Τρίτη, 9 Αυγούστου 2011

Άρθρο για το ποδόσφαιρο

Αγανακτήσαμε...!!


Όλοι στους δρόμους, να μην υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα. Όλοι στους δρόμους, να αλλάξει χέρια η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Όλοι στους δρόμους, να μην κατηγορηθεί άδικα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Όλοι στους δρόμους για γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια. Όλοι στους δρόμους για την Λάρισα, τον Ηρακλή, τον Αστέρα Τρίπολης και την Κέρκυρα.

Αγανακτήσαμε και με το δίκιο μας. Δεν μπορούν να στερούν την μοναδική μας χαρά, το ποδόσφαιρο. Κάτι πρέπει να κάνουμε για να διασώσουμε αυτό που αγαπάμε. Δεν μπορούν να παίζουν με τα συναισθήματά μας. Δεν μπορούν οι υπεύθυνοι να την βγάζουν λάδι και να την πληρώνουν πάντα τα ίδια και τα ίδια «μικρά ψαράκια».

Ως πότε θα παίζει μαζί μας η πολιτεία, η ΕΠΟ, η Σούπερ Λίγκα, οι διαιτητές και διοικούντες των ομάδων; Για πόσο ακόμα το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα θα είναι υπανάπτυκτο; Για πόσο ακόμα νομίζουν θα αντέξουμε να βλέπουμε τέτοιου είδους «θέαμα»; Για πόσο ακόμα δεν θα βάζουν λεφτά για μεταγραφές;

Όλοι στους δρόμους για να ξανακερδίσουμε αυτό που μας κλέβουν.

Παρεπιπτόντως τους τελευταίους 3 μήνες στην Σομαλία πέθαναν 30.000 παιδιά κάτω των 5 ετών από ασιτία, ενώ σε όλη την ανατολική Αφρική 12 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν ανάγκη από άμεση ανθρωπιστική βοήθεια.

Πόσο ηλίθιοι αισθάνεστε τώρα; Εγώ πάρα πολύ.
Μάλλον αγανακτούμε για λάθος λόγους.

Πηγή: http://sports-head.blogspot.com/2011/08/blog-post_336.html

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου