειξε τις προθέσεις της και πήρε μεγάλη διαφορά. Ενδεικτικό είναι το σκορ του ημιχρόνου όπου οι κυανόλευκοι σταμάτησαν στους 53 πόντους (53-26).
Ο Γιώργος Ζαφειρούδης ξεκούρασε τους βασικούς παίκτες και δοκίμασε διάφορα σχήματα καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, που έμοιαζε με προπόνηση ενόψει του ντέρμπι της επόμενης Κυριακής.

Νέοι Αθλητές Νίκης - Α.Ε.Β. Διμηνίου 52-40 (φωτογραφίες και βίντεο)

Μετά από έναν πολύ ωραίο αγώνα μεταξύ των δύο καλύτερων παιδικών ομάδων μπάσκετ της Μαγνησίας, οι Νέοι Αθλητές Νίκης επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους και κατέκτησαν τον τίτλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Να εξαντλήσουν τις ελπίδες

Μπορεί οι πιθανότητες της Νίκης για άνοδο να είναι περιορισμένες, μετά την ήττα στη Φιλιππιάδα και με δεδομένο το ρεπό που έχει να κάνει η κυανόλευκη ομάδα, αλλά από τη στιγμή που ακόμα μαθηματικά υπάρχουν ελπίδες για τα πλέι οφ, διοίκηση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές είναι υποχρεωμένοι να τις κυνηγήσουν και να τις εξαντλήσουν. Η εβδομάδα που ξεκινά από αύριο περιλαμβάνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ο Βέλικο Ντόβενταν και οι παίκτες του μετά την ανεπιτυχή έξοδο στη Φιλιππιάδα επιστρέφουν στην «κλούβα» και υποδέχονται την Ζάκυνθο.

Ντέρμπι με Ολυμπιακό Βόλου οι Νεανίδες στο μπάσκετ

Ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου παίζουν σήμερα τα κορίτσια της Νίκης στο μπάσκετ για το Πανθεσσαλικό πρωτάθλημα Νεανίδων. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 4.00μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας με διαιτητές τους Τούσια και Μαριτσούδη.

Η βαθμολογία (σε 8 αγώνες)
1. Ολυμπιάδα Λάρισας 17
2. ΓΣ Ολύμπια Λάρισας 16
3. Ολυμπιακός Βόλου 11
4. Νίκη Βόλου 11
5. Πρ. Γωνιά Τρικάλων 10
6. Ιωνικός Ν. Ιωνίας 8

Πρωταθλητές Μαγνησίας οι Νέοι Αθλητές Νίκης!

Κέρδισαν 52-40 την Α.Ε.Β. Διμηνίου στον τελικό του πρωταθλήματος παίδων στο μπάσκετ
Μπράβο παλληκάρια!

Σε λίγο περισσότερα...

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Δεν ανησυχούν για τα χρέη

Συνεχώς προκύπτουν νέα χρέη της Νίκης Βόλου από προσφυγές που έχουν τελεσιδικίσει, με τον κίνδυνο να μην οριστούν οι επόμενοι αγώνες να είναι ορατός.

Νίκη Βόλου - Μακαμπή στο μπάσκετ

Με την Μακαμπή στο κλειστό της Ν. Ιωνίας αγωνίζεται αύριο στις 6.00 το απόγευμα η Νίκη Βόλου για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ' Εθνικής. Οι κυανόλευκοι πρέπει να κατακτήσουν οπωσδήποτε τη νίκη στο παιχνίδι αυτό, για να υποδεχτούν χωρίς απώλειες την επόμενη αγωνιστική τον πρωτοπόρο Αμπελώνα. Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Καρακατσανίδης και Ταρενίδης.

Χρήσιμο Site

To site αυτό είναι σαν το google των super markets. Του βάζεις το προϊόν που σε ενδιαφέρει και βλέπεις ποιο από τα γνωστά super markets το έχει πιο φθηνά!
http://shopnsave.gr/home.html
Το ίδιο κάνει και το: http://www.e-prices.gr/search
Aνήκει στο Υπουργείο (Παρατηρητήριο Τιμών Γενικής Γραμματείας Εμπορίου) και ανακοινώθηκε η λειτουργία της πριν από 4 μέρες (beta version αλλά πολύ καλή).
Πέραν τού γεγονότος ότι δεν ανήκει σε ιδιώτες (γιατί ποτέ δεν ξέρει κανείς τι παιχνίδια παίζονται ...), δίνει τη δυνατότητα και να κάνεις λίστα προϊόντων οπότε σού βρίσκει σε ποιό super market θα είναι φθηνότερο το σύνολο τής λίστας.
Ας την στηρίξουμε για να σταματήσουν επιτέλους να μάς κοροϊδεύουν και να πληρώνουμε τα ίδια πράγματα διπλάσια από την υπόλοιπη Ευρώπη !

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Η Νίκη υποδέχεται την ΑΕΛ στο βόλεϊ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΒΟΛΕΪ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Α2 - 2ος  ΓΥΡΟΣ
Με το κλασσικό θεσσαλικό ντέρμπι της Νίκης Βόλου με την Α.Ε. Λάρισας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 27/3/2011 και ώρα 13:00, στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας, ξεκινά ο δεύτερος γύρος της τελικής φάσης ανόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία βόλεϊ γυναικών.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής ο Γ.Σ. Ελασσόνας υποδέχεται την Φθία και ο Γ.Σ. Λαμίας τον Α.Ο. Σουφλαρίων.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Έκτος έδρας με Δάφνη οι Ν.Α. Νίκης

Η εξ' αναβολής 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΘ διεξάγεται την Κυριακή, με τους Νέους Αθλητές Νίκης να αντιμετωπίζουν τη Δάφνη στο γήπεδο της Νεάπολης στις 11.00π.μ.