Σελίδες

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Πάλι άτυχος ο Παπούλιας

Με ένα πρόβλημα θα ταξιδέψει η Νίκη Βόλου στην Καισαριανή για τον σημερινό αγώνα με τη Νήαρ Ηστ, αφού ο Παναγιώτης Παπούλιας υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Πέμπτης και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί την Κυριακή.

Μάλιστα, ο 19χρονος γκαρντ στέκεται άτυχος για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, καθώς παρόμοιο τραυματισμό είχε πάθει και λίγα 24ωρα πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, χάνοντας και τότε τον αγώνα με τον Ηρακλή.

Ο Παπούλιας έχει αγωνιστεί σε τρεις αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, έχοντας απολογισμό 12 πόντους.

Πηγή: www.infobasket.gr

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Τζάμπολ στις 5 Νοέμβρη στην Α2 ΕΣΚΑΘ

Στις 5 Νοέμβρη θα ξεκινήσει και η Α2 της τοπικής καλαθοσφαίρισης όπου τη Μαγνησία εκπροσωπούν τέσσερις ομάδες και συγκεκριμένα ο Περραιβός Βόλου, οι Νέοι Αθλητές Νίκης, τα Λεχώνια και η Σκιάθος. Σημειώνεται ότι οι Νέοι Αθλητές Νίκης την προηγούμενη περίοδο κέρδισαν τον τίτλο του πρωταθλητή στη Β’ ΕΣΚΑΘ.

Εκτός έδρας αγώνας με την Μακρινίτσα για τους Ν.Α. Νίκης

Β' κατηγορία ΕΠΣΘ - 7η αγωνιστική
Κυριακή 30 Οκτωβρίου
*Γηπ. Πορταριάς (3 μ.μ.) : Μακρινίτσα-Νεοι Αθλ. Νίκης
(Διαιτητές: Δημητριάδης, Δημητράκης, Γκουγκινούδης)

Η Νίκη πάει ...Έκθεση!

Στο Λιμάνι του Βόλου στον Επιβατικό Σταθμό Ο.Λ.Β. διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Μαγνησίας η Γενική Έκθεση "ΜΑΓΝΗΣΙΑ" 2011 - 10ο Επιχειρηματικό Πανόραμα. Μεταξύ των επιχειρήσεων και των συλλόγων που συμμετέχουν στην Έκθεση υπάρχει και το μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο του Βόλου και της Μαγνησίας, η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ!

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Οι ελπίδες για Football League

Μπορεί το πρωτάθλημα της Football League 2 να ξεκινά την επόμενη Κυριακή 6 Νοεμβρίου και στη Νίκη να προετοιμάζονται ενόψει της επίσημης πρεμιέρας παραμένουν, ωστόσο ελπίδες για συμμετοχή της ομάδας στη Football League παρά τις αθωώσεις των ομάδων που ενεπλάκησαν στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Η Νίκη Βόλου στο 10ο Επιχειρηματικό Πανόραμα

Από τις διοικήσεις της Ερασιτεχνικής και της ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνεται ότι ο Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» συμμετέχει από κοινού έχοντας δικό του περίπτερο, στην Γενική Έκθεση ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2011 – 10ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ.

Η Έκθεση ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ διοργανώνεται για 10η συνεχή χρονιά από το Επιμελητήριο Μαγνησίας, με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου στον Επιβατικό Σταθμό Ο.Λ.Β. στο Λιμάνι του Βόλου.

Ισόπαλη η Νίκη (0-0) στο Κορδελιό

Χωρίς τέρματα τελείωσε η χθεσινή (26/10) φιλική αναμέτρηση της Νίκης Βόλου στο Κορδελιό, με τον τοπικό Οδυσσέα.

Η ομάδα της Νίκης Βόλου φανερά βελτιωμένη στον ανασταλτικό τομέα, για ένα ακόμα παιχνίδι δημιούργησε κι έχασε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, με κορυφαία στιγμή το δοκάρι του Γιώργου Πουλάκου στο 45' του αγώνα.

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Τρίκαλα Vs Βόλος (στις κερκίδες)

Αν υπάρχουν δύο ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν στη φετινή Β’ Εθνική το… βραβείο για την καλύτερη έδρα της σεζόν, αυτές είναι η Νίκη Βόλου και ο Αίολος Τρικάλων. Οι δύο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος έχουν παρουσιάσει μέχρι στιγμής το ωραιότερο θέαμα και δεν αναφερόμαστε μόνο εντός των αγωνιστικών χώρων, όπου προελαύνουν ύστερα από 4 αγωνιστικές στη Β’ Εθνική.

Εκδρομή στην Καισαριανή!

Η εντυπωσιακή πορεία της νεοφώτιστης Νίκης Βόλου στη Β’ Εθνική έχει σκορπίσει ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων της.

ΣΤΗΜΕΝΑ - Όλοι αθώοι!

Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΕΠ απεφάνθη πως η Δόξα Κρανούλα, ο Αετός Σκύδρας, ο Εθνικός Φιλιππιάδας και η Αναγέννηση Επανωμής δεν έχουν καμία σχέση με τα "στημένα" παιχνίδια και κήρυξε τους πάντες (ομάδες και παράγοντες) αθώους.

Ζαφειρούδης: «Ο κόσμος είναι η δύναμή μας»

"Είμαι ικανοποιημένος γιατί έρχονται τα αποτελέσματα αλλά και γιατί σιγά-σιγά παίζουμε καλύτερο μπάσκετ. Βέβαια χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια στη σκέψη. Θα πρέπει να αποκτήσουμε ομαδική σκέψη. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και τα πιο δύσκολα θα έρθουν στην πορεία. Θα ξεκουραστούμε για μία ημέρα και από την Τρίτη μοναδική μας σκέψη είναι ο αγώνας της επόμενης Κυριακής με τη Νήαρ Ήστ στην Καισαριανή.

Στα κυανόλευκα το Πανθεσσαλικό

Σε χρήση και πάλι στην ομάδα της πόλης θα δωθεί το Πανθεσσαλικό Στάδιο. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου μέσω του εκτελεστικού διευθυντή της Γιώργο Δαλούκα, ήρθε σε προφορική συμφωνία με τα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα προκειμένου να χρησιμοποιεί το κυρίως και το βοηθητικό γήπεδο του Σταδίου, για προπονήσεις. Τις επόμενες ημέρες θα επισημοποιηθεί η παραχώρηση, ενώ η Νίκη Βόλου μπορεί να δίνει και επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος στο Πανθεσσαλικό, εφόσον το δηλώσει ως δεύτερη έδρα.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Η έδρα της αγωνιστικής

Γράφαμε την περασμένη εβδομάδα για τον Αίολο και τη γιορτή που στήνεται κάθε φορά που παίζει εντός έδρας. Ε, κάτι ανάλογο γίνεται και στην έτερη αήττητη ομάδα της κατηγορίας, τη Νίκη Βόλου. Γεμάτο γήπεδο, γεμάτο παλμό. Αν έλειπαν και τα… ποδοσφαιρικά συνθήματα, όλα θα ήταν τέλεια…

Πηγή: www.infobasket.gr

Ξεκινάει στις 9 Νοεμβρίου το Κύπελλο!

Ο κύβος ερρίφθη από την ΕΠΟ και έστω και με σημαντική καθυστέρηση θα ξεκινήσει στις 9 Νοεμβρίου το Κύπελλο Ελλάδος με τη συμμετοχή των ομάδων της Football League 2. H κλήρωση προγραμματίζεται για τις 31 Οκτωβρίου.

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Όλα δείχνουν σέντρα στις 6 Νοεμβρίου!

Τότε θα γίνει, εκτός απροόπτου, η πρεμιέρα της Football League 2.

Σε μια... σειρά φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να μπαίνουν - επιτέλους - όλα τα ζητήματα που εκκρεμούσαν και εμπόδιζαν την έναρξη των πρωταθλημάτων. Κάτι ανάλογο ίσχυε και με τη διοργάνωση του πρωταθλήματος της Football League 2. Η σέντρα για τη νέα σεζόν αναμένεται να γίνει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στις 6 Νοεμβρίου ενώ η κλήρωση δρομολογείται για την επόμενη Δευτέρα (31/10).

Η ανασκόπηση της 4ης αγωνιστικής

Της Β' Εθνικής. Hummer vs. Hummer και τα καθιερωμένα Όσκαρ

Η τέταρτη αγωνιστική της Β' Εθνικής μπορεί να μην ολοκληρώθηκε (καθώς αναβλήθηκε η αναμέτρηση του Ηρακλείου με τη Νήαρ Ηστ), όμως μπορεί να χαρακτηριστεί και ως η αγωνιστική της έδρας, μιας και οι εφτά γηπεδούχοι κατέκτησαν το ροζ φύλλο αγώνα στα χθεσινά ματς.

Φιλικό με Οδυσσέα Κορδελιού

Η Νίκη Βόλου έχει προγραμματίσει φιλικό τεστ στο Κορδελιό με τον τοπικό Οδυσσέα την προσεχή Τετάρτη (26/10) στις 16.00.

Εκδρομή στην Αθήνα για τον αγώνα μπάσκετ της Νίκης με τη Νήαρ Ηστ

Ανακοίνωση Συνδέσμων Φιλάθλων Νίκης Βόλου

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Νίκης πάντα ακολουθούν την ομάδα μας σε κάθε άκρη της χώρας, όπου αγωνίζονται αθλητές με το έμβλημά μας στο στήθος.
Έτσι λοιπόν καλούμε, τον πιστό μας λαό να βρεθεί κοντά στην ομάδα μπάσκετ, που αγωνίζεται την Κυριακή στην Αθήνα κόντρα στην Νήαρ Ηστ.
Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Βlue Club "Π. Ντοκούζης", Blue Angels, Όμιλο Φιλάθλων Νίκης, καθώς και στα μέλη του ΔΣ της Θύρας-3 "Volos Club", έως το βράδυ της Παρασκευής.

Μία πόλη. Μία Αγάπη. Μία Ομάδα. Εδώ μόνο εμείς.

Πέμπτη οι αποφάσεις των «6»

Την Πέμπτη (27/10) θ' ανακοινωθούν οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, που εκδικάστηκαν σήμερα.

Οι υποθέσεις που εκδικάστηκαν αφορούσαν τους: Εθνικό Αστέρα, Πιερικό, Αναγέννηση Επανομής, Δόξα Κρανούλας, Αετό Σκύδρα και Εθνικό Φιλιππιάδα.

Η Επιτροπή δεν προχώρησε στην εξέταση μαρτύρων. Χαρακτηριστικό είναι πως ήταν παρών, αλλά δεν εξετάστηκε ο κ. Γιδόπουλος.

Πηγή: www.sentragoal.gr

Π. Μπουσινάκης: «Κάτι αλλάζει στην ομάδα»

Στη Νίκη κάτι δείχνει να αλλάζει φέτος. Αυτό υποστηρίζει με δηλώσεις του στο «Αθλόραμα» ο Περικλής Μπουσινάκης. Δεύτερη σεζόν φέτος στα κυανόλευκα για τον Βολιώτη μεσοεπιθετικό, που μπορεί να βλέπει πλέον πιο αισιόδοξα τα πράγματα για τον ίδιο και για την κυανόλευκη ομάδα.

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Β' ΕΠΣΘ

Ν.Α. Νίκης - Άρης Μελ. 1-2
Τα γκολ: Λινάρδος 36' - Τσιάμης 55', Χαρτοφύλακας 70'
Ν.Α. ΝΙΚΗΣ: Κοντογιάννης, Διαμάντης, Βλαχάβας, Γαλιούρας, Α. Φέζο, Κεμάλι, Λινάρδος (62' Χαλκιάς), Καρακώστας (85' Βουρδάκης), Παπαναγιώτου, Γεωργατζής, Μπλούχος.
ΑΡΗΣ ΜΕΛ.: Γκούρης, Καρακάσης (20' λ.τ. Τσουκαλάς), Καρατζιώλης, Σατραζέμης, Γεωργούλας, Κόκκαλης, Αλ. Σκοπελίτης (46' Αγγέλης), Κ. Μπασδάνης, Τσομπανόπουλος (65' Χαρτοφύλακας), Τσιάμης, Καραγιώργος.

ΣΤΗΜΕΝΑ - Κρίσιμη ημέρα

Εκδικάζονται οι υποθέσεις

Τη Δευτέρα αναμένεται να εκδικαστούν από την Πειθαρχική Επιτροπή της διοργανώτριας αρχής οι υποθέσεις των Αναγέννησης Επανομής, Εθνικού Φιλιππιάδας, Αετού Σκύδρας και Δόξας Κρανούλας, που εμπλέκονται στο σκάνδαλο για τα «στημένα» παιχνίδια.

Αρχικά, είχαν προγραμματιστεί για την Παρασκευή αλλά αναβλήθηκαν όλες λόγω έλλειψης στη σύνθεση του οργάνου καθώς απουσίαζε η δικηγόρος.

Πηγή: www.golden3.gr

Το βίντεο της... Νίκης

Η Νίκη Βόλου σημείωσε μια σημαντική νίκη με "θύμα" το Στρατώνι μέσα στο γήπεδο της. Βασικό "όπλο" της εκτός από τους παίκτες και τις δυνάμεις τους, ήταν ο κόσμος της ομάδας, ο οποίος για μια ακόμα φορά έδωσε δυναμικό παρών.
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την ατμόσφαιρα που επικράτησε στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του ματς, με τους φιλάθλους να μην σταματούν να... τραγουδούν.

Νίκη Βόλου - Στρατώνι 94-70

Το φαινομενικά δύσκολο παιχνίδι που είχε η Νίκη Βόλου με το Στρατώνι για την 4η αγωνιστική της Β' Εθνικής στο μπάσκετ μετατράπηκε σε ...υγιεινό περίπατο. Οι κυανόλευκοι "καθάρισαν" το ματς από το πρώτο δεκάλεπτο στο οποίο σταμάτησαν στους 33 πόντους (33-12). Στη συνέχεια η διαφορά εκτοξεύτηκε μέχρι και τους 28 πόντους (42-14) υπέρ των γηπεδούχων για να φτάσουν άνετα στην τελική επικράτηση με 94-70.

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Ασταμάτητοι Νίκη Βόλου και Αίολος!

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας επικράτησε εντός έδρας του Διαγόρα Ρόδου με 67-60 και συνέχισε αήττητος στην έδρα του ενώ έφτασε και τις τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Την τρίτη του νίκη πανηγύρισε ο Φιλαθλητικός που επικράτησε στου Ζωγράφου του Αίαντα Ευόσμου με 91-73, ενώ εύκολη νίκη πήρε η Αγ. Παρασκευή εναντίον του Ηρακλή με 103-42. "Τρένο" η Νίκη Βόλου συνέτριψε το Στρατώνι με 94-70 και παρέμεινε αήττητη στην κορυφή μαζί με τον Αίολο Τρικάλων που δεν είχε προβλήματα κόντρα στο Αιγάλεω.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα:

Εντυπωσιακή η Νίκη Βόλου συνέτριψε 94-70 το Στρατώνι!

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 33-12, 51-31, 75-55, 94-70

Σε λίγο περισσότερα...

Σκληρό παιχνίδι

Όπως προαναφέραμε, το παιχνίδι των Νέων Αθλητών Νίκης με τον Άρη Μελισσατίκων είχε πολύ δυνατά μαρκαρίσματα και αρκετούς τραυματισμούς από πλευράς των γηπεδούχων. Από αναγνώστη λάβαμε σχετικές φωτογραφίες.

Αλεξίου: «Δεν θέλω να παίζουμε παθητικά»

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Blue Star" ο Αλέξης Αλεξίου δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Νίκης στο φιλικό με την Ελασσόνα. "Δεν έχω παράπονα από τα παιδιά. Έτρεξαν πολύ, έπαιξαν καλά και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Δεν θέλω να παίζουμε παθητικά εκτός έδρας. Πρέπει να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και μακριά από τη Ν. Ιωνία, προκειμένου να κάνουμε πρωταθλητισμό.

Σήμερα στις 5 το απόγευμα η Νίκη με το Στρατώνι στο μπάσκετ

Μέσω ανακοίνωσης η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης κάνει κάλεσμα σε όλο το φίλαθλο κόσμο του Βόλου να παραβρεθεί σήμερα το απόγευμα στις 5 στο κλειστό της Ν. Ιωνίας και να στηρίξει τις προσπάθειες των καλαθοσφαιριστών του Γιώργου Ζαφειρούδη με στόχο το 4 στα 4 με το ξεκίνημα της Β' Εθνικής στο μπάσκετ.

Τα νέα του τμήματος πόλο της Νίκης

Δελτίο Τύπου

Η Εφορεία Υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου στο πλαίσιο της προσπάθειας οργάνωσης και καλής παρουσίας του τμήματος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αλλά και στην μελλοντική προοπτική που δίνει ώστε οι ακαδημίες του πόλο να στελεχωθούν με περισσότερα παιδιά και να προοδεύσουν αγωνιστικά, θα δουλέψει ένα πλάνο πενταετίας στο οποίο φιλοδοξεί να φανούν καλύτερα αποτελέσματα.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής Β' Εθνική μπάσκετ ανδρών

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κυριακή 23 Οκτωβρίου
ΔΑΚ Πολίχνης 5μ.μ. Αναγέννηση Φλ-ΑΣΕ Δούκας
Λίντο 5μ.μ. Ηράκλειο ΟΑΑ-Νήαρ Ηστ
Ν.Ιωνίας Μανγ. 5μ.μ. Νίκη Β.-ΣΑ Στρατωνίου
Αμαλιάδας 12μ. Κόροιβος-Διαγόρας Ρ.
Ζωγράφου 3μ.μ. Φιλαθλητικός-Αίας Ευόσμου
Κοντόπευκου 5μ.μ. ΚΑΠ-Ηρακλής
Κατσιμήδου 5μ.μ. Αίολος Τρικ.-Αιγάλεω
ΜΕΝΤ 5μ.μ. ΜΕΝΤ-Χαλκηδόνα

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Σε λειτουργία το site του Blue Club

Σε λειτουργία τέθηκε και πάλι το site του Blue Club "Π. Ντοκούζης" www.blueclubfc.gr, το οποίο για ένα διάστημα παρέμεινε ανενεργό. Η ιστοσελίδα του συνδέσμου αναμορφώθηκε και τις επόμενες ημέρες θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας.

Συνάντηση της Ερασιτεχνικής Νίκης με τους οργανωμένους

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου και η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου, πραγματοποίησαν σύσκεψη με εκπρόσωπους των συνδέσμων οργανωμένων φιλάθλων της Νίκης και συζήτησαν θέματα που αφορούν την κερκίδα και την διαφύλαξη της έδρας της ομάδας από πιθανές τιμωρίες.

Π.Ο. Ελασσόνας - Νίκη Βόλου 2-2

Ισόπαλο με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι του Π.Ο. Ελασσόνας με τη Νίκη Βόλου που διεξήχθη στο Δημοτικό γήπεδο Ελασσόνας. Τα γκολ για τη Νίκη πέτυχαν οι Πουλάκος και Μπουσινάκης. Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του έμεινε ο Αλέξης Αλεξίου.

Οι σημαντικότερες φάσεις του αγώνα:

Νέοι Αθλ. Νίκης - Άρης Μελισσατίκων 1-2

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι έγινε στο "Παντελής Μαγουλάς" ανάμεσα στους Νέους Αθλητές Νίκης και τον Άρη Μελισσατίκων με τελικό αποτέλεσμα 1-2. Οι Ν.Α. Νίκης ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ όμως οι φιλοξενούμενοι γύρισαν το παιχνίδι και έφτασαν στην τελική επικράτηση. Τα σκληρά μαρκαρίσματα ήταν το χαρακτηριστικό του αγώνα, ενώ την αναμέτρηση παρακολούθησε αρκετός κόσμος.

Αναβλήθηκαν οι εκδικάσεις

Αναβλήθηκαν τελικά οι χθεσινές εκδικάσεις των υποθέσεων των ομάδων που κατηγορούνται για τα στημένα παιχνίδια, με τη Νίκη Βόλου να περιμένει την έκβασή τους. Συγκεκριμένα για χθες Παρασκευή είχαν κληθεί σε απολογία αρκετές ομάδες της Football League, ωστόσο οι υποθέσεις δεν εκδικάστηκαν λόγω της απουσίας της δικηγόρου της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League και εξαιτίας της απουσίας της η σχετική διαδικασία αναβλήθηκε.

Φιλικό με την Ελασσόνα εκτός έδρας

Σε φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί σήμερα στις 15:30 στο Δημοτικό γήπεδο της Ελασσόνας, η Νίκη Βόλου θα αγωνιστεί με την τοπική ομάδα έχοντας στην αποστολή της και τους νεοαποκτηθέντες Γκότοβο και Σταυράκη.

Πάμε για την 4η νίκη. ΝΙΚΗ ΓΕΡΑ...!!!

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Με πολλές απουσίες στο ντέρμπι με τον Άρη Μελισσατίκων οι Ν.Α. Νίκης

Δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι έχουν οι Νέοι Αθλητές Νίκης στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΘ. Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής οι νεαροί "κυανόλευκοι" υποδέχονται τον πρωτοπόρο Άρη Μελισσατίκων το Σάββατο στις 15:00 στο γήπεδο "Παντελής Μαγουλάς".

Ανακοίνωση τμήματος μπάσκετ Νίκης Βόλου - κάλεσμα

«Μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής η ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου δείχνει ένα σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο για το οποίο όλοι, διοίκηση, προπονητές και αθλητές θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

"Πάνοπλη" η Νίκη την Κυριακή

Μετά και την επιστροφή του Παναγιώτη Τσώλη στις προπονήσεις από την αρχή της εβδομάδας, η Νίκη Βόλου δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και θα παραταχθεί πλήρης στον αγώνα με το Στρατώνι.

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτήριων διαρκείας

Οι προεγγραφές για τις νέες κάρτες διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012 συνεχίζονται και ήδη αρκετοί φίλαθλοι της Νίκης έχουν παραλάβει τα διαρκείας τους. Για τις θέσεις στην σκεπαστή εξέδρα και τα χρυσά διαρκείας η τιμή ορίστηκε στα 200 ευρώ, ενώ για τις θέσεις στην κερκίδα της οδού Μαιάνδρου και της Θύρας 3 (μπλε-ασημένια κάρτα) στα 100 ευρώ.

Συσπείρωση στη Νίκη

ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ

Φιλικό αύριο στην Ελασσόνα

Εντυπωσιακή είναι η συσπείρωση όλων όσοι ασχολούνται με τη Νίκη. Οι φίλαθλοι έχουν "αγκαλιάσει" την προσπάθεια που έχει κάνει από τη στιγμή που ανέλαβε η προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ, ενώ προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές συνεχίζουν να δουλεύουν σκληρά προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη να αγωνιστεί, είτε στη Β', είτε στη Γ' Εθνική. Πάντως, αύριο στις 3μ.μ. δίνει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Ελασσόνα. Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Αναστασίου.

Οι διαιτητές του αγώνα Νίκη Βόλου - Στρατώνι

Ορίστηκαν οι διαιτητές για τον αγώνα μπάσκετ ΓΣ Νίκη Βόλου-ΣΑ Στρατωνίου που θα διεξαχθεί την Κυριακή 23/10/2011 στις 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας. Πρόκειται για τους κ.κ. Ζαγορίδη και Πολυχρονιάδη με κομισάριο αγώνα τον κ. Μιναρετζόπουλο.

Να εκμεταλλευθεί την έδρα

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Νίκης Βόλου εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης για την τέταρτη αγωνιστική κόντρα στο Στρατώνι. Οι "κυανόλευκοι" θέλουν να διατηρήσουν το απόλυτο και να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα συνεχίζοντας την προέλασή τους στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Ο Γιώργος Ζαφειρούδης μιλώντας στο basketblog.gr για το παιχνίδι που ακολουθεί τόνισε:

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Κοινή ανακοίνωση συνδέσμων Νίκης Βόλου 20-10-2011

«Με την ευκαιρία του κατάπτυστου δημοσιεύματος μέσω του καθ' όλα οπαδικά "αντικειμενικού" blog "voliotaki".

Διαπιστώνουμε για ακόμη μία φορά ότι η πετυχημένη προβοκάτσια θέλει αρκετό μυαλό και διπλωματία, οι απόπειρες προβοκάτσιας όταν προέρχονται από αφελείς και ανεγκέφαλους δεν έχουν το επιθυμητό γι αυτούς αποτέλεσμα.

Νίκη Βόλου - Στρατώνι

Οι ποινές στους ποδοσφαιριστές των Ν.Α. Νίκης

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Θ. επέβαλε στους ποδοσφαιριστές των Νέων Αθλητών Νίκης που δέχτηκαν κόκκινη κάρτα στον αγώνα με την Δάφνη τις εξής ποινές:
Ευθυμίου Π. 1 αγωνιστική
Μαργαρίτης Β. 3 αγωνιστικές
Φέζο Ντ. 5 αγωνιστικές

Να σημειώσουμε ότι οι κυανόλευκοι γλύτωσαν από την τιμωρία της έδρας.

ΕΟΚ: Διακόσια χιλιόμετρα μακριά η τιμωρία της έδρας, καταργείται το «κεκλεισμένων»

Τροποποιήσεις των διατάξεων του εσωτερικού της κανονισμού απέστειλε η ΕΟΚ στις Ενώσεις και τις τοπικές Επιτροπές. Σύμφωνα με αυτές καταργείται η διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και αντικαθίσταται με την διεξαγωγή τους, μέχρι 200 χιλιόμετρα μακριά από την έδρα της τιμωρημένης ομάδας.
Επίσης, τα έξοδα μετακίνησης της φιλοξενούμενης ομάδας, των διαιτητών και των μελών της γραμματείας επιβαρύνουν την ομάδα που έχει τιμωρηθεί. Σε περίπτωση μη καταβολής των ως άνω εξόδων, επιβάλλεται η ποινή της απαγόρευσης απόκτησης αθλητών-τριών με τη διαδικασία μεταγραφών κάθε είδους.

Πηγή: southbasket.gr

Συμφωνία για τα γήπεδα προπόνησης

Συνάντηση με αφορμή την εξεύρεση αγωνιστικών χώρων προκειμένου να προπονείται η ομάδα της Νίκης Βόλου είχαν την Δευτέρα στο Μεταξουργείο εκπρόσωποι του Δήμου Βόλου μαζί με αντιπροσωπεία εκπροσώπων της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, ενώ το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Θ. Αναστάσιος Μπατζιάκας. Συγκεκριμένα παρόντες εκ μέρους του Δήμου Βόλου ήταν οι κ.κ. Π. Μαβίδης, Ν. Μαυρόπουλος και Νίκος Τσεκούρας, ενώ την ομάδα της Νίκης εκπροσώπησαν οι Γ. Δαλούκας, Ε. Εμμανουήλ και Ν. Αθηναίος.