Σελίδες

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Την Πέμπτη αποκτά διοίκηση η Νίκη

Καταθέτει φάκελο την Παρασκευή

Την Πέμπτη, η ΠΑΕ Νίκη θα καταθέσει στο Πρωτοδικείο Βόλου την αίτηση για το διορισμό νέας διοίκησης, της οποίας θα ηγείται ο κ. Δημήτρης Ιωαννίδης. Ήδη ο πληρεξούσιος δικηγόρος κ. Δ. Καραγιάννης έχει πάρει την εντολή, έχει συγκεντρώσει τα στοιχεία των νέων μελών της διοίκησης και κατά καταθέτει στο Πρωτοδικείο.

Αμέσως μετά, ο νέος Πρόεδρος, ζητά ρύθμιση από το ΙΚΑ για να πάρει την ασφαλιστική ενημερότητα και μαζί με την φορολογική και όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ο φάκελος συμμετοχής στο πρωτάθλημα θα βρίσκεται την Παρασκευή, που είναι και η καταληκτική ημερομηνία, στην ΕΠΟ.

Το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα συγκροτηθεί σε Σώμα το Δ.Σ. και αμέσως μετά θα ξεκινήσουν πυρετώδεις προσπάθειες για να λυθούν μια σειρά από θέματα, όπως είναι η πρόσληψη προπονητή και των συνεργατών, μεταγραφές ποδοσφαιριστών, ενώ θα γίνουν προσπάθειες για την καλή λειτουργία της ΠΑΕ σ’ όλους τους τομείς.

Ο Στράτος Γιδόπουλος στην ΕΠΟ
Με τον νομικό του σύμβουλο βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ ο Στράτος Γιδόπουλος, ο οποίος ζήτησε από την επιτροπή να εξετάσει τα θέματα των αδειοδοτήσεων, αλλά και των παρατυπιών πολλών ομάδων της Γ’ Εθνικής, όπως Επανομή, Καλλονή κλπ, πιστεύοντας ότι με το ξεκαθάρισμα αυτών των υποθέσεων, η Νίκη μπορεί να βρεθεί στη Β’ Εθνική.
Οι υποθέσεις αυτές σίγουρα θα ξεκαθαρίσουν πριν γίνει η κλήρωση των πρωταθλημάτων στις 5 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: www.magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου