Σελίδες

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Συνομιλία Γιώργος - Μπέος (7/2/2011)

Ο Μπέος, 12.09 το μεσημέρι, δέχεται τηλεφώνημα από κάποιον Γιώργο που προφανώς κινείται στο περιβάλλον της Νίκης Βόλου. Του λέει: «Μη βοηθάς αυτόν τον απατεώνα τον Γιδόπουλο! Κακό κάνεις και στην ίδια σου την πόλη και στον εαυτό σου! Τυχοδιώκτης είναι αγόρι μου! Το ξέρεις καλύτερα, τον έζησες από κοντά, εγώ τον ξέρω πριν από 20 χρόνια! Τώρα τον ζήσατε, παραμύθι, ψέμα, πώς θα σας φάει τα λεφτά και να κάνει τον π... με ξένο κ...! Διώχτε τον να τελειώνουμε, να βγάλουμε μία ομάδα, ο Βόλος να τελειώνει!»

Πηγή: www.enet.gr

Η Νίκη δεν έχει ανάγκη από «σωτήρες»

Έλεος πια! Άρχισε πάλι το «παραμύθι» του ερχομού του σωτήρα Γιδόπουλου στη Νίκη. Δεν κατανόησε ο γηραιός παράγοντας ότι η ιστορική ομάδα δεν είναι το παιχνιδάκι για να παίζει όποτε το μικρόβιο χτυπά τον ιό του παραγοντισμού από το οποίο διακατέχεται;

Δεν πιστεύω ότι οι φίλοι και οι οπαδοί της Νίκης ν΄ αρχίζουν να πιπιλίζουν την καραμέλα μιας ανόδου, η οποία θα προέλθει από τις εξωαγωνιστικές ανακατατάξεις της βαθμολογίας. Δεν πιστεύω επίσης ότι, ο αποτυχών επί τρία χρόνια, Στράτος Γιδόπουλος, θα τα καταφέρει τώρα και θα οδηγήσει την ομάδα στην θέση που τις αξίζει, διότι είναι αποτυχημένος.
Αποτυχημένος διότι έχει μονίμως την Νίκη στη Γ’ Εθνική.

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Οι απόψεις των αναγνωστών μας

Στο Niki Volou News φιλοξενούμε κείμενα, ειδήσεις και προσωπικές απόψεις που μας στέλνουν οι αναγνώστες μας. Χωρίς εσάς δεν γίνεται!

Στα μηνύματα αυτά οι αναγνώστες μας εκφράζουν την προσωπική τους γνώμη, εμείς ούτε συμφωνούμε ούτε διαφωνούμε με το περιεχόμενό τους. Είναι το δικό σας Νικιώτικο ελεύθερο βήμα.

Όταν θέλουμε να εκφράσουμε τη δική μας θέση το δηλώνουμε ανοιχτά.

Συνεχίστε να στέλνετε τα μηνύματά σας στο nikivolounews@gmail.com . Στείλτε μας κείμενα, ειδήσεις, ανακοινώσεις, απόψεις, σχόλια και οτιδήποτε άλλο θέλετε σχετικό με την αγαπημένη μας ομάδα και εμείς θα το αναρτήσουμε.

nikivolounews.blogspot.com
να δυναμώσει η φωνή μας!

Συνεχίζουν Στάμος και Μυστηλιάδης στη Νίκη

Συνεχίζει στη Νίκη ο Λευτέρης Στάμος
Και οι Λευτέρης Στάμος και Γρηγόρης Μυστηλιάδης θα συνεχίσουν στην ομάδα της Νίκης Βόλου που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη Β' Εθνική μπάσκετ ανδρών. Οι δύο καλαθοσφαιριστές που ανήκαν στο ρόστερ της προηγούμενης σεζόν συμφώνησαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με την ομάδα. Ο Βολιώτης Στάμος αγωνίζεται στην θέση του σέντερ, ενώ ο Θεσσαλονικιός Μυστηλιάδης σε αυτή του πλέι μέικερ. Ο δεύτερος πάντως αναμένεται να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία και ίσως να μην μπορέσει να βρίσκεται σε όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
Να θυμίσουμε ότι η Νίκη έχει ήδη ανακοινώσει την πρώτη της μεταγραφή και συγκεκριμένα τον Θωμά Γεωργίου, ενώ επίσης συμφώνησαν να παραμείνουν από πέρυσι οι Τσώλης, Ζαρογιάννης, Σαμαράς, Χρηστομάνος και Κουτίνας. Συνεχίζονται οι επαφές των κυανολεύκων με τον Δημήτρη Μπόγδανο ώστε να ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα κοντά στο καλάθι.

Πηγή: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Νίκη και στο πόλο!

Πρεμιέρα με βολιώτικο ντέρμπι στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας πόλο της Νίκης Βόλου που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Οι κυανόλευκοι μετά τον θρίαμβο του περσινού καλοκαιριού, όπου με την πρώτη τους παρουσία στις πισίνες πέτυχαν την άνοδο από την Δ' στη Γ' Εθνική, σηματοδοτούν μια νέα δυναμική στην βολιώτικη υδατοσφαίριση.

Ζητά ορισμό με Πόντιους

Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο η Νίκη για να κερδίσει το χαμένο έδαφος

Με όλα τα «όπλα» που έχει στα χέρια της η ΠΑΕ Νίκη Βόλου προσπαθεί να αλλάξει τα δεδομένα και να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της, καθώς θεωρείται θύμα τόσο στο σκάνδαλο «Κοριόπολις» με τον στημένο αγώνα εις βάρος της στα Γιαννιτσά, αλλά και στο σκάνδαλο με τις φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες στο οποίο εμπλέκονται ομάδες που της «έκοψαν» βαθμούς κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος της Football League 2.

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Στη 2η θέση η Νίκη Βόλου στο 1st Volos Cup against Violence!

Με τη Νίκη για...τη Νίκη!!! Ζήστε το 1st Volos Cup against Violence μέσα από τη πορεία της Νίκης Βόλου (γεν. 1997). Ο Άγγελος Παπάζογλου μας μεταδίδει τα σχετικά της πορείας της Νίκης Βόλου, και μας χαρίζει όμορφες φωτογραφίες.

Στα κυανόλευκα ο Γεωργίου

Επόμενος μεταγραφικός στόχος ο Μπόγδανος, ενώ συμφώνησε και ο Σαμαράς

Ανακοινώθηκε η πρώτη μεταγραφή για τη νεοφώτιστη στη Β’ Εθνική μπάσκετ, Νίκη Βόλου. Αργά το βράδυ της Παρασκευής η διοίκηση της Ερασιτεχνικής συναντήθηκε με τον έμπειρο πλέι μέηκερ Θωμά Γεωργίου και συμφώνησαν να συνεχίσει την καριέρα του στην κυανόλευκη ομάδα. Χθες μάλιστα προχώρησε στην ανακοίνωση της απόκτησης του εν λόγω καλαθοσφαιριστή, καθώς και στην συμφωνία με τον Αντώνη Σαμαρά.

Η πορεία της Νίκης Βόλου στο 1st Volos Cup Against Violence

Όπως σωστά μας διόρθωσαν οι φίλοι μας, η ομάδα της Νίκης Βόλου (γεν. 1997) με προπονητή τον Κώστα Γρηγοριάδη που συμμετέχει στο 1st Volos Cup Against Violence, κέρδισε με 5-1 τον Ολυμπιακό Παλλήνης (παράρτημα ξέρετε εσείς) στο γήπεδο της Πορταριάς (τα μπερδέψαμε) και προκρίθηκε στην τελική φάση του τουρνουά.

Περισσότερα για την πορεία της ομάδας μας όπως την μεταδίδει ο Άγγελος Παπάζογλου στο www.ourboys.gr :

Κινούν τις διαδικασίες

Το στημένο παιχνίδι εις βάρος της Νίκης στα Γιαννιτσά που προέκυψε έπειτα από διαλόγους του σκανδάλου «Κοριόπολις», έχει κάνει τους ανθρώπους της ΠΑΕ να εξετάζουν με κάθε λεπτομέρεια τα νομικά πλαίσια στα οποία μπορούν να κινηθούν. Ο Στράτος Γιδόπουλος τη Δευτέρα αναμένεται να αναθέσει επίσημα σε δικηγόρο την υπόθεση αδικίας της Νίκης λόγω στημένου αποτελέσματος στο παιχνίδι με τα Γιαννιτσά, ώστε να υπάρξει υπεράσπιση των συμφερόντων της ομάδας, ενώ άπαντες παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις και περιμένουν την κατά γράμμα εφαρμογή του νόμου.

O Αχιλλέας Μπέος τηλεφωνεί στο Νίκο ΖΕΡΒΟ

Την 7-2-2011 ο Αχιλλέας Μπέος τηλεφωνεί στο Νίκο ΖΕΡΒΟ και του λέει: «Πάρε τον Παπαδημητρίου και πες του να πάρει τον Μιχάλη τον ΚΑΣΑΠΗ (πρώην προπονητή της Καλλονής Λέσβου, ομάδα της Γ’ Εθνικής και πρώην παίκτη της ΑΕΚ) να του πει να μην κάνει καμιά μ…. και έρθει εδώ στο Βόλο, θα φάει και πολύ ξύλο, είναι όλοι απλήρωτοι και ότι του πει ο Γιδόπουλος είναι ψέμα από την από την αρχή μέχρι το τέλος, δεν έχει καμία τύχη πες του. Και είναι και σε κόντρα και με μένα, θα τον πολεμήσω εγώ πες του.

Aπο: www.lay-out.gr
http://www.lay-out.gr/ellada/28452

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Απάντηση στον δήμαρχο...

Σχετικά με τη δήλωση του δημάρχου Βόλου για συμπαράσταση στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου σύμφωνα με τη δήλωσή του είναι και το παρελθόν του (Ε.Δ.Α.-ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ-ΠΑ.ΣΟ.Κ.) για το που θα βρει μεγαλύτερο μισθό γι' αυτόν και την οικογένειά του. Φυσικά τώρα αυτή η δήλωσή του είναι για τις ψήφους (ΜΙΣΘΟΣ).
1. Δεν μπορεί ο δήμαρχος να βγάζει δήλωση υπέρ του βιαστή και της εταιρίας του και όχι υπέρ του θύματος και της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ.
2. Η ομάδα που ονομάζουν Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι του Βόλου και της Μαγνησίας αλλά της Κασσάνδρας (σαν δικηγόρος στο επάγγελμα έπρεπε να το γνωρίζει).

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Τα ταλέντα της Νίκης αγωνίζονται σήμερα στον τελικό του Volos Cup στην κλούβα

Η Νίκη Βόλου κέρδισε 5-1 την Ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιώς στο ΕΑΚ

Την πρόκριση στον τελικό του Volos Cup πέτυχε η ομάδα της Νίκης Βόλου (γεννηθέντες το 1997) με προπονητή τον Κώστα Γρηγοριάδη. Οι μικροί κυανόλευκοι πραγματοποιούν πολύ καλή πορεία στο τουρνουά και σήμερα στη 1 μ.μ. θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση, στον τελικό που θα γίνει στο γήπεδο "Παντελής Μαγουλάς" με αντίπαλο τον ΠΑΟΝΕ ή την Βοϊβοντίνα από την Σερβία.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Με την Νίκη Βόλου στο 1st Volos Cup against Violence!!!

Έκανε την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια η ομάδα της Νίκης Βόλου στην κατηγορία γεννηθέντων 1997 και βαδίζει ακάθεκτη για τον τελικό του τουρνουά Volos Cup.
Στον πρώτο αγώνα κέρδισε την ακαδημία Πλίτση στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς με σκορ 2-1 (σκόρερ Παπάζογλου, Λημνιός), ενώ στον δεύτερο αγώνα κέρδισε στο ΕΑΚ την Μπρασώβ Ρουμανίας με σκορ 2-0 (σκόρερ Λημνιός, αυτογκόλ).

Η σύνθεση της ομάδας και φωτογραφίες:

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Συμφώνησε με Γεωργίου και Σαμαρά η Νίκη

Ο Θωμάς Γεωργίου
Συνεχίζει την μεταγραφική της ενίσχυση η ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου ενόψει Β' Εθνικής. Σήμερα η Ερασιτεχνική Νίκη ανακοίνωσε τη συμφωνία της με άλλους δύο καλαθοσφαιριστές, τον Θωμά Γεωργίου (πλέι μέικερ) και τον Αντώνη Σαμαρά (σούτινγκ γκαρντ) ο οποίος παραμένει στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Αντώνης Σαμαράς
Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής:
«Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου και το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου ανακοινώνουν την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Θωμά Γεωργίου και την ανανέωση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Αντώνη Σαμαρά».

Ομαδική αγωγή...

Ύστερα από μια συζήτηση που είχαμε μεταξύ μας 7 φίλοι της Νίκης Βόλου γι' αυτά που συμβαίνουν στο Ελληνικό και τοπικό ποδόσφαιρο και λίγο πολύ μας επηρέασαν αυτά που ακούγονται τις τελευταίες μέρες είμαστε από αυτούς που βάλανε χρήματα, άλλοι σε εισιτήρια διαρκείας άλλοι βάζοντας έξοδα για να πηγαίνουν στα εκτός έδρας παιχνίδια, ο καθένας έβαλε είτε λίγα είτε πολλά χρήματα για κάποιους για να μπορέσει η ομάδα να αγωνιστεί τη σεζόν 2010-2011 στη Γ' Εθνική κατηγορία.

Ξανά στασιμότητα (TRT)

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Το γήπεδο "Παντελής Μαγουλάς" της Νίκης Βόλου με εικονική περιήγηση!

Κάντε σέντρα στο γήπεδο "Παντελής Μαγουλάς" με εικονική περιήγηση (360 Virtual Tour) από το www.mypanorama.gr


Επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://www.mypanorama.gr/gipedo.php , κάντε κλικ πάνω στην εικόνα της Νικάρας και είστε μέσα στην κλούβα!

Διάλογος Μπέου-Αλέφαντου (Για Αναγέννηση Γιαννιτσών - Νίκη Βόλου που διεξήχθη στις 13-2-2011)

Την 10-2-2011 ο Αχιλλέας Μπέος παίρνει τηλέφωνο τον Νίκο Αλέφαντο, ο οποίος βρίσκεται στην Κέρκυρα και τον ρωτάει αν ξέρει κάποιον ΠΟΥΛΗΜΑ που σφυρίζει στη Γ' Εθνική. Ο Νίκος του λέει ότι τον ξέρει και τον ρωτάει τι ακριβώς θέλει ο Αχιλλέας να μάθει.

Τότε ο τελευταίος του απαντά ότι «θέλει να τους βοηθήσει την Κυριακή». Παίζει στα Γιαννιτσά με τη Νίκη και «θέλει την έδρα» (αναφέρεται στον αγώνα μεταξύ των ομάδων Αναγέννηση Γιαννιτσών - Νίκη Βόλου που διεξήχθη στις 13-2-2011 με αποτέλεσμα 1-0). Ο Νίκος τού λέει θα τον πάρει τηλέφωνο το βράδυ και ο Αχιλλέας τού διευκρινίζει «να μη διαρρεύσει τίποτα».

http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=59161&catid=158

Apo : SportDay

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Πρόεδρος κοινής αποδοχής ο Κώστας Λάζος

Συσπειρώνει τον κόσμο της Νίκης ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη

Ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους της Νίκης Βόλου είναι ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Κώστας Λάζος. Έχει υπηρετήσει ξανά τον σύλλογο από την ίδια θέση αλλά και από αυτή του προέδρου της ΠΑΕ με επιτυχία στο πρόσφατο παρελθόν. Επί θητείας του η ποδοσφαιρική ομάδα της Νίκης κέρδισε δύο διαδοχικές ανόδους και έφτασε από τη Δ' στη Β' Εθνική το 2003.

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Συμφωνία για τρεις

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Μετά τη συμφωνία με τον προπονητή Γιώργο Ζαφειρούδη οι διοικούντες στην Ερασιτεχνική Νίκη έπιασαν δουλειά για την δημιουργία του ρόστερ. Οι Παναγιώτης Τσώλης, Χρήστος Ζαρογιάννης και Σάκης Κουτίνας ήταν οι πρώτοι που πέρασαν χθες από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής και συμφώνησαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στην κυανόλευκη ομάδα.

Νικάρα ή θάνατος

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Δυσκολεύουν τα πράγματα για τη Νίκη

Μετά από απόφαση της ΕΠΟ, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου είναι υποχρεωμένη να καταβάλει μεταξύ άλλων και το ποσό των 12.232,00 € στον ποδοσφαιριστή Σταμάτη Σαπαλίδη, αλλιώς...

Η απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ:

Νίκη Βόλου: «Καμία πρόταση»

Διέψευσε οποιαδήποτε συμφωνία για την παραχώρηση των μετοχών της Νίκης ο Στράτος Γιδόπουλος. Με δηλώσεις του στο «Goal» ο διοικητικός ηγέτης των «κυανόλευκων» τόνισε: «Είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση, αλλά αυτήν τη στιγμή κανείς δεν μου έχει χτυπήσει την πόρτα για τις μετοχές. Δεν θα ήθελα καν να σχολιάσω τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας με τον κ. Χρόνη». Σύμφωνα με το περιβάλλον του έμπειρου παράγοντα, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις στο θέμα των ενημεροτήτων και θα κινηθεί ανάλογα, προκειμένου να διασφαλίσει τα νόμιμα δικαιώματα του συλλόγου.

Πηγή: www.sentragoal.gr

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Ανανέωσε ο Γιώργος Ζαφειρούδης με τη Νίκη Βόλου

Έπιασε δουλειά η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη

Ξεκίνησε τον σχεδιασμό της η Ερασιτεχνική Νίκη για την ανδρική ομάδα μπάσκετ και το πρώτο πράγμα που φρόντισε να εξασφαλίσει, ήταν η ανανέωση της συνεργασία της με τον προπονητή Γιώργο Ζαφειρούδη. Ο έμπειρος κόουτς οδήγησε τη Νίκη Βόλου στη Β' Εθνική ύστερα από 14 χρόνια παρουσίας της στη Γ' κατηγορία και φυσικά το έργο του άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους ανθρώπους της διοίκησης οι οποίοι κινήθηκαν ανάλογα.

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής:

Ορισμός εφόρων στα τμήματα της Νίκης

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης ανακοινώνει τους εφόρους των τμημάτων του συλλόγου έτσι όπως αυτοί ορίστηκαν από το Δ.Σ.:

Βαϊράμογλου Δημήτριος (ποδόσφαιρο)
Γιαλίδης Ελευθέριος (ποδόσφαιρο)
Γκάγκας Χρήστος (ποδόσφαιρο)
Ζάγκας Γρηγόριος (ποδόσφαιρο)
Λαλιάς Χρήστος (ποδόσφαιρο)
Οικονόμου Νικόλαος (μπάσκετ)
Καραγιάννης Δημήτριος (μπάσκετ)
Κουκουβίνος Κωνσταντίνος (μπάσκετ)
Παυλίδης Κωνσταντίνος (βόλεϊ)
Τσαρνάς Κωνσταντίνος (πόλο)
Παρασκευόπουλος Πέτρος (κολύμβηση)
Παπαγιάννη Ελένη (κολύμβηση)
Γαργάλας Κωνσταντίνος (στίβος)

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ο Κώστας Λάζος ο νέος πρόεδρος στην Ερασιτεχνική Νίκη

Ο Κώστας Λάζος, όπως αναμενόταν, είναι ο νέος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου! Κατά τη χθεσινοβραδινή σύσκεψη του νεοεκλεγέντος διοικητικού συμβουλίου για την συγκρότηση σε σώμα, ο κ. Λάζος ψηφίστηκε ομόφωνα από τα μέλη του Δ.Σ. να ηγηθεί της νέας προσπάθειας του μητρικού σωματείου της Νίκης.

Η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. έγινε πολύ γρήγορα, μόλις μία ημέρα μετά τις εκλογές, λόγω του γεγονότος ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η μεταγραφική περίοδος όσον αφορά το τμήμα μπάσκετ. Ο χρόνος πιέζει και θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσει ο σχεδιασμός και να καθοριστούν οι στόχοι της ανδρικής ομάδας που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - Συναίνεση;

Γέφυρες μεταξύ Γιδόπουλου-Χρόνη
Στράτος Γιδόπουλος και Κώστας Χρόνης φέρεται να βρίσκονται πιο κοντά στην από κοινού ανάληψη των υποχρεώσεων της Νίκης Βόλου.

Μεσάζων στην προσπάθεια που έχει πλέον πιθανότητες επιτυχίας είναι ο γνωστός δικηγόρος Πέτρος Καϊμακάμης.

Ωστόσο, ο Στράτος Γιδόπουλος αναμένει ξεκάθαρη πρόταση για την επένδυση που διατίθεται να κάνει ο κ. Χρόνης προκειμένου να συμμετάσχει στην ΠΑΕ. Εντός της εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις.

Πηγή: www.golden3.gr

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Τα αποτελέσματα των εκλογών της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών του Γ.Σ.Β. "Η ΝΙΚΗ" που πραγματοποιήθηκαν χθες στα γραφεία της Ερασιτεχνικής στο γήπεδο "Παντελής Μαγουλάς". Πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο νυν πρόεδρος Κώστας Μανιατάκης ενώ ακολούθησαν οι Κώστας Γαργάλας, Δημήτρης Βαϊράμογλου και Κώστας Λάζος. Η συμμετοχή κρίνεται ικανοποιητική καθώς ψήφισαν συνολιά 115 μέλη του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της εφορευτικής επιτροπής με τα αποτελέσματα:

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Ποδοσφαιρικοί παράγοντες στη διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης

ΕΚΛΟΓΕΣ για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. γίνονται σήμερα στην Ερασιτεχνική Νίκη. Οι εκλογές αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού το νέο Συμβούλιο που θα προκύψει θα πρέπει αφενός μεν ν’ ασχοληθεί με τη συνέχιση του εξαιρετικού έργου που επιτελείται στην Ερασιτεχνική, αφετέρου δε να δρομολογήσει τις εξελίξεις προκειμένου η ΠΑΕ να βγει από το τέλμα και να αποκτήσει πρωτίστως διοίκηση.
Πάντως, αρκετοί παράγοντες προερχόμενοι από τον χώρο του ποδοσφαίρου, όπως για παράδειγμα ο παλιός πρόεδρος κ. Κώστας Λάζος, φέρονται διατεθειμένοι να εμπλακούν στα διοικητικά δρώμενα της Ερασιτεχνικής, πλαισιώνοντας το ψηφοδέλτιο. Εν αναμονή σημαντικών εξελίξεων, λοιπόν, βρίσκονται όλοι στη Νίκη.

Πηγή: ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Επιστροφή Κώστα Λάζου στα διοικητικά του Ερασιτέχνη!

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι των εκλογών της Ερασιτεχνικής Νίκης

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εκλογές της Ερασιτεχνικής Νίκης που θα αναδείξουν το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου. Ανάμεσα στα ονόματα των υποψηφίων αυτό που αδιαμφισβήτητα ξεχωρίζει είναι του Κώστα Λάζου, ο οποίος έχει διατελέσει με επιτυχία πρόεδρος της Νίκης στο παρελθόν και έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα.

Ανοιχτή Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη με θέμα την ΠΑΕ μετά τις εκλογές


Η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου, η μητέρα όλων των τμημάτων του ιστορικού συλλόγου, καλείται να δώσει μια λύση ή τουλάχιστον να βοηθήσει στην κατεύθυνση αυτή, το μεγαλύτερο παιδί της που δεν είναι άλλο από την ποδοσφαιρική ομάδα.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Λύση στο αδιέξοδο

Πρέπει να βρεθεί για να ξεφύγουν οι κυανόλευκοι από το τέλμα που βρίσκονται

Λύση στο αδιέξοδο είναι εκείνο που αναζητείται στη Νίκη Βόλου, καθώς η ομάδα βρίσκεται προ των πυλών του υποβιβασμού, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Κινήσεις γίνονται οι οποίες όμως προς το παρόν δεν καταλήγουν κάπου.

Εργοτέλης - Νέοι Αθλητές Νίκης 75-57

Έδωσαν μεγάλη μάχη με τον Εργοτέλη οι Νέοι Αθλητές Νίκης (φωτογραφίες)

Υπέκυψαν με 75-57 στην ανωτερότητα των Κρητικών

Πίστεψαν στον εαυτό τους και έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν οι Νέοι Αθλητές Νίκης στο τελευταίο και καθοριστικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη για τον Γ' προκριματικό όμιλο του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ παίδων. Οι βολιώτες πραγματοποίησαν έναν ωραίο αγώνα και στάθηκαν όρθιοι μέχρι το τέλος κόντρα στην πληρέστερη ομάδα της προκριματικής φάσης και με πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσουν.

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Τον πανίσχυρο Εργοτέλη αντιμετωπίζουν σήμερα στις 10:45π.μ. οι Ν.Α. Νίκης

Ο νικητής κερδίζει το εισιτήριο για την τελική φάση


Τον πιο καθοριστικό αγώνα δίνουν σήμερα στη Χαλκίδα οι Νέοι Αθλητές Νίκης για τα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ παίδων. Στις 10:45π.μ. οι κυανόλευκοι του Φώνη Μαυρομιχάλη θα μονομαχήσουν με τον Εργοτέλη για το ένα και μοναδικό εισιτήριο που οδηγεί στην τελική φάση των έξι καλύτερων ομάδων στην Ελλάδα.

Νέοι Αθλητές Νίκης - Α.Ο. Ερμούπολης 64-41

Δεύτερη νίκη για τους Νέους Αθλητές στη Χαλκίδα (φωτογραφίες)

Επικράτησαν με 64-41 του Α.Ο. Ερμούπολης Σύρου


Φωτογραφίες από τον αγώνα:

Πολύ καλή πορεία πραγματοποίησαν όλα τα τμήματα της Νίκης στο βόλεϊ

Μια ανάσα από την Α2 βρέθηκε η γυναικεία ομάδα

Ολοκληρώθηκαν όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα βόλεϊ για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011.

Το ιστορικό τμήμα βόλεϊ της Νίκης Βόλου, έλαβε μέρος σε όλες τις κατηγορίες όπως άλλωστε πράττει ανελλιπώς από το 1984.

Στο γυναικείο πρωτάθλημα, οι βολεϊμπολίστριες του Μαρίνου Κουτσογιάννη, αν και αντιμετώπισαν πάρα πολλές αντιξοότητες καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς, πραγματοποίησαν εντυπωσιακή πορεία φθάνοντας μια ανάσα από την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Μια πονεμένη ιστορία στη Νίκη Βόλου

Κάθε καλοκαίρι στην ίδια θέση βρίσκονται οι κυανόλευκοι

«Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση» λέει το ρητό και στην περίπτωση της Νίκης Βόλου ταιριάζει απόλυτα. Τα τελευταία πέντε χρόνια αμέσως μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων, η ΠΑΕ Νίκη βρίσκεται ορφανή διοικητικά και οι μέτοχοί της είναι αναποφάσιστοι για το αν θα συνεχίσουν ή όχι στην ομάδα και περιμένουν το καλοκαίρι για τις εξελίξεις.

ΑΣΕ Μπούκαλη - Νέοι Αθλητές Νίκης 54-66

Ξεκίνησαν με νίκη οι Νέοι Αθλητές, ανώτεροι από την ομάδα της Λαμίας.


Βήμα-βήμα για την πρόκριση στο Πανελλήνιο.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Ρίχνονται στη μάχη για το Πανελλήνιο οι Νέοι Αθλητές Νίκης

Ξεκινάει σήμερα η προκριματική φάση των ομίλων για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ στους παίδες. Την Θεσσαλία εκπροσωπούν οι Νέοι Αθλητές Νίκης οι οποίοι βρίσκονται στον Γ' όμιλο μαζί με τους ΑΣΕ Μπούκαλη, ΑΟ Ερμούπολης και Εργοτέλη.
Οι κυανόλευκοι αγωνίζονται σήμερα στις 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Χαλκίδας με τον ΑΣΕ Μπούκαλη από την Λαμία και θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στην προκριματική φάση. Θυμίζουμε πως στην τελική φάση θα προκριθεί η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση. Κυριότερος αντίπαλος των Νέων Αθλητών φαντάζει να είναι ο Εργοτέλης τον οποίο αντιμετωπίζουν την τελευταία αγωνιστική και αν όλα εξελιχθούν ομαλά ο μεταξύ τους αγώνας θα κρίνει την πρόκριση.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Αναγκαιότητα να αξιοποιηθεί το "Παντελής Μαγουλάς"

Συζητήθηκε στη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής

Το ποδοσφαιρικό γήπεδο "Παντελής Μαγουλάς" στη Νέα Ιωνία αποτελεί τη φυσική έδρα της Νίκης Βόλου και το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο που διαθέτει. Όμως είναι γεγονός, πως έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που έγιναν τελευταία φορά κάποια ουσιαστικά έργα βελτίωσης και με τη σημερινή του μορφή στερείται σε λειτουργικότητα και σε άνεση για τους αθλητές και φιλάθλους.

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Γενική Συνέλευση κάνει το Blue Club για τις εξελίξεις στη Νίκη

«Tο Blue Club «Π. Ντοκούζης» καλεί τα μέλη του σε εξαιρετικής σημασίας γενική συνέλευση, την Τετάρτη 15 Ιουνίου και ώρα 7.30 το απόγευμα, στα γραφεία του συνδέσμου Μαιάνδρου 14, για να συζητηθούν οι τρέχουσες εξελίξεις στην ομάδα καθώς και θέματα του συνδέσμου μας. Πίστη - Τιμή - Αφοσίωση Νίκη Βόλου 1924»

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Η… Νίκη του Βόλου (gazzetta.gr)

Διαβάστε το αφιέρωμα που έκανε το gazzetta.gr για την ομαδάρα μας στο μπάσκετ!

http://www.gazzetta.gr/article/item/201006-e%E2%80%A6-nike-tou-volou-vds


Το gazzetta συνεχίζει τα αφιερώματά του στις ομάδες που ανέβηκαν κατηγορία από το καμάρι της Νέας Ιωνίας Βόλου, τη Νίκη, που με την καθοδήγηση του πολύπειρου Γιώργου Ζαφειρούδη εξασφάλισε την πρωτιά στον 1ο όμιλο του Βορρά της Γ’ Εθνικής και μαζί την άνοδο για τη Β’.

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Ανακοίνωση εφορευτικής επιτροπής εκλογών Γ.Σ.Β. "Η ΝΙΚΗ"

Η εφορευτική επιτροπή που εκλέχτηκε από τη Γενική Συνέλευση του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» στις 8-6-2011 και αποτελείται από τους Νικολάου Μιχαήλ, Μαυρογιάννη Στέφανο, Τσικλάνη Χρήστο και αναπληρωματικό τον Παπαδήμο Ιωάννη, ανακοινώνει ότι καθημερινά από Δευτέρα – Παρασκευή 11:00–14:00 και 19:00– 22:00 και Σάββατο 11:00–14:00 θα βρίσκεται στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς και:

1ον) Θα δέχεται υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των εκλογών της 18ης Ιουνίου που θα διεξαχθούν στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης – Μαιάνδρου 14 και ώρα 10:00–20:00. Πληρ. 24210 60320

2ον) Δικαίωμα συμμετοχής στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όλα τα μέλη της Ερασιτεχνικής Νίκης.

Κίνδυνος να χαθούν παίκτες

Όσο η ποδοσφαιρική Νίκη βρίσκεται σε πλήρη αδράνεια λόγω του διοικητικού κενού

Το διοικητικό κενό στην ΠΑΕ Νίκη εξακολουθεί να υφίσταται και έτσι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χαθούν παίκτες από την ομάδα. Εξάλλου τα περισσότερα συμβόλαια λήγουν στις 30 Ιουνίου και οι ποδοσφαιριστές, που συν τοις άλλοις είναι και απλήρωτοι, δεν έχουν σκοπό να κάνουν περισσότερο υπομονή. Οι φίλαθλοι αγωνιούν και περιμένουν να αναλάβει πρωτοβουλία το νέο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής το οποίο θα εκλεγεί στις 18 Ιουνίου.

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Τα συμπεράσματα από τη Γεν. Συνέλευση του Ερασιτέχνη

Δεν πάρθηκε σαφή θέση για την ΠΑΕ, προέκυψε όμως δέσμευση για τη νέα διοίκηση
Όλοι οι φίλαθλοι περίμεναν με αγωνία τη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής Νίκης για να παρθούν πρωτοβουλίες όσον αφορά την ΠΑΕ Νίκη που έχει αφεθεί στην τύχη της, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε και δόθηκε παράταση στην αγωνία. Η αλήθεια όμως είναι πως η συγκεκριμένη Γ.Σ. λόγω του εκλογοαπολογιστικού χαρακτήρα της δεν ήταν η κατάλληλη για να πάρει τέτοιες αποφάσεις, γιατί προέχει να εκλεγεί το νέο διοικητικού συμβούλιο του Ερασιτέχνη για να μπορέσει να κινήσει τις διαδικασίες.

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Καμία σχέση με τον αθλητισμό

Επειδή στην πόλη μας συμβαίνουν ορισμένα γεγονότα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τον αθλητισμό αλλά βρίσκουν πρόσφορο έδαφος σε αυτόν, μας αφήνουν τόσο αδιάφορους που δεν κάνουμε ούτε τον κόπο να γράψουμε λίγες σειρές.
Το μόνο που έχουμε να κάνουμε από εδώ, είναι να ευχηθούμε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον γιο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Νίκης Βόλου Νίκου Φλάμου, τον Γιάννη ο οποίος είναι νυν ποδοσφαιριστής της Νίκης, όπως και στον ανιψιό του, Σπύρο Κράντα. Να είναι καλά τα παιδιά.

Θετικός ο απολογισμός της Ερασιτεχνικής Νίκης

Θετικός είναι ο απολογισμός της Ερασιτεχνικής Νίκης τη διετία στην οποία βρίσκεται επικεφαλής η τωρινή διοίκηση. Μπορεί στα επίσημα χαρτιά να φαίνεται ότι υπάρχει ένα μικρό έλλειμμα της τάξης των 26.000 ευρώ, αλλά αν συμψηφιστεί με τα χρήματα που έχει λαμβάνειν ο σύλλογος, τότε προκύπτει πλεόνασμα. Πάντως τα μέλη της Ερασιτεχνικής εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πορεία όλων των τμημάτων που στην κυριολεξία αναγεννήθηκαν την τελευταία διετία. Σήμερα θα γίνει γνωστό πότε θα γίνουν οι εκλογές (πιθανή ημερομηνία η 18η Ιουνίου) και ποια στάση θα τηρήσει η Ερασιτεχνική για την ΠΑΕ.

Μαραθώνια η Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής Νίκης

Διήρκησε 4 ώρες και ολοκληρώθηκε στις 12 το βράδυ!


Απόλυτα πετυχημένο κρίθηκε κατά γενική ομολογία το έργο της διοίκησης

Περίπου 450.000 ευρώ το μπάτζετ του συλλόγου στα δύο χρόνια

Εγκρίθηκε ομόφωνα ο οικονομικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης

Παραιτήθηκε το Δ.Σ. και ξεκίνησε η διαδικασία των εκλογών

Το "μπαλάκι" στο επόμενο Δ.Σ. για το θέμα της ΠΑΕ

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Όλο το ενδιαφέρον στη Γενική Συνέλευση του Γ.Σ.Β. "Η ΝΙΚΗ"

Θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την επόμενη μέρα σε Ερασιτεχνική και ΠΑΕ Νίκη

Η σημερινή εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Ερασιτέχνη Γ.Σ.Β. "Η ΝΙΚΗ" στην οποία θα αποδοθούν τα πεπραγμένα της διετίας από τη διοίκηση του συλλόγου, έχει αποκτήσει πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ Νίκη, γιατί δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή άλλος θεσμικός τρόπος ώστε να αντιμετωπιστούν.

Αγωνία για το μέλλον της Νίκης

Στη σημερινή Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής θα γίνει συζήτηση για την κατάσταση στην ΠΑΕ

Το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας της Νίκης δείχνει αβέβαιο την εποχή αυτή από τη στιγμή που εξακολουθεί να υπάρχει διοικητικό κενό στην ΠΑΕ. Ο κόσμος αγωνιά και δικαιολογημένα εναποθέτει τις ελπίδες του στην Ερασιτεχνική, περιμένοντας να αναλάβει κάποια πρωτοβουλία. Έτσι η σημερινή γενική συνέλευση του ΓΣΒ «Η Νίκη», που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας (7 μ.μ.) θεωρείται σημαντική όχι μόνο για τα τμήματα της Ερασιτεχνικής, αλλά και για το ποδοσφαιρικό.

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Κάλεσμα του Blue Club για την Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη

«Ο αγώνας για μία αξιοπρεπή Νίκη, αντάξια της ιστορίας της συνεχίζεται. Σαν Blue Club «Π. Ντοκούζης» καλούμε όλο το Νικιώτικο λαό να γίνει μέλος και να παραβρεθεί στην Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής Νίκης την Τετάρτη στις 7.00 το απόγευμα στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Νέας Ιωνίας. Η λύση δεν θα δοθεί από καιροσκόπους διορισμένους σωτήρες, αλλά μέσα από τον θεματοφύλακα της ομάδας μας και από την αγάπη του κόσμου μας. Επίσης, για την τάξη, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Δήμαρχος Βόλου κ. Σκοτινιώτης δεν παραβρέθηκε μεν στην συγκέντρωση της 1ης Ιουνίου αλλά εκπροσωπήθηκε επίσημα από τον κ. Καουνά».