Σελίδες

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση Γ. Δαλούκα με δημοσιογράφους

Ενδιαφέρουσες ειδήσεις έβγαλε η συνάντηση των αθλητικών συντακτών με τον εκτελεστικό διευθυντή της Νίκης, κ. Γιώργο Δαλούκα, που πραγματοποιήθηκε σήμερα σε τσιπουράδικο της παραλίας μετά από πρωτοβουλία της ΠΑΕ.

Ο κ. Δαλούκας ενημέρωσε αρχικά τους δημοσιογράφους σε μια ευχάριστη κουβέντα γνωριμίας που είχαν ότι η Νίκη για πρώτη φορά σήμερα μετά από πολύ καιρό μπήκε στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, για να κάνει προπόνηση, και πως αν χρειαστεί το Πανθεσσαλικό για αγώνα Κυπέλλου με κάποια εμπορική ομάδα της Σούπερ Λίγκας θα το χρησιμοποιήσει, αφού, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, οι μεγάλες ομάδες δεν καταλαβαίνουν από έδρες, όπως αυτή του Π. Μαγουλάς. Μάλιστα η Νίκη θα αποκτήσει και τον δικό της χώρο στο Στάδιο, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να μεταφέρει κάποια απαραίτητα πράγματα για τις προπονήσεις.

Επίσης μιλώντας για αγωνιστικά θέματα υπερασπίστηκε στο έπακρο την επιλογή του Αλ. Αλεξίου να χρησιμοποιεί συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές στα φιλικά, κάνοντας λίγες αλλαγές, καθώς τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχε κορμός στην ομάδα, επομένως ο προπονητής οφείλει να δημιουργήσει μια σταθερή βάση παικτών.

Ακόμη ο κ. Δαλούκας αναφέρθηκε στις νέες φανέλες της Νίκης, που στο μπροστινό και στο πίσω μέρος του μανικιού θα έχουν διαφήμιση της Piaggio, ενώ δεδομένη στο μπροστινό μέρος της φανέλας είναι και η διαφήμιση του ΟΠΑΠ, όμως παραμένει ανοικτό ποιο από τα τυχερά παιχνίδια του Οργανισμού θα προβληθεί.

Πέρα π’ αυτά εξέπληξε ευχάριστα η είδηση για τη συμμετοχή του Γ. Δαλούκα μετά από σχετική πρόσκληση στο συνέδριο management της UEFA στο Μιλάνο από τις 27 έως τις 30 Νοέμβρη, αφού έχει αποκτήσει την επίσημη άδεια εκτελεστικού διευθυντή από την UEFA. Αυτό σίγουρα αποτελεί προσωπική επιτυχία του Γ. Δαλούκα και είναι παράλληλα ιδιαίτερη τιμή για τη Νίκη, καθώς στο συνέδριο θα παραστούν και πολύ μεγάλα ονόματα του χώρου του ποδοσφαίρου.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Γ. Δαλούκα, ότι έχει γίνει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του στον Κώστα Κιπτίου για τρία χρόνια και αναμένεται να την κάνει αποδεκτή, ενώ σκοπός της ΠΑΕ Νίκη είναι να μπει και ρήτρα πώλησης, που θα φτάνει τα 150.000 ευρώ.

Ο 20χρονος άσος των κυανόλευκων έγινε γνωστό ότι μέχρι τις 20 Νοεμβρίου θα έχει αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα, επομένως θα μπορεί να καταλαμβάνει στην ενδεκάδα τη μία από τις τρεις θέσεις Ελλήνων παικτών κάτω των 21, που υποχρεούται να χρησιμοποιεί κάθε ομάδα στη Γ’ Εθνική. Έτσι λύνονται και τα χέρια του Αλ. Αλεξίου, ο οποίος αποφασίστηκε από τη διοίκηση να δίνει μία φορά τη βδομάδα συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους στο Volos Palace για αγωνιστικά ζητήματα.

Πλέον όλο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην παρουσίαση των καινούργιων εμφανίσεων της ομάδας τη Δευτέρα στις 8.00μ.μ στο Volos Palace, όπου ο κ. Δαλούκας παρουσία και του κόσμου θα αναφερθεί με συγκεκριμένα οικονομικά στοιχεία και στους χορηγούς της ομάδας. Να τονιστεί και ότι ο εκτελεστικός διευθυντής της Νίκης στην κουβέντα τους με τους δημοσιογράφους επιβεβαίωσε την ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ στις 5/12, αρνούμενος πάντως να αποκαλύψει οποιεσδήποτε διεργασίες ήδη γίνονται.

Φιλικό με Βατανιακό
Εκτός έδρας φιλικό αγώνα θα δώσει η Νίκη μεθαύριο Κυριακή με τον νεοφώτιστο στη Γ’ Εθνική Βατανιακό στην Κατερίνη. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 3.00 το μεσημέρι στο γήπεδο του Βατανιακού και θα αποτελέσει το 13ο τεστ για τη Νίκη κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Για το επόμενο Σάββατο 12/11 αναμένεται η οριστική απάντηση του Ατρομήτου, με δεδομένο πως θα υπάρχει διακοπή της Σούπερ Λίγκας λόγω Εθνικής ομάδας.

Υπενθυμίζεται πως το πρωτάθλημα της Football League 2 θα αρχίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στις 20 Νοεμβρίου, εφόσον η κλήρωση και των δύο ομίλων αποφασίστηκε να γίνει τη Δευτέρα 14/11. Σε ό,τι αφορά τον Αναστασίου, έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα μετά τον τραυματισμό του από το φιλικό με τη Βέροια το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και τη Δευτέρα θα μπει στον κανονικό ρυθμό.

από τον Χρήστο Θανασούλη

Πηγή: www.mycitynet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου