Σελίδες

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Πρώτο ραντεβού στο παρκέ για τη Νίκη Βόλου στο μπάσκετ

Αρχίζει την προετοιμασία της η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου από την Τρίτη στις 6 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας. Φέτος η Νίκη θα αγωνιστεί στη Β' Εθνική ύστερα από 14 χρόνια απουσίας και θέλει να πραγματοποιήσει μια πορεία αντάξια της ιστορίας της και των προσδοκιών του κόσμου.

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης ανανέωσε την συνεργασία της με τον έμπειρο προπονητή Γιώργο Ζαφειρούδη και διατήρησε όλο τον κορμό της περσινής ομάδας. Μαζί με τα δύο νέα αποκτήματα το ρόστερ της Νίκης αποτελείται από 11 καλαθοσφαιριστές, ενώ εισήγηση του προπονητή είναι να αποκτηθεί ακόμη ένας παίκτης και συγκεκριμένα στη θέση του πλέι μέικερ.

Έτσι, το "παρών" στη σημερινή πρώτη προπόνηση θα δώσουν οι Γρηγόρης Μυστηλιάδης, Μανώλης Αναγνωστόπουλος, Παναγιώτης Τσώλης, Αντώνης Σαμαράς, Παναγιώτης Παπούλιας, Θανάσης Κουτίνας, Ναούμ Θυμνιός, Αντώνης Χρηστομάνος, Μιχάλης Φρουσκλιάς, Χρήστος Ζαρογιάννης και Λευτέρης Στάμος.

Οι κυανόλευκοι θα παίξουν τον πρώτο επίσημο αγώνα τους στις 11 Σεπτεμβρίου για το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ στις 2 Οκτωβρίου θα αρχίσει το πρωτάθλημα Β' Εθνικής. Ο Γιώργος Ζαφειρούδης δηλώνει πως η ομάδα θα είναι έτοιμη για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και ο ίδιος πιστεύει ότι η Νίκη μπορεί να πετύχει κάτι παραπάνω από μια άνετη παραμονή στην κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου