Σελίδες

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Η ανασκόπηση της 6ης αγωνιστικής

Της Β' Εθνικής. "Μίλησαν" τα αουτσάιντερ + τα Όσκαρ της ημέρας

Αποστάγματα από την ομορφιά της είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε όλες τις προηγούμενες αγωνιστικές, όμως αυτή τη φορά μας τη χάρισε απλόχερα σε όλο της το μεγαλείο! Αυτή είναι κυρίες και κύριοι η Β' Εθνική!

Στην 6η στροφή του πρωταθλήματος ξεχώρισαν τα αουτσάιντερ που πανηγύρισαν σπουδαίες νίκες, άλλες ιδιαίτερα εντυπωσιακές, άλλες στα τελευταία δευτερόλεπτα και μία πραγματικά …από το πουθενά! Μεγάλοι πρωταγωνιστές και υποψήφιοι για τα Όσκαρ της ημέρας αρκετοί παίκτες, με 2 παραστάσεις να ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες. Η μία έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη όπου ο Ντίνος Νικολόπουλος πήρε από το χέρι τη ΜΕΝΤ και την οδήγησε στην πολύτιμη νίκη μέσα στην έδρα της Αναγέννησης/Φλόγας και η άλλη στην Αμαλιάδα όπου ο φοβερός και τρομερός Αντώνης Γκοντόπουλος έκανε σμπαράλια την άμυνα της Νήαρ Ηστ πυροβολώντας 6 φορές από τη γραμμή του τριπόντου. Από κοντά και ο 26χρονος Τάσος Τραϊανός που χάρισε με την εκπληκτική του εμφάνιση την πρώτη νίκη του Ηρακλή στο πρωτάθλημα.

Ο Αίολος Τρικάλων πρόσθεσε ακόμη μία εύκολη νίκη στο ενεργητικό του επικρατώντας του Αίαντα Ευόσμου, ενώ το Ηράκλειο κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της ουραγού Χαλκηδόνας. Στου Ζωγράφου ο Φιλαθλητικός "καθάρισε" με συνοπτικές διαδικασίες το Στρατώνι και παρέμεινε στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας, εκεί όπου σταθερά βρίσκεται η Νίκη Βόλου που με μεγάλη ανατροπή στην τέταρτη περίοδο νίκησε τον αξιόμαχο Δούκα.

Στην επόμενη αγωνιστική, μετά και το ξύπνημα του Ηρακλή, δεν υπάρχει ματς που να χαρακτηρίζεται "σιγουράκι", με όλες τις αναμετρήσεις να παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον τόσο βαθμολογικό, όσο και αγωνιστικό.

Τα Όσκαρ της αγωνιστικής
Καλύτερης "ταινίας": Αγία Παρασκευή
1ου ανδρικού ρόλου: Ντίνος Νικολόπουλος (ΜΕΝΤ) & Αντώνης Γκοντόπουλος (Κόροιβος Αμαλιάδας)
2ου ανδρικού ρόλου: Τάσος Τραϊανός (Ηρακλής)
Καλύτερου "σκηνοθέτη": Γιώργος Ζαφειρούδης (Νίκη Βόλου)
Καλύετρου "σεναρίου": Αναγέννηση/Φλόγα - ΜΕΝΤ 89-91 

Πηγή: www.basketnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου