Σελίδες

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

"Σειρήνες" Α.Ο. Χανίων για Χρήστο Ζαρίφη

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα στασιμότητας και αβεβαιότητας που επικρατεί στη Νίκη Βόλου υπάρχουν ήδη απώλειες που στοιχίζουν στην κυανόλευκη ομάδα. Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα σπλάχνα της.

Μετά την απώλεια του Κώστα Καρακώστα ο οποίος θα συνεχίσει στην Θήβα, υπαρκτός είναι ο κίνδυνος να χαθεί ένας ακόμη πολύ καλός νεαρός ποδοσφαιριστής. Ο λόγος για τον Χρήστο Ζαρίφη που την περσινή περίοδο παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Νίκη στον Πύρασο, για να κερδίσει εμπειρίες από την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής.

Το μεγάλο όνειρο του 20χρονου ποδοσφαιριστή είναι να αγωνιστεί στη Νίκη Βόλου, κάτι το οποίο το κατάφερε μόνο για λίγα λεπτά συμμετοχής στον δεύτερο γύρο της Γ' Εθνικής τη σεζόν 2009-2010, όπου είχε προωθηθεί από τους Νέους Αθλητές.

Ο Ζαρίφης αυτή τη στιγμή έχει πρόταση από τον Α.Ο. Χανίων ομάδα που αγωνίζεται στον 1ο Όμιλο της Football League 2. Η ομάδα της Κρήτης κινήθηκε δυναμικά κατά την μεταγραφική περίοδο και αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο επόμενο πρωτάθλημα. Η πρόταση αυτή εξετάζεται σοβαρά από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή και σαφώς μπορεί να αποτελέσει ένα σκαλοπάτι στην καριέρα του.

Επιθυμία του Χρήστου Ζαρίφη είναι να συνεχίσει στη Νίκη Βόλου και γι' αυτό το λόγο περιμένει να δει τι θα γίνει με την ΠΑΕ. Τα χρονικά περιθώρια όμως στενεύουν και σύντομα θα κλιθεί να αποφασίσει. Πραγματικά, θα ήταν κρίμα να χαθεί ένα ακόμη μεγάλο ταλέντο από τις τάξεις της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου