Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2011

Στόχος η άνοδος για τους Ν.Α. Νίκης

Στις 8 Αυγούστου η έναρξη της προετοιμασίας με αρκετά νέα πρόσωπα

Ο Αλέξανδρος Δελημπαλτάς
Με πολλές προσδοκίες ρίχνονται στον φετινό αγωνιστικό μαραθώνιο οι Νέοι Αθλητές Νίκης. Η ομάδα της Ν. Ιωνίας, έχοντας πλέον στον πάγκο ένα δικό της παιδί, τον Θόδωρο Τσαλούχο, ο οποίος κατά το παρελθόν διέπρεψε ως ποδοσφαιριστής με την φανέλα της Νίκης Βόλου, θα προσπαθήσει να πετύχει ό,τι δεν κατάφερε πέρυσι, την άνοδο δηλαδή στην Α' Ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣΘ.

Αυτό άλλωστε ειπώθηκε και στην πρώτη συνάντηση που είχαν την περασμένη Τετάρτη το προπονητικό τιμ, οι παίκτες αλλά και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, κ. Λάζος, θέτοντας κατ' αυτό τον τρόπο, ψηλά τον πήχη για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Πέραν όμως της ανόδου, πρωταρχικός στόχος και για φέτος θα είναι η προώθηση στην πρώτη ομάδα αρκετών νεαρών, ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, εφόσον βέβαια ξεκαθαρίσει πρώτα το θολό τοπίο που επικρατεί στην ΠΑΕ.

Ειλημμένη θα πρέπει να θεωρείται επίσης η απόφαση για ενίσχυση της ομάδας και με κάποιες ουσιαστικές μεταγραφές σε καίριες θέσεις, που θα προσδώσουν εμπειρία και βάθος στις επιλογές του κ. Τσαλούχου. Ήδη κομμάτι του ρόστερ θα πρέπει να θεωρείται ο έμπειρος πορτιέρο, Αλέξανδρος Δελημπαλτάς, ο οποίος κατά την περσινή αγωνιστική σεζόν έκανε προπονήσεις με τους «κυανόλευκους» ενώ τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν πιθανότατα και κάποιες άλλες προσθήκες.

Ο 33χρονος Δελημπαλτάς, που έχει αγωνιστεί σε Δόξα Ασημένιου, ΑΕ Διδυμότειχου και Βασιλεύ Κάρολο, έρχεται για να καλύψει το κενό στη θέση «1» που αφήνει ο Αποστόλης Κεφαλάς, ο οποίος λόγω σπουδών δε θα βρίσκεται στην πόλη του Βόλου. Ο Θρακιώτης γκολκίπερ έχει καταγράψει στο ενεργητικό του και ένα διετές πέρασμα από την Κύπρο, ωστόσο ένας τραυματισμός στη μέση δεν του επέτρεψε να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του, αν και είχε συγκεντρώσει πάνω του τα βλέμματα πολλών ομάδων, μεταξύ των οποίων και του ΑΠΟΕΛ, με το οποίο προπονούνταν για ένα χρονικό διάστημα.

Τέλος, όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας, θα ξεκινήσει στις 8 Αυγούστου υπό τις οδηγίες του Θόδωρου Τσαλούχου, αλλά και του γυμναστή Παύλου Παρασκευόπουλου, που από φέτος θα αποτελεί μέλος του προπονητικού τιμ προκειμένου να συνεισφέρει στη βελτίωση εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών και στον σωστότερο προγραμματισμό της προετοιμασίας.

Πηγή: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου