Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011

Ανακοίνωση Blue Club "Π. Ντοκούζης"

«Η πόλη μας αυτές τις ημέρες φιλοξενεί μία από τις κορυφαίες διεθνής διοργανώσεις στην υδατοσφαίριση. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δείξει το ήθος της και το φίλαθλο πνεύμα που έχει ο Βολιώτης. Καλούμε τα μέλη του συνδέσμου μας, αλλά και όλο τον υγιή φίλαθλο κόσμο της πόλης να συμμετέχει ενεργά σε αυτή τη μεγάλη αθλητική γιορτή. Εξάλλου είναι ακόμη πολύ νωπές και πολύ ευχάριστες οι μνήμες από τις επιτυχίες που μας πρόσφερε η ομάδα της Νίκης στο εν λόγω άθλημα την χρονιά που πέρασε.

Επίσης ευχόμαστε στο νέο Δ.Σ. της Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924, καλή δύναμη στην πραγματικά φιλότιμη προσπάθεια που καταβάλει σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για την αγαπημένη μας ομάδα. Καλούμε τον κόσμο μας σε συσπείρωση και να πλαισιώσει με πάθος την προσπάθεια ανάκαμψης για τη Νίκη της καρδιάς μας.

Το Blue Club «Π.Ντοκούζης» αυτό που ζητάει από τη νέα διοίκηση, δεν είναι οι ακριβές μεταγραφές και οι βαρύγδουπες υποσχέσεις και οι εφήμεροι ενθουσιασμοί. Αυτό που προσδοκούμε είναι η ομάδα μας να αποκτήσει επιτέλους μία σταθερή διοίκηση με όλα τα τμήματά της στελεχωμένα από άξιους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά. 

Δηλαδή να λειτουργεί σε επαγγελματικά, υγιή και σοβαρά πρότυπα, έτσι όπως αρμόζει στον πολυπληθή πιστό λαό της και την μακρόχρονη ιστορία της. Υπό αυτές τις συνθήκες δεσμευόμαστε να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να ευδοκιμήσει αυτή η προσπάθεια.

Όλοι μαζί μπορούμε τα πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου