Σελίδες

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Στην Νίκη Βόλου ο Αμπντουραμάνι

Ο νεαρός επιθετικός πήγε ως δανεικός στην θεσσαλική ομάδα που θα παίζει στην Φούτμπολ Λιγκ 2.

Μπορεί να ξεκίνησε το καλοκαίρι ως παίκτης του ΑΟ Γλυφάδας και να έκανε προετοιμασία μαζί της, αλλά πριν λίγες ημέρες αποχώρησε και επέστρεψε στην ΑΕΚ. Ωστόσο, ο Σέρτζιο Αμντουραμάνι αποφασίστηκε να πάει δανεικός στην Νίκη Βόλου, ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ 2.
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την συμφωνία με την Νίκη Βόλου για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Serxhio Abdurahmani ως δανεικού έως τις 30/6/2012» ανέφερε σήμερα η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Πηγή: www.aek365.gr

Τεχνικός Διευθυντής της Νίκης Βόλου ο Γιώργος Δαλούκας!

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην διεθνής διαιτητής Γιώργος Δαλούκας, ήρθε σε συμφωνία με τους ανθρώπους της ΠΑΕ Νίκη Βόλου για να αναλάβει το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή.

Ο Αλέξης Αλεξίου στον πάγκο της Νίκης!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Αλεξίου, πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Νέων, θα είναι ο νέος προπονητής της Νίκης Βόλου. Απομένει η ολοκλήρωση των διαβουλεύσεων και η τελική συμφωνία.

Μεταγραφές και ανανεώσεις!

Συνεχίζει στη Νίκη ο Ζαρίφης!
Έντονη κινητικότητα επικρατεί σήμερα στις τάξεις της Νίκης Βόλου τελευταία ημέρα των μεταγραφών!

Η Νίκη απαίτησε από χθες τον 20χρονο τερματοφύλακα Γιάννη Αγριόδημο από τον Γ.Σ. Αλμυρού, ενώ επαγγελματικά συμβόλαια υπέγραψαν οι Σπύρος Ζάγκας και Άγγελος Αργύρης. Σήμερα υπέγραψαν και οι Σωτήρης Χατζητρακόσιας και Αποστόλης Κεφαλάς από τους Νέους Αθλητές Νίκης, όπως και ο Χρήστος Ζαρίφης.

Σταματά τις ενέργειες ο Γιδόπουλος

Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη ήδη έπιασε δουλειά, αλλά από την άλλη μεριά φαίνεται πως έχει κοπεί ο "ομφάλιος λώρος" με τον Στράτο Γιδόπουλο. Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει σταματήσει τις κινήσεις του για άνοδο της ομάδας στη Football League.
Ο κ. Γιδόπουλος υποστηρίζει ότι, αν και κάλεσε τα μέλη της καινούργιας διοίκησης να έρθουν στην Αθήνα για να συνομιλήσουν, κανείς δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του. Ως εκ τούτου ο ίδιος αποφάσισε να σταματήσει κάθε ενέργεια με σκοπό την άνοδο της Νίκης, δηλώνοντας ότι παράλληλα παύει να ασχολείται με τη βολιώτικη ομάδα.

Πηγή: ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη

Από την ΠΑΕ Νίκη ανακοινώνονται τα εξής:
Η πρώτη προπόνηση των παικτών της Νίκης θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί επίσημα από το site της ΠΑΕ Νίκη και η οποία θα γίνει με τον νέο προπονητή της ομάδας, ο οποίος θα προσληφθεί από τη διοίκηση.
Ο Πρόεδρος έχει επαφή με προπονητές, αλλά ακόμη δεν έχει «κλείσει», καθότι οι συζητήσεις συνεχίζονται.
Μέχρι το βράδυ θα συνεχιστούν και οι συζητήσεις με παίκτες υπό μεταγραφή και θα ανακοινωθούν τα ονόματα μόλις υπάρξουν μεταγραφές.

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Νέος πρόεδρος ο Δημήτρης Ιωαννίδης

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Νίκη. Πρόεδρος ανέλαβε ο Δημήτρης Ιωαννίδης, Αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Μωραΐτης, Γενικός Γραμματέας ο Γρηγόρης Ζάγκας, Γενικός Αρχηγός ο Νίκος Αθηναίος, Υπεύθυνος Διοικητικού ο Πιερής Κωνσταντίνου, Υπεύθυνος Ιματισμού ο Βαγγέλης Εμμανουήλ, Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων ο Γιώργος Καρεκλίδης.

Θέματα που συζητήθηκαν

Φωτογραφίες από τα γενέθλια της Νίκης!

Όμιλος Φιλάθλων Νίκης και Blue Club γιόρτασαν πανηγυρικά τα 87α γενέθλια της Νίκης Βόλου στην οδό Μαιάνδρου και η νύχτα έγινε μέρα!

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Χρόνια πολλά στη ΝΙΚΗ του ΒΟΛΟΥ!!!

87 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΝΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ!


ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Σχόλιο Νικιώτη οπαδού

Σ’ ένα γελοίο site των οπαδών του ΑΣΚ Ολυμπιακού υπάρχει μια ανάρτηση σχετικά με την ανακοίνωση του Blue Club. Η ανάρτηση έχει τίτλο «Δεν πάτε καλά γύφτοι». Και φυσικά θεωρούν αυτοί οι απίθανοι τύποι ότι δημιουργεί το Blue Club μίσος στην πόλη με τέτοιες ανακοινώσεις. Πρώτα απ’ όλα με πoιo δικαίωμα κάποιοι με υποβιβάζουν από τουρκόγυφτο σε γύφτο; Εγώ τουρκόγυφτος είμαι.

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Ξεκινάει η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου

Την Τρίτη 30 Αυγούστου και ώρα 18:00 στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Καλούνται οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας, όπως και όσες αθλήτριες επιθυμούν να ενισχύσουν τα αγωνιστικά τμήματα της Νίκης, να βρίσκονται την παραπάνω ημέρα και ώρα στην αίθουσα στίβου του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Ανακοίνωση Στράτου Γιδόπουλου

«Με χαρά και ικανοποίηση διάβασα ότι η Νίκη Βόλου προχώρησε σε ορισμό προσωρινής διοίκησης. Η ανάγνωση και μόνο των ονομάτων των συμμετασχόντων στο Δ.Σ. και ειδικά δύο τριών ανθρώπων με κάνει να πιστεύω ότι η Νίκη Βόλου από εδώ και πέρα δεν θα αντιμετωπίσει ξανά κανένα οικονομικό η αγωνιστικό πρόβλημα. Από τη στιγμή που αναλάβανε είμαι στη διάθεσή τους να έρθουν τη Δευτέρα στην Αθήνα.

Την Δευτέρα επαφές με παίκτες

Ο Νίκος Ζαλίκας
Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 29/08/2011, αρχίζει επαφές με τους παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ ή που ανήκαν στο περσινό και που δεν έχουν υπογράψει ακόμα σε κάποια άλλη ΠΑΕ.
Επίσης η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ κάνει γνωστό, ότι ήδη ξεκίνησε επαφές με προπονητές, ανάμεσα σ' αυτούς και ο Νίκος Ζαλίκας, που ήταν προπονητής της ομάδας μας και βρέθηκε στον Βόλο.
Οι πρώτες επαφές έγιναν με τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ.

Φιλική "μάχη" ανάμεσα σε "αδελφά" Σωματεία!

Για το Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτέμβρη, ορίστηκε ο σημαντικός Φιλικός αγώνας μεταξύ των Παιδικών τμημάτων (γεν. 1997-98) της ΝΙΚΗΣ ΑΛΙΜΟΥ και της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ. Πρόκειται για έναν αγώνα με ιδιαίτερη σημασία, αφού πέραν από το αγωνιστικό κομμάτι, μιας και πρόκειται για δύο πολύ δυνατά ηλικιακά τμήματα, υπάρχει και ένας ακόμα σημαντικότερος λόγος.

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Έκτακτη Γενική Συνέλευση Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου καλεί τα μέλη της όπως και όλο τον κόσμο της ομάδας, σε ανοιχτή έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011 στην αίθουσα του Μεταξουργείου Ν. Ιωνίας με ώρα έναρξης 8.00μ.μ. Τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν την ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

Blue Club "Π. Ντοκούζης": «Μία περήφανη πόλη»

Ανακοίνωση 27-8-2011

«Επιτέλους είναι πλέον πιθανή η πτώση της ποδοσφαιρικής δικτατορίας και του απολυταρχικού καθεστώτος στην πόλη μας, αντικρίζουμε τα βρωμερά σύννεφα της παρακμής και του σκοταδισμού να διαλύονται και να αποκαλύπτουν έναν καθάριο γαλάζιο ουρανό.

Θα μπορούμε πλέον να κλείνουμε προπονητές χωρίς να επηρεάζονται από απειλές, να προπονούμαστε σε γήπεδα χωρίς να μας διώχνουν εκτελώντας σκοτεινές διαταγές, θα μπορούμε να ελπίζουμε σε αντικειμενικές διαιτησίες και θα μπορούμε να νοιώθουμε ασφαλείς στους συνδέσμους μας, χωρίς να ανησυχούμε για επιδρομές παλικαράδων και τέλος η Π.Α.Ε. Νίκη Βόλου δεν θα βλέπει τα γραφεία της να πετιούνται στο δρόμο χωρίς λόγο.

Τουρνουά βόλεϊ γυναικών στον Αλμυρό


ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
 ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
    ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 10:00

ΟΜΑΔΕΣ

1-ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (ΛΑΡΙΣΑ)
2-ΝΙΚΗ (ΒΟΛΟΥ)
3-ΦΘΙΑ (ΛΑΜΙΑ)
4-Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δ.Σ. της ΠΑΕ Νίκη

Τη Δευτέρα, στις 9 το βράδυ, στα γραφεία της Νίκης στο «Παντελής Μαγουλάς» θα γίνει η συνεδρίαση του νέου Δ.Σ., το οποίο θα συγκροτηθεί σε σώμα και κατόπιν θα γίνει ευρεία συζήτηση για μια σειρά από θέματα, κυρίως οργανωτικά, ώστε να υπάρξει συμμάζεμα της ΠΑΕ έτσι ώστε αυτή να μπορέσει να λειτουργήσει ως Α.Ε.

Παράταση των μετεγγραφών από την ΕΠΟ

Παράταση των μετεγγραφών έδωσε η ΕΠΟ σε όσες ομάδες ανέβουν κατηγορία μετά τις σχετικές αποφάσεις της ΕΕΑ, όπως επίσης και στους άνεργους ποδοσφαιριστές.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι βάσει των αποφάσεων που έλαβε το διοικητικό της συμβούλιο στην τελευταία του συνεδρίαση:

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Ανακοίνωση Blue Club "Π. Ντοκούζης"

«Η πόλη μας αυτές τις ημέρες φιλοξενεί μία από τις κορυφαίες διεθνής διοργανώσεις στην υδατοσφαίριση. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δείξει το ήθος της και το φίλαθλο πνεύμα που έχει ο Βολιώτης. Καλούμε τα μέλη του συνδέσμου μας, αλλά και όλο τον υγιή φίλαθλο κόσμο της πόλης να συμμετέχει ενεργά σε αυτή τη μεγάλη αθλητική γιορτή. Εξάλλου είναι ακόμη πολύ νωπές και πολύ ευχάριστες οι μνήμες από τις επιτυχίες που μας πρόσφερε η ομάδα της Νίκης στο εν λόγω άθλημα την χρονιά που πέρασε.

Χαιρετίσματα από τον Matias Navarrete

Μήνυμα του Αργεντινού πρώην παίκτη της Νίκης!

H Νίκη Βόλου έχει κάνει φίλους ακόμα και στην μακρινή Αργεντινή, οι οποίοι εξακολουθούν να ενημερώνονται για τα νέα της ομάδας από το Niki Volou News. Μετά την επικοινωνία που είχαμε με τον Ματίας Όλιβερ και ο άλλος Αργεντινός της περσινής ομάδας της Νίκης, ο Ματίας Ναβαρέτε μας έστειλε το δικό του μήνυμα.

Το μήνυμα του Ναβαρέτε:

Πρεμιέρα με Ηρακλή στο Ιβανώφειο για τη Νίκη Βόλου στο μπάσκετ

Η κλήρωση της Β' Εθνικής και του κυπέλλου Ελλάδας

Πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων εθνικών κατηγοριών όπως και του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ. Στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής η Νίκη Βόλου θα ξεκινήσει την πορεία της αγωνιζόμενη εκτός έδρας με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στις 2 Οκτωβρίου, ενώ για τον θεσμό του κυπέλλου θα αντιμετωπίσει τον Πανελευσινιακό, ομάδα της Α2, σε νοκ άουτ αγώνα στις 11 Σεπτεμβρίου στο κλειστό της Ν. Ιωνίας.

Αναλυτικά η κλήρωση της Β' Εθνικής και του κυπέλλου Ελλάδας:

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Απόλλων Καναλίων - Νέοι Αθλητές Νίκης 1-4 στον σημερινό φιλικό αγώνα

Σκόρερ... 2 γκολ Ντενίζ Φέζο με πλασέ μέσα από την περιοχή και από ένα γκολ ο Γεωργαντζής με σουτ έξω από την περιοχή και ο Γιαννακούλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ... Στο γήπεδο των Καναλίων το ματς 7 η ώρα ξεκίνησε, αρκετά καλή εμφάνιση μετά τις δύσκολες προπονήσεις το Σάββατο. Υπάρχει και φιλικό πάλι με τα Κανάλια στο γήπεδο Κερασιάς...

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

FOOTBALL LEAGUE 2 - H... Μεγάλη Πέμπτη

Την 1/9 η ΕΕΑ εξετάζει τους φακέλους

Την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου αναμένεται να εξετάσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τους φακέλους των ομάδων της Football league και Football league 2, όπως ανακοίνωσε η ΓΓΑ.

Το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Νίκη Βόλου

Κατατέθηκε σήμερα στο Πρωτοδικείο Βόλου η αίτηση για διορισμό νέας προσωρινής διοίκησης στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Τα μέλη του νέου Δ.Σ. της ΠΑΕ έχουν ήδη πιάσει δουλειά και πρώτο μέλημά τους είναι να ετοιμαστεί ο φάκελος για την συμμετοχή της Νίκης στο πρωτάθλημα, καθώς αύριο Παρασκευή λήγει η σχετική προθεσμία.
Η διάρκεια της θητείας της προσωρινής διοίκησης προβλέπεται ότι θα είναι περίπου δύο μήνες, μέχρι να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση για την εκλογή τακτικής διοίκησης και αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ Νίκη Βόλου:

Ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής Νίκης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πόλο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου θέτει όλο το δυναμικό της σε διαθεσιμότητα εθελοντικής προσφοράς σε ότι χρειαστεί, είτε ο Δήμος Βόλου είτε η ΚΟΕ, για την επιτυχία της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πόλο Νέων Ανδρών.

Αυτονόητα ευχόμαστε κάθε επιτυχία για την απρόσκοπτη διεξαγωγή των αγώνων και ιδιαίτερα της Εθνικής ομάδας της χώρας μας στους αγώνες της οποίας δηλώνουμε δυναμικό και πολυπληθές «παρών».

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Νίκη Βόλου 1924

Άλλο ένα φοβερό βιντεάκι για τη Νικάρα μας, πολλά συγχαρητήρια στον δημιουργό του!

Την Πέμπτη αποκτά διοίκηση η Νίκη

Καταθέτει φάκελο την Παρασκευή

Την Πέμπτη, η ΠΑΕ Νίκη θα καταθέσει στο Πρωτοδικείο Βόλου την αίτηση για το διορισμό νέας διοίκησης, της οποίας θα ηγείται ο κ. Δημήτρης Ιωαννίδης. Ήδη ο πληρεξούσιος δικηγόρος κ. Δ. Καραγιάννης έχει πάρει την εντολή, έχει συγκεντρώσει τα στοιχεία των νέων μελών της διοίκησης και κατά καταθέτει στο Πρωτοδικείο.

Αμέσως μετά, ο νέος Πρόεδρος, ζητά ρύθμιση από το ΙΚΑ για να πάρει την ασφαλιστική ενημερότητα και μαζί με την φορολογική και όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ο φάκελος συμμετοχής στο πρωτάθλημα θα βρίσκεται την Παρασκευή, που είναι και η καταληκτική ημερομηνία, στην ΕΠΟ.

Πάμε ρε Νικάρα!

Νίκη Βόλου 1924 μία ομάδα στην πόλη 23-08-2011



ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ!

Δ. Ιωαννίδης: «Αρχίζω και γω να το πιστεύω για Β’ Εθνική»

Δήλωση πριν από λίγο του προέδρου της ΠΑΕ Νίκης

Δηλώσεις έκανε σήμερα στο ραδιόφωνο της Νίκης ο Δ. Ιωαννίδης, που επιβεβαίωσε ότι θα είναι και πάλι πρόεδρος της διοίκησης Πρωτοδικείου, όπως έχει γράψει από χθες το magnesianews.gr, ενώ έριξε και τη βόμβα ότι είναι πολύ πιθανόν η ομάδα της Νίκης να μετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Κι αυτό με δεδομένο ότι θα εξεταστούν όλοι οι φάκελοι των ομάδων της Β’ και της Γ’ Εθνικής, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχουν πιθανότητες να αποβληθούν πολλές ομάδες από τις μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε:

ΜΠΕΟ ευχαριστούμε πολύ

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΝΙΚΙΩΤΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΑΣ.
ΤΕΤΟΙΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΣΣΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ (ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ.
ΑΧΙΛΛΑΚΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΡΝΑΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑ ΠΑΓΩΤΑ Δ΄ ΔΕΛΤΑ.
Μήπως, λέμε, μήπως μπορεί να κάνει κάτι και για την Λάρισα η ζητάμε πολλά;

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Διοίκηση Πρωτοδικείου με Πρόεδρο τον Δημήτρη Ιωαννίδη

Αύριο Τετάρτη λύνεται μάλλον το πρόβλημα της Νίκης και αποκτά διοίκηση. Ύστερα από προσπάθειες του Γιώργου Βαλαχή, σύμφωνα με πληροφορίες θα συγκροτηθεί διοίκηση η οποία θα διοριστεί από το Πρωτοδικείο Βόλου.

Πρόεδρος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα είναι ο Δημήτρης Ιωαννίδης και όλα τα μέλη του Δ.Σ. θα είναι από τη Νέα Ιωνία.

Στόχος είναι να τρέξουν να προλάβουν τις προθεσμίες έτσι ώστε η ομάδα να ετοιμάσει το φάκελο και να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Πηγή: www.magnesianews.gr

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Κόσμος στη Μαιάνδρου αυτή την ώρα!

ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!

«Δεν θα μπω εμπόδιο στη Νίκη»

Με δηλώσεις του στην τοπική εφημερίδα "Θεσσαλία", ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Στράτος Γιδόπουλος εξέφρασε την πρόθεσή του να εκχωρήσει τις μετοχές του σε όποιον ενδιαφέρεται να σχηματίσει διοίκηση, ενώ επανέλαβε ότι θα παραμείνει στη Νίκη μόνο αν ανέβει στην Football League:

«Πιστεύω ακράδαντα ότι του χρόνου η Νίκη θα παίζει στη Β' Εθνική. Το δίκιο είναι με το μέρος μας. Μόνο σε αυτό το ενδεχόμενο θα συνεχίσω στα διοικητικά της ΠΑΕ. Σε αντίθετη περίπτωση θα εκχωρήσω τις μετοχές μου σε όποιον ενδιαφέρεται. Δεν θα μπω εμπόδιο στη Νίκη. Άλλωστε το έχω δηλώσει από τον Μάιο ότι εφόσον η ομάδα μείνει στη Football League 2, θα αποχωρήσω οριστικά.

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Γενική Συνέλευση ετοιμάζει η Ερασιτεχνική Νίκη

Έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα το μέλλον της ΠΑΕ Νίκη Βόλου προετοιμάζει ο Ερασιτέχνης του συλλόγου. Εντός της εβδομάδας, πιθανότατα την Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο της Ερασιτεχνικής από το οποίο αναμένεται να οριστεί η ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης. Η συνέλευση θα είναι ανοιχτή για όλο τον κόσμο της ομάδας και σε αυτή θα παρθούν πολύ σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τις κινήσεις που θα ακολουθηθούν από το μητρικό σωματείο της Νίκης για την ποδοσφαιρική ομάδα.

Πάει Κύπρο ο Ζαρίφης;

Δεν προχώρησε τελικά η μετακίνηση του Χρήστου Ζαρίφη στον Α.Ο. Χανίων. Όμως, αυτή τη στιγμή έχει στα χέρια μια άλλη πρόταση που αφορά ομάδα Γ' Εθνικής Κύπρου. Ο Ζαρίφης ήρθε ήδη σε προφορική συμφωνία με την Κυπριακή ομάδα, στην οποία αναμένεται να συναντήσει καλύτερες συνθήκες απ' ότι στον Βόλο. Μένουν μόνο τα διαδικαστικά για την πραγματοποίηση της μεταγραφής, όμως προς το παρόν "κολλάει" διότι η Νίκη Βόλου έμεινε χωρίς διοίκηση και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος από την ΠΑΕ για να υπογράψει την αποδέσμευσή του...

Στον Ατρόμητο Πειραιώς ο Παπαϊωάννου
Στο μεταξύ, ένας άλλος πρώην κυανόλευκος βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Πολύβιος Παπαϊωάννου υπέγραψε στον Ατρόμητο Πειραιώς που αγωνίζεται στην Δ' Εθνική κατηγορία.

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Μόνο φήμες

Καμία εξέλιξη δεν υπήρξε και αυτή την εβδομάδα στα διοικητικά της Νίκης Βόλου. Τουλάχιστον καμία φανερή, διότι ακούγονται διάφορα σενάρια χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα επίσημα.
Αυτό που φαίνεται να έχει μεγαλύτερη βάση, είναι πως ο Στράτος Γιδόπουλος κάνει κάποιες ενέργειες για να ετοιμάσει τον φάκελο της ομάδας για την αδειοδότηση. Οι δόσεις από την ρύθμιση σε ΙΚΑ και Εφορία εξακολουθούν να πληρώνονται, όπως επίσης αποπληρώθηκε και η συναλλαγματική που αφορούσε ποδοσφαιριστή επί προεδρίας Κώστα Χρόνη.
Μέχρι την Παρασκευή 26 Αυγούστου πρέπει να κατατεθεί ο φάκελος με την φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα της ΠΑΕ, προκειμένου να εξασφαλίσει πιστοποιητικό συμμετοχής στην Football League 2, όπου είναι το πιθανότερο να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Νίκη. Αυτή η ημερομηνία είναι κομβικής σημασίας πλέον, γιατί τότε θα γίνουν γνωστές οι προθέσεις των μετόχων για την ομάδα.

Έναρξη προετοιμασίας ομάδας μπάσκετ Ν.Α. Νίκης

Από αύριο Δευτέρα και ώρα 16:45 ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ των Νέων Αθλητών Νίκης στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Οι νεαροί καλαθοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ, θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους υπό την επίβλεψη του καθηγητή φυσικής αγωγής και υπεύθυνο στίβου του συλλόγου Παύλου Παρασκευόπουλου και φυσικά του προπονητή τους Φώνη Μαυρομιχάλη.

Για το λόγο αυτό καλούνται οι κάτωθι καλαθοσφαιριστές να βρίσκονται τη συγκεκριμένη ώρα στην αίθουσα στίβου του Πανθεσσαλικού Σταδίου:

Το γήπεδο "Παντελής Μαγουλάς" έδρα του Πύρασου στην Δ' Εθνική!

Το γήπεδο "Παντελής Μαγουλάς" της Νίκης Βόλου δήλωσε για έδρα στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου! Το γειτονικό σωματείο δεν θα έχει στη διάθεσή του για τους επόμενους μήνες το γήπεδο της Ν. Αγχιάλου, λόγω εργασιών ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου. Έτσι θα αναγκαστεί να δώσει στον Βόλο τους πρώτους αγώνες πρωταθλήματος, ενώ τον Δεκέμβριο εκτιμάται ότι θα επιστρέψει στη φυσική του έδρα.

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Ούτε χθες απαρτία στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη

Συνεδρίασε εκ νέου το βράδυ της Παρασκευής το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, ωστόσο για μια ακόμη φορά δεν είχε την απαιτούμενη απαρτία των μελών της. Σε αυτό δεν παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Blue Club "Π. Ντοκούζης" με το οποίο οι σχέσεις φαίνεται να έχουν διαταραχθεί.
Όπως έγινε γνωστό τα περισσότερα μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη βρίσκονται σε διακοπές από το Δεκαπενταύγουστο, που δεν μπόρεσαν να διακόψουν έγκαιρα ώστε να παραβρεθούν στα έκτακτα διοικητικά συμβούλια. Κάτι που αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα, με το θέμα που αφορά την ΠΑΕ να είναι αυτό που κυριαρχεί μεταξύ των υπολοίπων θεμάτων της συζήτησης.

«Βρώμικο πρωτάθλημα»

Καταγγελίες που πρέπει να διερευνηθούν από τον ιδιοκτήτη της Καλλονής

Την αποκάλυψη πως δέχτηκε... κρούση για να στήσει αγώνα της Καλλονής, έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Μιχαλάκης, μιλώντας στον FM100.

«Ξοδέψαμε 300.000 ευρώ και όχι 1 εκατομμύριο, όπως διαδίδουν διάφοροι νενέκοι, κακοήθεις και κακομοίρηδες. Ουδέποτε το ΣΔΟΕ ήλεγξε τους λογαριασμούς μου, αλλά είμαι στη διάθεσή του αν χρειαστεί. Η ομάδα μου ανέβηκε πεντακάθαρα, παρότι μου πρότειναν να στήσω ματς και τους διαβολόστειλα. Το πρωτάθλημα της Γ΄ Eθνικής είναι βρώμικο και για μένα που δεν είχα σχέση στο παρελθόν με το ποδόσφαιρο ήταν μια τραυματική εμπειρία. Η αναφορά για τις "σαρδέλες Καλλονής" στις κασέτες της ΕΥΠ δεν έχει να κάνει με την ομάδα μου, αλλά -προφανώς- με ένα εργοστάσιο της Βόρειας Ελλάδας που είναι χορηγός σε ομάδες» τόνισε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Μυτιλήνης.

Πηγή: www.dokari.gr

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Κάποιος να βάλει χρήματα

Έκκληση Γιδόπουλου για βοήθεια
Η κατάσταση τη Νίκη Βόλου αρχίζει να γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη και κανείς δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για το μέλλον της. Ο Στράτος Γιδόπουλος δήλωνε ότι δεν είχε ιδέα για την κίνηση που γίνεται για να κατατεθεί αίτημα για διοίκηση Πρωτοδικείου και πως κανείς δεν τον έχει ενημερώσει.

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Μέχρι την Παρασκευή 26 Αυγούστου οι φάκελοι των ομάδων

Παράταση τεσσάρων ημερών δόθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την κατάθεση των φακέλων αδειοδότησης των ΠΑΕ και ΚΑΕ μέχρι την Παρασκευή 26 Αυγούστου.

Στο μεταξύ, σήμερα οριστικοποιήθηκε ο υποβιβασμός του Ιωνικού στην Foοtball League 2 από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για την υπόθεση της πλαστογραφίας.

Δεν ξεκαθάρισαν πολλά πράγματα στη σημερινή συνεδρίαση της ΕΠΟ η οποία θα επαναληφθεί την επόμενη Τρίτη. Πολλές ομάδες αναμένεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα με τις αδειοδοτήσεις, ενώ υπάρχουν σημαντικές εκκρεμότητες σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ένα βήμα πριν από την έξοδο Μαϊστρέλλης και Μπουσινάκης

Η υπομονή φαίνεται πως εξαντλήθηκε για δύο ακόμη ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου που περίμεναν για μεγάλο διάστημα την κυανόλευκη ΠΑΕ να κάνει κάποια κίνηση. Ο Στέλιος Μαϊστρέλλης και ο Περικλής Μπουσινάκης έχουν στα χέρια τους προτάσεις από ομάδες και εντός των ημερών αναμένεται να αποτελέσουν και τυπικά παρελθόν από τον βολιώτικο σύλλογο.

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Αναβλήθηκε το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη και η συνάντηση με τους οργανωμένους

ΛΟΓΩ ΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ BLUE CLUB.

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ...

Κίνηση για διοίκηση πρωτοδικείου

Οι ημερομηνίες πιέζουν και το τοπίο θα ξεκαθαρίσει οριστικά τις επόμενες ημέρες

Μια κίνηση για διοίκηση πρωτοδικείου γίνεται σύμφωνα με πληροφορίες στη Νέα Ιωνία προκειμένου η κυανόλευκη ΠΑΕ να βγει από το αδιέξοδο και να τρέξουν οι εξελίξεις. Σύμφωνα με όσα διαρρέουν, αλλά επίσημα δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά αφού οι άνθρωποι που εμπλέκονται προς το παρόν κρατούν καλά κρυμμένα τα χαρτιά τους, επιφανείς Νικιώτες, παλιοί διοικητικοί, αλλά και απλοί φίλαθλοι ετοιμάζονται να δημιουργήσουν ένα διοικητικό σχήμα, που τουλάχιστον θα δώσει στην ομάδα τη διοίκηση που χρειάζεται για να χειριστεί τα θέματα που επιζητούν άμεσα λύση.

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

"Σειρήνες" Α.Ο. Χανίων για Χρήστο Ζαρίφη

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα στασιμότητας και αβεβαιότητας που επικρατεί στη Νίκη Βόλου υπάρχουν ήδη απώλειες που στοιχίζουν στην κυανόλευκη ομάδα. Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα σπλάχνα της.

Μετά την απώλεια του Κώστα Καρακώστα ο οποίος θα συνεχίσει στην Θήβα, υπαρκτός είναι ο κίνδυνος να χαθεί ένας ακόμη πολύ καλός νεαρός ποδοσφαιριστής. Ο λόγος για τον Χρήστο Ζαρίφη που την περσινή περίοδο παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Νίκη στον Πύρασο, για να κερδίσει εμπειρίες από την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής.

Σε μεγάλο αδιέξοδο βρίσκεται η Νίκη Βόλου

Μπορεί η ομάδα της Νίκης να περίμενε τις εξελίξεις για να μάθει σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ώστε να ξεκινήσει τον προγραμματισμό της και σίγουρα η δημιουργία μιας ομάδας Β' Εθνικής διαφέρει πολύ από μια ομάδα που θα αγωνιστεί στην Γ' κατηγορία. Δεν δικαιολογείται όμως το χρονικό σημείο στο οποίο βρισκόμαστε, στα μέσα Αυγούστου, να μην έχει γίνει καμία ενέργεια για να οργανωθεί η ΠΑΕ σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο.

Πρώτο ραντεβού στο παρκέ για τη Νίκη Βόλου στο μπάσκετ

Αρχίζει την προετοιμασία της η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου από την Τρίτη στις 6 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας. Φέτος η Νίκη θα αγωνιστεί στη Β' Εθνική ύστερα από 14 χρόνια απουσίας και θέλει να πραγματοποιήσει μια πορεία αντάξια της ιστορίας της και των προσδοκιών του κόσμου.

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Άρωμα από ...ΠΑΕ στις προπονήσεις των Ν.Α. Νίκης

Ακόμα περιμένουν τις εξελίξεις στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου οι βολιώτες ποδοσφαιριστές της ομάδας που την βάζουν ως πρώτη προτεραιότητα για να συνεχίσουν να αγωνίζονται. Όμως επειδή αργούν πολύ, έπρεπε να ξεκινήσουν να προπονούνται για να μην μένουν σε πλήρη αγωνιστική απραξία. Έτσι, στις προπονήσεις των Νέων Αθλητών Νίκης συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές Φώτης Τάσσος, Περικλής Μπουσινάκης, Κώστας Κυπτίου και Γιάννης Φλάμος. Επίσης άλλοι δύο κυανόλευκοι, ο Σπύρος Ζάγκας και ο Άγγελος Αργύρης προπονούνται με τον Πύρασο.

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Δεν πηγαίνει στην Δόξα Δράμας ο Στουρνάρας!

Αν και ετοίμαζε τις βαλίτσες του για τη Δράμα ο Βαγγέλης Στουρνάρας μετά την προφορική συμφωνία που είχε με τον πρόεδρο της Δόξας Θανάση Σάμιο, τελικά ο παίκτης θα πρέπει να αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Και αυτό διότι ο 29χρονος αμυντικός απορρίφθηκε από τον προπονητή της Δόξας Απόστολο Χαραλαμπίδη, με τον οποίο μάλιστα είχαν συνεργαστεί για ένα μικρό διάστημα κατά τη περσινή περίοδο στη Νίκη Βόλου. Ο Στουρνάρας πλέον εξετάζει κι άλλες προτάσεις που έχει, ενώ παράλληλα περιμένει κάποια κίνηση από την ομάδα της Μαγνησίας.

Ένας - ένας κουνούν μαντίλι

Ο Τσερκέζος υπέγραψε στη Δόξα, ενώ εκεί συμφώνησε να συνεχίσει και ο Στουρνάρας. Έτοιμος να φύγει και ο Μπουσινάκης που πιέζεται από άλλες ομάδες.

«Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο» δήλωσε ο Βαγγέλης Στουρνάρας, που πάντως αν θέλει η Νίκη μπορεί να τον πλησιάσει μέχρι την Τετάρτη.
Ένας - ένας οι παίκτες της Νίκης κουνούν μαντήλι. Η περίοδος αναμονής ξεπέρασε κάθε όριο για αυτούς, τα περιθώρια στένεψαν επικίνδυνα, οπότε ξεκίνησαν να παίρνουν αποφάσεις για την συνέχεια της καριέρας τους, αφού δεν μπορούν να περιμένουν άλλο τους ανθρώπους της κυανόλευκης ΠΑΕ.