Σελίδες

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Ανακοίνωση BLUE ANGELS 3/11/2011

«Αδέρφια Νικιώτες, θα θέλαμε πρώτα να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στα αδέρφια μας που ταξίδεψαν στην Αθήνα για τον αγώνα μπάσκετ της ομάδας μας, αλλά και σε όλους όσους παραβρέθηκαν στο ματς αυτό. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και για την συμπαράσταση κάποια από τα αδέρφια μας από Βουλγαρία (Ρούσε) που βρέθηκαν στην Αθήνα στον αγώνα.

Είναι γεγονός ότι ζούμε μια δύσκολη κατάσταση σαν χώρα και σαν λαός και όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας μόνο ανεπηρέαστους δεν μας αφήνουν. Έχουμε όμως τη Νικάρα μας να μας κρατάει ζωντανούς και γι’ αυτό και εμείς θα κάνουμε τα πάντα να την κρατήσουμε ζωντανή και δυνατή. Για να το κάνουμε αυτό όμως πρέπει να στηρίξουμε τα πάντα σε ότι αφορά τη Νίκη Βόλου. Από την ΠΑΕ, τον Ερασιτέχνη, το ραδιόφωνο και ότι αφορά τη Νίκη Βόλου.

Ο σύνδεσμος μας εδώ και κάποιες μέρες έχει στη διάθεση του διαρκείας της ΠΑΕ, έτοιμα προς χρήση χωρίς αίτηση. Αν και βρισκόμαστε σε δύσκολους καιρούς εμείς έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε και στα δύσκολα. Όλοι διαρκείας λοιπόν, για την ομάδα της καρδιάς μας. Επίσης καλούμε όλο τον κόσμο και τα μέλη μας την Κυριακή στο κλειστό για να στηρίξουμε την ομάδα μπάσκετ που φέτος κάνει μια τεράστια προσπάθεια και μια μέρα μετά τη Δευτέρα στο Volos Palace στην εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας μας».

Έχω τρελαθεί τα βλέπω όλα μπλε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου