Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

Με -11 ο Αετός Σκύδρας

Με -11 βαθμούς θα ξεκινήσει στο πρωτάθλημα της Football League 2 ο Αετός Σκύδρας, καθώς η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ τον τιμώρησε με -6 βαθμούς για την εμπλοκή του στο παιχνίδι με την ΑΕ Ποντίων.

Στα... μαλακά έκατσε ο Αετός Σκύδρας! Η ομάδα από τη Βόρεια Ελλάδα δικαιώθηκε στην έφεση που έκανε για την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ να την υποβιβάσει στη Δ' Εθνική για το στημένο παιχνίδι με την ΑΕ Ποντίων (2-1). Όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή Εφέσεων της Ομοσπονδίας, ο Αετός τιμωρήθηκε με -6 βαθμούς και πρόστιμο 40000 ευρώ.

Η ίδια χρηματική ποινή επιβλήθηκε και στον πρόεδρο του συλλόγου, Γιάννη Ναυρινιάδη, στον οποίο απαγορεύτηκε η εμπλοκή του σε οποιαδήποτε ποδοσφαιρική δραστηριότητα για τρία χρόνια και η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους για δυο χρόνια. Έτσι, ο Αετός Σκύδρας θα ξεκινήσει στο πρωτάθλημα της Football League 2 με -11 βαθμούς, αφού έχει και τους -5 για την αναμέτρηση με τη Δόξα Κρανούλας.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση με την υπ' αριθμόν 225/9-11-2011 απόφασή της: Δέχθηκε τυπικά και κατ' ουσία την έφεση του ΤΑΠ Αετός Σκύδρας και του προέδρου αυτού Ιωάννη Ναυρινιάδη κατά της υπ' αριθμόν 318/1-11-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ενωσης Β'-Γ' Εθνικής. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση κατά το κεφάλαιο αυτής που αφορά του εκκαλούντες.

Διακρατεί και δικάζει, κατά τούτο, κατ' ουσία την υπόθεση. Δέχεται ότι τέλεσαν οι εκκαλούντες την αποδιδόμενη πράξη. Επιβάλλει στο ΤΑΠ Αετός Σκύδρας χρηματική ποινή 40.000 ευρώ και, κατά πλειοψηφία, ποινή αφαίρεσης έξι (-6) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της περιόδου 2011-2012. Στον πρόεδρο του ΤΑΠ Αετός Σκύδρας Ιωάννη Ναυρινιάδη επιβάλλει χρηματική ποινή 40.000 ευρώ και ποινή απαγόρευσης εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας που αφορά το ποδόσφαιρο για τρία (3) χρόνια και ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) χρόνια.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου