Σελίδες

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ξεκίνησε με το δεξί η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης

Δηλώσεις Μαρίνου Κουτσογιάννη

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ

Επιτυχημένη πρεμιέρα για τις βολεϊμπολίστριες της Νίκης Βόλου καθώς επικράτησαν εντός έδρας επί του αξιόμαχου Γ.Σ. Αλμυρού με 3-0 σετ (25-19, 27-25, 25-16).

Συνθέσεις ομάδων
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Κύρκου, Καπούλα, Κολοβού, Αφέντου, Βλαχάκη, Παντέκη, Τριπύλα, Τσουρέα, Γιαγκουνίδου, Τσιακλάγκανου, Σύρου, Αντωνοπούλου, (προπονητής: Κουτσογιάννης Μαρίνος).
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Μπάρδα, Αφεντούλη, Χατζηκυριάκου, Μακανίκα, Καλογήρου, Κολώνη, Γούλα, Θέου, Βαλουξή, Καράτερζη, Πριάκου, Γοδινοπούλου, (προπονητής: Ξύδης Περικλής).

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο κυανόλευκος τεχνικός ανέφερε τα εξής: «Κατ’ αρχάς θα ήθελα να ευχηθώ υγεία, καλή πορεία και καλή δύναμη σε όλους τους αθλητές-αθλήτριες, προπονητές και παράγοντες των ομάδων της Μαγνησίας (Νίκη Βόλου, Γ.Σ. Βόλου, Α.Σ. Αργώ, Γ.Σ. Αλμυρού)  σε όλα τα πρωταθλήματα. Στα φετινά πρωταθλήματα Ανδρών – Γυναικών τα Σωματεία αναλαμβάνουν πλέον όλα τα έξοδα (πληρωμή διαιτητών, μετακινήσεις κ.λ.π.) χωρίς την παραμικρή οικονομική βοήθεια από την πολιτεία.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στις παίκτριές μου για την σημερινή τους εμφάνιση και τον χαρακτήρα που επέδειξαν στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης ενώ συγχαρητήρια αξίζει και η νεανική ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού που στάθηκε πολύ καλά μέσα στο γήπεδο και με όπλο της το εξαιρετικό σερβίς μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην υποδοχή και κατά συνέπεια στην γρήγορη επιθετική ανάπτυξή μας επάνω στο φιλέ.

Θερμές ευχαριστίες στον υπέροχο κόσμο μας που είναι πάντα κοντά στηρίζοντας την ομάδα στις καλές αλλά και στις κακές στιγμές. Τέλος, θα ήθελα να κλείσω με την ευχή να εκλείψουν τα φαινόμενα βίας από τον υπέροχο χώρο του υγιούς αθλητισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου