Σελίδες

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Η ανασκόπηση της 7ης αγωνιστικής

Για ακόμη μια αγωνιστική στη Β΄Εθνική δεν έλειψαν οι δυνατές συγκινήσεις, οι αμφίρροπες αναμετρήσεις και τα αναπάντεχα αποτελέσματα.

Ας ξεκινήσουμε όμως με το …"σεφτέ" της ημέρας! Η Χαλκηδόνα μπορεί να άργησε να κάνει την πρώτη της νίκη, όμως την έκανε με στυλ. Θύμα της; Η Νίκη, που αποδεικνύεται αρκετά ευάλωτη στις εξορμήσεις της μακριά από το Βόλο. Με αυτή τους τη νίκη οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να ξεκολλήσουν από τον πάτο της βαθμολογίας και να συγκατοικήσουν με τον συντοπίτη Ηρακλή, που ηττήθηκε στον Εύοσμο από τον Αίαντα.

Λίγα χιλιόμετρα μακριά η ΜΕΝΤ υποχρέωσε το Ηράκλειο στη δεύτερή του ήττα στο πρωτάθλημα, διατηρώντας παράλληλα την έδρα της αλώβητη, κάτι που συνέβη και στο Αιγάλεω, με την τοπική ομάδα να επικρατεί της Αναγέννησης/Φλόγας στο τέλος και αφού πρώτα χρειάστηκε να εκκενωθεί το γήπεδο εξαιτίας της εισόδου των οπαδών των γηπεδούχων εντός του αγωνιστικού χώρου!

Ο Αίολος Τρικάλων πέρασε "αέρα" και από τη Ρόδο παρασύροντας το Διαγόρα, ενώ κάτι αντίστοιχο έκανε και ο Φιλαθλητικός μέσα στην Καισαριανή κόντρα στη Νήαρ Ηστ. Ο Δούκας επέστρεψε στις νίκες ξεπερνώντας την αντίσταση του Κοροίβου Αμαλιάδας και πλησίασε και πάλι τις προνομιούχες θέσεις της ανόδου.

Τέλος, στο Στρατώνι, η φορμαρισμένη Αγία Παρασκευή δέχθηκε το δώρο που της έκανε ο Μέμος Κοκολιός αστοχώντας στις δύο κρίσιμες βολές και με καλάθι στην εκπνοή πήρε το υπερπολύτιμο "διπλό"!

Η επόμενη αγωνιστική περιλαμβάνει αναμετρήσεις που εκτός του Ηρακλής-Διαγόρας, όλες οι άλλες έχουν φαβορί τους γηπεδούχους, όμως επειδή φαβορί και Β' Εθνική δύσκολα τα πάνε καλά, θα περιμένουμε την άλλη Κυριακή να δούμε αν οι εκτιμήσεις μας θα επιβεβαιωθούν ή θα διαψευσθούν.

Του Νικόλα Αργυρίδη

Πηγή: www.basketnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου