Σελίδες

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Ανακοίνωση BLUE ANGELS

Οι μέρες πλησιάζουν... Οι πρώτοι επίσημοι αγώνες για την ποδοσφαιρική μας ομάδα είναι γεγονός την άλλη εβδομάδα και εμείς πρέπει να είμαστε όλοι σε ετοιμότητα. Καλούμε όλα μας τα μέλη και όλους τους φιλάθλους της Νίκης Βόλου να έρχονται καθημερινά στο σύνδεσμο μας, για να ετοιμαστούμε για το πρώτο μας ραντεβού με την κερκίδα. Την κερκίδα που τόσο αγαπήσαμε, τη Θύρα 3.

Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται θα κάνουμε ένα ζέσταμα και θα παραβρεθούμε σε 3 ματς της Νίκης Βόλου. Όπου παίζει η Νίκη Βόλου εμείς θα είμαστε εκεί άλλωστε. Καλούμε λοιπόν όλα τα μέλη μας και όλο το φίλαθλο κόσμο της Νίκης Βόλου στα 3 αυτά ματς να δώσει δυναμικά το παρών και να στηρίξει την προσπάθεια και σε αυτά τα τμήματα.

Σάββατο στις 19:30 το απόγευμα στο κλειστό της Νέας Ιωνίας τα κορίτσια μας στο βόλεϊ παίζουν το πρώτο τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Αλμυρό. Την Κυριακή στις 15:00 στο γήπεδο της Δημητριάς αγωνίζονται οι Νέοι Αθλητές με τον Πηλέα και στις 17:00 στο κλειστό της Νέας Ιωνίας η ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου με τη ΜΕΝΤ.

ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΜΠΛΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου