Σελίδες

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Λεφτά δεν... υπάρχουν για τη Γ' Εθνική!

Στον... αέρα κινδυνεύει να τιναχθεί το πρωτάθλημα της Football League 2 πριν καν την έναρξη του! Ο πρόεδρος της Football League Σπύρος Καλογιάννης ξεκαθάρισε στους παράγοντες των συλλόγων που απαρτίζουν το Νότιο και τον Βόρειο Όμιλο κατά τη διάρκεια των γενικών συνελεύσεων της Δευτέρας ότι δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία συμφωνία με τον ΟΠΑΠ για τα χρήματα που περιμένουν να λάβουν ως επιχορήγηση οι ομάδες και ότι η Ένωση αδυνατεί με αυτά τα δεδομένα να καλύψει τα έξοδα μετακίνησης τους.

Το μόνο που δεσμεύτηκε ότι θα κάνει είναι θα προσπαθήσει να συγκεντρωθεί ένα ποσό από τον Οργανισμό που θα αφορά μόνο τις νησιωτικές ομάδες αλλά τα μηνύματα δεν είναι αισιόδοξα ότι θα μπορέσει να τα καταφέρει. Γι αυτό το λόγο, άλλωστε, από τη στιγμή που εκκρεμούν τόσο σημαντικά ζητήματα αποφασίστηκε να μην γίνει η σέντρα του πρωταθλήματος στις 20 του μήνα - όπως αρχικά προβλεπόταν - αλλά να πάρει νέα παράταση μια εβδομάδα αργότερα, στις 27/12)

Μέχρι τότε, ο Σπύρος Καλογιάννης θα επιδιώξει να συναντηθεί με τους ανθρώπους του ΟΠΑΠ για τα ζητήματα και όλοι περιμένουν, πλέον, το αποτέλεσμα των επαφών του. Πάντως, οι εξελίξεις αυτές προκάλεσαν τις αντιδράσεις ορισμένων ομάδων του Νοτίου Ομίλου αφού έθεσαν ζήτημα να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα αν δεν έχει ξεκαθαριστεί πρώτα τουλάχιστον το θέμα των μετακινήσεων.

Η συγκεκριμένη πρόταση έγινε από τον εκπρόσωπο του Ρούβα Μανώλη Μουζουράκη αλλά δεν έγινε δεκτή, αφού δεν υπήρξε απαρτία από όλους τους εκπροσώπους των ομάδων. Συγκεκριμένα, την υποστήριξαν η Ζάκυνθος, ο ΠΑΟ Ρουφ, ο ΑΟ Χανιά, η Προοδευτική, η Καλαμάτα και ο ΑΟ Γλυφάδας. Ωστόσο, γίνονται ήδη διεργασίες για να πραγματοποιηθεί συνάντηση όλων των παραγόντων του Νοτίου ομίλου μέσα στην εβδομάδα και να τεθεί εκ νέου το συγκεκριμένο θέμα προκειμένου να ληφθεί μια απόφαση από όλους.

Αναφορικά με την κλήρωση που ακολούθησε, υπήρξαν συγκεκριμένες ομάδες από τον Βόρειο όμιλο που ζήτησαν ειδικό κλειδάριθμο προκειμένου να μην συμπίπτουν οι αγώνες τους. Αυτές ήταν η ΑΕ Ποντίων με τον Βατανιακό, ο Οδυσσέας Αναγέννησης με τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας και ο Οικονόμος Τσαριτσάνης με τον Τύρναβο. Οσο για τις ομάδες που θα υποβιβαστούν έγινε γνωστό ότι ο Σπύρος Καλογιάννης θα συναντηθεί το προσεχές διάστημα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο για να αποφασιστεί πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν από τη Γ' Εθνική και αντίστοιχα πόσες θα ανέλθουν από τη Δ'.

Στα διαδικαστικά των γενικών συνελεύσεων, πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την επιλογή των εκπροσώπων από τους δύο ομίλους στη Γ.Σ. και στο Δ.Σ. της Ένωσης. Από το Νότιο Όμιλο εκλέχθηκαν ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του ΑΟ Γλυφάδας Βαγγέλης Ασλανίδης και ο πρόεδρος του Ηλυσιακού Βασίλης Μπαλαμπέκος ενώ από τον Βόρειο ο πρόεδρος της Δόξας Κρανούλας Μιχάλης Κασσής και ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς Σταύρος Ζαμπέτογλου.

Πηγή: www.mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου