Σελίδες

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Νέος πρόεδρος ο Δημήτρης Ιωαννίδης

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Νίκη. Πρόεδρος ανέλαβε ο Δημήτρης Ιωαννίδης, Αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Μωραΐτης, Γενικός Γραμματέας ο Γρηγόρης Ζάγκας, Γενικός Αρχηγός ο Νίκος Αθηναίος, Υπεύθυνος Διοικητικού ο Πιερής Κωνσταντίνου, Υπεύθυνος Ιματισμού ο Βαγγέλης Εμμανουήλ, Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων ο Γιώργος Καρεκλίδης.

Θέματα που συζητήθηκαν
Η διοίκηση συζήτησε επείγοντα θέματα της ΠΑΕ, όπως είναι αυτά της αδειοδότησης της ομάδας για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα, την πρόσληψη προπονητή, την συγκρότηση του ρόστερ, την πρόσληψη διευθυντή ΠΑΕ, την διακίνηση των καρτών διαρκείας, την αδειοδότηση του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς».
Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, η Νίκη συζητά με διάφορους προπονητές και σε λίγες ημέρες θα έχει καταλήξει και στο όνομα, το οποίο θα ανακοινωθεί επίσημα από το site του συλλόγου, όπως θα γίνεται και με όλες τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ.
Όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας, ο Πρόεδρος κ. Ιωαννίδης είχε επαφές με ποδοσφαιριστές και σε λίγες ημέρες θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Α.Ε.
Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη ανακοινώνει τα εξής : Μπροστά στον κίνδυνο υποβιβασμού της ομάδας στη Δ’ Εθνική κατηγορία, αναλάβαμε ως διοίκηση, διορισμένη από το Πρωτοδικείο Βόλου, για να φέρουμε εις πέρας συγκεκριμένο έργο και να οδηγήσουμε την ΠΑΕ σε Γενική Συνέλευση, το αργότερο μέσα σε δυο μήνες, ώστε οι μέτοχοι να αποφασίσουν το μέλλον της Α.Ε.
Η νέα διοίκηση δεσμεύεται ότι σ’ αυτό το διάστημα των δύο μηνών θα υπερασπιστεί την ΠΑΕ Νίκη, θα «τρέξει» όλα τα θέματα για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα, στοχεύοντας σε μια αξιοπρεπή πορεία.
Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ, έχοντας την συμπαράσταση της πλειοψηφίας των μετόχων, είναι αποφασισμένη αυτόν τον αγώνα να τον δώσει με συλλογικότητα, θέλοντας την στήριξη των φορέων της Μαγνησίας και των χιλιάδων φιλάθλων της.
Η Νίκη, με την πολύχρονη ιστορία της, ως πρώτος σύλλογος της Μαγνησίας, είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί το όνομά της, να διεκδικήσει αυτό που της ανήκει, με ήθος και αξιοπρέπεια.
Ξεκινώντας πάλι εκ βάθρων, η Νίκη έχει μόνο έναν στόχο. Να αγωνίζεται και να κερδίζει αυτό που της αξίζει μέσα στο γήπεδο.
Η Νίκη, αντλεί από την ιστορία της δύναμη και θέτει νέες προοπτικές και αξίες. Απαιτούμε απ’ όλους σεβασμό, γιατί τον ίδιο σεβασμό θα επιδείξουμε και εμείς προς τη διοργανώτρια αρχή, τη διαιτησία, φορείς και αντιπάλους.
Η νέα διοίκηση της Νίκης κοιτάζει μπροστά και αισιοδοξεί. Το ίδιο πιστεύουμε ότι θα κάνουν και οι μέτοχοί της στην Γενική Συνέλευση, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου