Σελίδες

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Κόσμος στη Μαιάνδρου αυτή την ώρα!

ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!

15 σχόλια:

  1. FANTASTIKOS KOSMOS EKSW APO TO GHPEDO PANTELHS MAGOYLAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λυπάμαι που ζω στην ίδια πόλη με τέτοιους ανθρώπους σαν και σας γουρούνια. Σας εύχομαι να ψωφήσετε όλοι σας κοπρίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καταννοω τον πονο σου φιλε μου ,πιστεψε με....ωστοσο, πως θα ενιωθες αν ησουν στη δικη μου θεση κ μαθαινες οτι ο μπεος-τον οποιο στηριζαν κ συνεχιζουν να στηριζουν καποιοι απο τους τοπικους αρχοντες-εστηνε ,συμφωνα με τις απομαγνητοφωνημενες συνομιλιες,την ομαδα σου για να μην ανεβει κατηγορια.....οσο για την αποφαση,οσο κ αν σε ποναει,ειναι περα για περα σωστη καθως κ ματς στηθηκαν κ με τα διαφυγοντα κερδη τους στοιχηματος αγοραζες παιχτες για να ανεβεις απο τη β στην α κ να εχεις αυτη την πορεια....ΟΣΟ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΔΟΥΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ,ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ,ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΣΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ,ΚΑΘΩΣ Κ Η ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ Κ ΣΗΚΩΜΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΚΗΣ.....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΗ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΔΕΙΧΝΟΥΝ Κ ΤΟ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ......ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Κ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EKEI EKEI STH D ETHNIKI KAVLAAAAAAAAAAA REEEEEEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. psofo kako se kathe aystriako...elate sto kolymvhthrio na diakopsete tous agwnes re...tha sas pniksoume...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 12:06 σ' ευχαριστούμε που φανερώνεις το γνωστό κόμπλεξ αρκετών (όχι όλων) συμπολιτών μας στην άλλη πλευρά του ποταμιού. Κράτα εσύ και οι όμοιοι σου τις δυνάμεις σας για το μέλλον. Έρχονται χρόνια δύσκολα. Περαστικά σας και καλές συγχωνεύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. filarako se katalavainw.katalavaino ton pono sou kai tin orgi sou gia emas kai to euxaristiemai... gia ton xaraktirismo sou gia to ti euxesai gia emas "fantazomai eisoun kai esy se autous pou krazane totes gia to ontws apaisio sinthima ston toixo gia esas"..... gi auto pigene sto periptera tis geitonia sou kai pare ena pagoto na glikanis tin pikra sou alla prosekse na einai ΔΕΛΤΑ to pagoto... FILAKIA!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. EPHSHMOS XORHGOS THS KASSANDRAS OLYMPIAKOS EINE OLA TA PSEIGIA THS DELTA XAAXAXAXAXAXAXAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ετσι ειναι η ζωη κ πως να την αλλαξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οι πεθαμενες μαζεψαν παλι περισσοτερο κοσμο απο εσένα χθες.....ποσο ανυπαρκτοι ειστε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΟ ΤΡΙΠΟΛΗ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΟΧΙ ΣΤΗΝ Δ' ΣΤΗΝ ΣΤ'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΓΕΛΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΟΤΑΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ...BYE BYE BORO!!! ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γεια σου ρε Παναρκαδικε....Οντως εχεις δικιο για τον Αστερα. Εχουν καταστρεψει 5-10 νεοπλουτα ξιπασμενα λαμογια τον ρομαντισμο του Ελλ.ποδοσφαιρου. Οσο για τους φιλους μας τους Βολιωτες ενα μονο θα πω...ΠΗΡΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. Οταν πριν απο χρονια πεσατε στην Δ' Εθνικη αφησατε την ομαδα μονη της με τον Σταυριδη κ φερατε το ΕΚΤΡΩΜΑ απο την Χαλκιδικη μονο κ μονο για την κατηγορια. Τωρα θελω να σας δω...Αντε κ μια χαρα θα ειστε στην ΕΠΣΜακεδονιας απο τον Σεπτεμβρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. να δω τωρα οι κοκκινοσκουφιτσες ποσο κοσμο θα μαζεψουν στο γηπεδο φετος στη Δ' εθνικη καμια 50αρια και θα τρωνε πασατεμπο και μετα για να τους φυγει και η πικρα θα γλυφουν και θα γλυφουν το παγωτακι παντα ενοητε τις ΔΕΛΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ!
    Α! Ξεχασα να τους ευχηθω κιολας τα περαστικα μου και το αγγουρι που εχει μπει στο κολο τους να το σπασουν να μην φαινεται ντροπη!!!
    ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλα να παθετε αρχιδια!οι κλεφτες και οι απατεωνες τον πρωτο χρονο χαιρονται!!!πατε τωρα στην ανθηλη να παιξετε,και καλα ψητα στα χωρια τωρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή