Σελίδες

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Εξώδικο 8 ομάδων στην ΕΟΚ και προειδοποίηση αποχώρησης!

Στον “αέρα” κινδυνεύει να τιναχθεί το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής εάν η ΕΟΚ δεν λύσει άμεσα το θέμα των μετακινήσεων των ομάδων. Οι μισές (8) από τις ομάδες της κατηγορίας έστειλαν τη Δευτέρα εξώδικο στην Ελληνική Ομοσπονδία, βάσει της οποίας απαιτούν να πληρωθούν όλες τις μετακινήσεις της χρονιάς, όπως αναφέρει και το καταστατικό που υπογράφηκε πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος!

Μάλιστα, οι ομάδες ζητούν να ληφθούν κάποια μέτρα μέχρι τις 13 Νοεμβρίου, ειδάλλως από την επόμενη Κυριακή (20/11) θα σταματήσουν όλες να κατεβαίνουν στο πρωτάθλημα!

Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά τη συνάντηση που είχαν την περασμένη εβδομάδα οι πρόεδροι της Β’ Εθνικής με τον Παναγιώτη Τσαγκρώνη, στην οποία πληροφορήθηκαν από τον γενικό γραμματέα της ΕΟΚ ότι θα εισπράξουν μόνο ένα μικρό μέρος των χρημάτων για τις μετακινήσεις της φετινής σεζόν, κι ενώ εκκρεμούν και τα μισά οδοιπορικά από την προηγούμενη χρονιά.

Αυτό που απομένει πλέον είναι εάν θα υπάρξει κάποια αντίδραση της Ομοσπονδίας στην κίνηση των ομάδων, οι οποίες απαιτούν να υπάρξει τουλάχιστον συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Πάνο Μπιτσαξή.

Πηγή: www.infobasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου