Σελίδες

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Μπεοκρατική Εκστρατεία...

Απάντηση προς τους βουλευτές και τοπικούς άρχοντες. Θα ήθελα να ενημερώσω τους βουλευτές Καρτάλη, Ζήση, Μαρκάκη, Νάκο, τον κύριο Σκοτινιώτη, την κυρία Μακρή, τον κύριο Μπατζιάκα τους προέδρους όλων των τοπικών κομμάτων Ν.Δ., ΠΑ.ΣΟ.Κ., ΛΑ.Ο.Σ. και τους υποστηρικτές της Μπεοκρατικής παρατάξεως να διαβάσουν το παρακάτω...

Δηλώσεις Ρικάρντο Φατί, ποδοσφαιριστή του ΑΡΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ (ΖΟΥΓΚΛΑ SPORTS) Σάββατο, 6 Αυγούστου 2011, 22:13

Φατί: «Νιώθω αηδιασμένος»

Τα -καθόλου φιλικά- αισθήματα που τρέφει για τον Ολυμπιακό Βόλου φανέρωσε, μέσω του «Twitter» ο Ρικάρντο Φατί.

Με αφορμή την κλήρωση των πλέι οφ του Europa League, που έφερε την Παρί Σεν Ζερμέν στο δρόμο της ομάδας του Βόλου, o άσος του Άρη σχολίασε: «Προφανώς η Παρί θα παίξει με τον Ολυμπιακό Βόλου. Νιώθω αηδιασμένος... Κλέφτες... Απατεώνες».

Το συγκεκριμένο θέμα δημοσίευσε η γαλλική ιστοσελίδα «le10sport.com», η οποία στο ρεπορτάζ της ήταν εξίσου επιθετική, ενώ ο τίτλος του συγκεκριμένου δημοσιεύματος ανέφερε: «Η Παρί αντιμετωπίζει ομάδα απατεώνων». Ο συντάκτης του κειμένου πάντως φαίνεται πως δεν έχει ενημερωθεί ότι η υπόθεση εκκρεμεί ακόμα στην ελληνική δικαιοσύνη.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΩΝ ΤΟΠO ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ BLUE CLUB  ''ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ'' ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΑΙΔΕΜΑ.

Υ.Γ. Πράγματι ό,τι και να είπε ο κύριος Μπέος έγινε πραγματικότητα η πόλη του Βόλου έγινε γνωστή παντού...!!! Να είναι καλά οι τοπικοί άρχοντες που έφεραν σε αυτήν την πόλη αυτόν τον τίμιο άνθρωπο στον τόπο της καταγωγής του, και τώρα θα λέμε Αργοναυτική Εκστρατεία = ΜΠΕΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ!


ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου