Σελίδες

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Νίκη με Εθνικό Γαζώρου

Τη νίκη με σκορ 2-0 πήρε το απόγευμα της Κυριακής η Νίκη Βόλου φιλοξενώντας την νεοφώτιστη ομάδα της Football League 2 Εθνικό Γαζώρου.

Οι κυανόλευκοι ξεκίνησαν το παιχνίδι με τον τεχνικό Αλέξη Αλεξίου να ξεκινά με τον Βούρα κάτω από τα δοκάρια ενώ σε σχήμα 4-5-1 ο Στουρνάρας αγωνίστηκε ως δεξί μπακ και ως αριστερό ο Κοντοχρήστος. Στο κέντρο της άμυνας τοποθετήθηκαν οι Μκρτσιάν και Λαμπρόπουλος ενώ στη μεσαία γραμμή ως αμυντικά τοποθετήθηκαν οι Ριζογιάννης και Πεχλιβανόπουλος. Στη δεξιά πλευρά χρησιμοποιήθηκε ο Στεργίδης και στην αριστερή ο Κυπτίου με τον Μπουσινάκη να κινείται σε ρόλο οργανωτή πίσω από τον Λουκίνα.

Οι κυανόλευκοι έδειξαν καλά στοιχεία κατά τη διάρκεια και δημιούργησαν αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία των κυανόλευκων. Σε μία από αυτές στο 54ο λεπτό ο Κυπτίου είδε την κίνηση του Στεργίδη να περάσει στην αντίπαλη περιοχή και του έβγαλε πάσα. Εκεί ο δεξιοπόδαρος μέσος κέρδισε πέναλτι όταν και ανατράπηκε καθαρά από τον τερματοφύλακα Παπαθανασίου. Ο διαιτητής Κρητικός υπέδειξε το σημείο του πέναλτι την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Μπουσινάκης κάνοντας το 1-0. Το τελικό 2-0 έκανε ο Μουδούρογλου στο 90ο λεπτό με τον νεαρό μεσοεπιθετικό της Νίκης να βρίσκει δίχτυα με ψύχραιμο αριστερό πλασέ εκτός περιοχής.

Μέρος στο φιλικό δεν έλαβε ο Πουλάκος ο οποίος έλειπε με άδεια για προσωπικούς λόγους ενώ εκτός ήταν και οι Αναστασίου και Παπατζίκος οι οποίοι ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας. Πλέον στη Νίκη περιμένουν τις εξελίξεις αναφορικά με το θέμα ανόδου στη Football League και για το λόγο αυτό δεν θα κλειστεί κάποιο φιλικό παιχνίδι τουλάχιστον μέχρι και την Πέμπτη. Χθες οι κυανόλευκοι πραγματοποίησαν πρόγραμμα αποκατάστασης το πρωί ενώ για σήμερα έχει δοθεί ρεπό. 

ΝΙΚΗ: Βούρας (46’ Ψωμιάδης), Στουρνάρας, Μκρτσιαν, Λαμπρόπουλος, Κοντοχρήστος, Ριζογιάννης, Πεχλιβανόπουλος (84’ Βλάχος), Στεργίδης (87’ Μουδούρογλου), Μπουσινάκης (71’ Πετράς), Κιπτίου, Λουκίνας (90’ Άλντι).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: Παπαθανασίου, Αραμπατζής, Αβραμίδης (83’ Τάκας), Ταρπινίδης, Κοκόλης, Άγγος, Μάρος (60’ Κουκούτσης), Γαλακτερός, Μαχαιρούδης (75’ Κοσμίδης), Στεφανίδης (82’ Βασιλειάδης), Πεχλιβανίδης (78’ Παλάσκας). 

Πηγή: www.taxydromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου