Σελίδες

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Έχασε την πρόκριση, κέρδισε τις εντυπώσεις

Νίκη Βόλου - Θρασύβουλος 0-1

Δεν κατάφερε η Νίκη Βόλου να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας εις βάρος του Θρασύβουλου. Η βολιώτικη ομάδα ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της που αγωνίζεται μία κατηγορία παραπάνω και απείλησε σε πολλές φάσεις την εστία του Κασμερίδη. Όμως οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να σκοράρουν στο 70' με εκτέλεση φάουλ του Καρλόπουλου, που αποδείχθηκε αρκετό για να τους δώσει την πρόκριση. Με τη λήξη του αγώνα οι φίλαθλοι χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές της Νίκης για την προσπάθεια που κατέβαλαν, οι οποίοι ανταπέδωσαν με τη σειρά τους το χειροκρότημα στην κερκίδα.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέξης Αλεξίου): Βούρας, Στουρνάρας, Κοντοχρήστος, Μκρτσιάν, Λαμπρόπουλος (84' Μπουσινάκης), Ριζογιάννης, Πετράς (73' Αναστασίου), Βουδούρογλου, Κυπτίου, Λουκίνας, Πουλάκος. 
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Ζουμπουλάκης, Κόλτζος, Βασιλείου, Σύρος, Ψιάνος, Νικολάου, Καρλόπουλος (89' Μπάτσι), Κοτιζάς (58' Σκόνδρας), Κακαράς (7' λ.τ. Κανελλόπουλος), Παπαναστασίου.

4 σχόλια:

  1. πολυ καλα κανατε και σβησατε τις χθεσινες βλακειες που καποιοι μονο αυτες ξερουν να γραφουν....ολοι τους.....επιτελους να αλλαξουν επιπεδο...μονο ετσι θα ευχαριστηθουμε ποδοσφαιρο..σε ποια κατηγορια και αν ειναι αυτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. dn peirazei nikara ola kala...pame twra tsaritsani na min mas xwraei to ghpedo!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. etsi re treles....mono nikara k tipota allo....nikara s agapame k den s afhnoume pote....oloi tsaritsanh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ, ΜΕ ΛΙΓΗ ΤΥΧΗ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ.ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑ ΑΔΕΛΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή