Σελίδες

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Συνεχίζει την προετοιμασία, φιλικό με Βατανιακό

Την προετοιμασία της ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος συνεχίζει η ομάδα της Νίκης Βόλου με την έναρξη του να έχει προγραμματιστεί για τις 20, ενώ η κλήρωση του πρωταθλήματος θα γίνει στις 14 Νοεμβρίου. Την Κυριακή η ομάδα του Αλέξη Αλεξίου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Βατανιακού στην Κατερίνη στις 3 μ.μ., ενώ χθες προπονήθηκε στο Πανθεσσαλικό.
 
Η προετοιμασία της Νίκης Βόλου συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και ο Αλέξης Αλεξίου ανεβάζει καθημερινά τις στροφές στην προπόνηση έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές του να παρουσιαστούν πανέτοιμοι με τη σέντρα του πρωταθλήματος.
 
Οι κυανόλευκοι στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους θα δώσουν την Κυριακή ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι και θα φιλοξενηθούν στην Κατερίνη από τον Βατανιακό ο οποίος και κέρδισε την άνοδο στη Football Legaue 2 το περασμένο καλοκαίρι. Η ομάδα της Νίκης αποδέχθηκε την πρόσκληση και έτσι την Κυριακή θα δώσει το 13ο φετινό της παιχνίδι κόντρα σε ακόμη μία νεοφώτιστη ομάδα της κατηγορίας, αφού την περασμένη Κυριακή είχε αντιμετωπίσει και τον Εθνικό Γαζώρου από τις Σέρρες.
 
Ο Αλέξης Αλεξίου περιμένει να δει από τους ποδοσφαιριστές του όλα εκείνα τα καλά στοιχεία που έδειξε η ομάδα στο τελευταίο φιλικό και να προχωρήσει ακόμη πιο δυνατά στη συνέχεια με μυαλό όλων να βρίσκεται πλέον στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και την πρώτη επίσημη αναμέτρηση.
 
Η Νίκη πέρασε από τη πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος δίχως να δώσει αγώνα και έτσι το πρώτο επίσημο παιχνίδι θα είναι για το πρωτάθλημα. Στις προπονήσεις των κυανόλευκων αναμένεται να μπει από την ερχόμενη Δευτέρα και ο Απόστολος Αναστασίου ο οποίος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και θα μπει κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η κατάσταση του Αλέξανδρου Παπατζίκου που επίσης αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και αναμένεται να επιστρέψει την ερχόμενη εβδομάδα. Παράλληλα στη Νίκη περιμένουν την απάντηση της ομάδας του Ατρόμητου Αθηνών έτσι ώστε η ομάδα του Περιστερίου να βρεθεί στο Βόλο για να δώσει φιλικό παιχνίδι το επόμενο σαββατοκύριακο, ενώ πρόταση για φιλικό έχει γίνει επίσης στις ομάδες της Λάρισας και του ΠΑΟΚ.
 
Πηγή: www.taxydromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου