Σελίδες

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Στόχος ο πρωταθλητισμός για τη Νίκη Βόλου

Φετινός στόχος της Νίκης είναι ο πρωταθλητισμός και για το λόγο αυτό επιθυμία της τεχνικής ηγεσίας είναι η ομάδα να μπει δυνατά από τη πρώτη κι όλας αγωνιστική του πρωταθλήματος το οποίο και θα ξεκινήσει την Κυριακή 20 Νοεμβρίου.

Στη Νίκη έχουν ακόμη δύο εβδομάδες προκειμένου να διορθώσουν τις ατέλειες αλλά και να παρουσιαστούν εκατό τοις εκατό έτοιμοι σε μία χρονιά που καλούνται να τη κάνουν δική τους.

Η φετινή πρέπει να είναι η χρονιά της Νίκης και τα όνειρα των φίλων της ομάδας, της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος να πάρουν σάρκα και οστά με τη κατάκτηση της ανόδου.
 
Αυτό είναι κάτι που ξέρουν πολύ καλά τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές που καθημερινά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα σύνολο ικανό να πανηγυρίσει στο τέλος της σεζόν το μεγάλο όσο και επιβεβλημένο στόχο της ανόδου.
 
Τα προβλήματα σιγά - σιγά αρχίζουν να εξαλείφονται με τις συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης της ομάδας και του εκτελεστικού της Διευθυντή Γιώργου Δαλούκα. Ήδη ένα τεράστιο πρόβλημα που είχε να κάνει με την εύρεση χώρου για προπονήσεις ξεπεράστηκε με τη Νίκη να μπαίνει τη περασμένη Παρασκευή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κάνοντας χρήση του Βοηθητικού γηπέδου.
 
Στη φετινή προσπάθεια όμως δεν μπορεί να αγνοηθεί και η συμβολή του κόσμου ο οποίος στηρίζει το σύλλογο από τη πρώτη κι όλας στιγμή δείχνοντας από τα φιλικά ότι το Παντελής Μαγουλάς θα αποτελέσει τη δυνατότερη έδρα της κατηγορίας.
 
Παράλληλα υπάρχει και μεγάλη συμμετοχή στην αγορά των καρτών διαρκείας μιας και μέχρι στιγμής πριν ακόμα ξεκινήσει το πρωτάθλημα έχουν φύγει περίπου οι μισές κάρτες που έχει βάλει ως στόχο η διοίκηση.
 
Βέβαια η προσπάθεια δεν θα πρέπει να σταματήσει εδώ αλλά θα πρέπει να είναι συνεχής έτσι ώστε η Νίκη να αλλάξει επίπεδο. Εξάλλου αύριο θα γίνει και η παρουσίαση και των νέων εμφανίσεων της ομάδας από τις οποίες σε συνδυασμό με τη νέα μπουτίκ του συλλόγου μπορεί να αποφέρει εξίσου πόρους έτσι ώστε να στηριχθεί η φετινή προσπάθεια.
 
Τέλος όπως έγινε γνωστό η Γ.Σ. της ΠΑΕ θα συνεχιστεί στις 5 Δεκεμβρίου όπου αναμένεται να εκλεχθεί το νέο Δ.Σ., ενώ νέα πρόσωπα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στη νέα προσπάθεια της Νίκης.
 
Πηγή: www.taxydromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου