Σελίδες

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Δαλούκας: Φτιάχνουμε ομάδα προοπτικής

Ο Γιώργος Δαλούκας φιλοξενήθηκε χθες στην εκπομπή του Σωτήρη Πολύζου στην TRT και μίλησε για θέματα της Νίκης:

"Στόχος της Νίκης δεν είναι μόνο η άνοδος αλλά η δημιουργία μιας ομάδας με προοπτική, γι' αυτό το λόγο ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε είναι 27 ετών και οι υπόλοιποι από 22 και κάτω. Επίσης επιλέξαμε έναν προπονητή προοπτικής, όπως είναι ο κ. Αλεξίου. Μαζί κάναμε τις μεταγραφές και αυτή τη στιγμή παρακολουθούμε παίκτες. Στην ομάδα υπάρχει για πρώτη φορά τμήμα σκάουτινγκ. Η Νίκη προσπαθεί να αναγεννηθεί μέσα από τις "στάχτες" της" είπε μεταξύ άλλων ο εκτελεστικός διευθυντής της "κυανόλευκης" ΠΑΕ.

Επίσης αναφέρθηκε και στις σχέσεις των φιλάθλων Νίκης-Ολυμπιακού Β.: "Ως εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Νίκη λειτουργώ έτσι ώστε μεταξύ Νικιωτών και Ολυμπιακών να μην υπάρχουν ούτε επεισόδια ούτε μεταξύ τους κόντρες. ο καθένας θα πρέπει να κοιτάζει την πορεία της ομάδας του και οι συγκρούσεις θα πρέπει να εξαλειφθούν. Για όνομα του Θεού, βρισκόμαστε στο 2011 και δεν θα πρέπει να υπάρχουν τέτοια πράγματα. Το λέω γιατί με την τροπή που μπορούν να πάρουν τα πράγματα ίσως θρηνήσουμε και θύματα. Οφείλουν να ηρεμήσουν και οι μεν και οι δε".

Για το θέμα του Πανθεσσαλικού απάντησε ότι "έχουμε έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία με τα Τουριστικά Ακίνητα για το Πανθεσσαλικό, η οποία θα δημοσιευθεί στις 17/11". Δήλωσε ότι από τις οικογενειακές του ρίζες είναι Νικιώτης, χαρακτήρησε δε πολύ σημαντική τη Γενική Συνέλευση της 5ης Δεκεμβρίου, αλλά ακόμη δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι θα αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ προτού ολοκληρωθεί ο έλεγχος των ορκωτών λογιστών, ώστε να γίνει γνωστό το οικονομικό άνοιγμα που υπάρχει. Τέλος, δεν θέλησε να μιλήσει για τις σχέσεις του με τον Αχιλλέα Μπέο, ενώ για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του τόνισε ότι οι δυσκολίες τον έκαναν πιο σκληρό και πιο δυνατό, ώστε να βλέπει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Πηγή: "ΘΕΣΣΑΛΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου