Σελίδες

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Με νέα πρόσωπα η "πρώτη" των Νέων Αθλητών Νίκης

Την πρώτη τους προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησαν την Δευτέρα στο γήπεδο του ΟΣΕ οι Νέοι Αθλητές Νίκης. Το "παρών" έδωσε το έμψυχο δυναμικό της περσινής ομάδας όπως και αρκετά νέα πρόσωπα, νεαροί αλλά και έμπειροι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα δοκιμαστούν προκειμένου να ενισχύσουν τους Ν.Α. Νίκης που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής κατηγορίας.

Νέος τεχνικός των κυανόλευκων είναι ο Θόδωρος Τσαλούχος, ο οποίος καλείται με την εμπειρία που διαθέτει, να δώσει τα απαραίτητα εφόδια στους νεαρούς παίκτες της Νίκης για τα μελλοντικά ποδοσφαιρικά τους βήματα. Επίσης, δεν είναι κρυφό πως φετινός στόχος της ομάδας είναι να διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο στην Α' κατηγορία.

Με τους Νέους Αθλητές ξεκίνησε προετοιμασία και ο τερματοφύλακας της Νίκης Βόλου ο Φώτης Τάσσος, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην ΠΑΕ Νίκη. Σήμερα το απόγευμα οι κυανόλευκοι θα προπονηθούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και θα είναι η πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο περίπου, που ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης θα χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις του Σταδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου