Σελίδες

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Νίκη Βόλου - Εθνικός Βόλου 2-1

Τους παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί πολύ στα προηγούμενα ματς προετοιμασίας είχε την ευκαιρία να τεστάρει ο τεχνικός της Νίκης, Αλέξης Αλεξίου, στο φιλικό της Τετάρτης με αντίπαλο τον Εθνικό Βόλου στο "Παντελής Μαγουλάς". Οι "κυανόλευκοι" επικράτησαν με σκορ 2-1, ικανοποιώντας με την απόδοσή τους κυρίως στο β' ημίχρονο.

Η Νίκη είχε δοκάρι με τον Ζάγκα στο 43', ενώ άνοιξε το σκορ στο 58' χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Ζαχαράκης. Ο Εθνικός ισοφάρισε προσωρινά στο 79' με τον Νούσια, ωστόσο οι γηπεδούχοι έφτασαν στην τελική επικράτηση με τέρμα του Αναστασίου στο 89ο λεπτό της συνάντησης, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-1.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Σταυράκης (46' Τάσσος), Σπυρόπουλος, Χατζητρακόσιας (56' Νασιακόπουλος), Χολέβας, Γκότοβος, Αργύρης, Ζαρίφης (46' Ζαχαράκης), Ζάγκας (46' Άλντι), Μουδούρογλου, Βλάχος, Αναστασίου.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Αράπης (60' Παπαγιαννόπουλος), Κουτσογιάννης, Ιωάννου, Μοράλες, Γρούνας, Λάππας, Κόκκας (68' Παπαϊωάννου), Νούσιας (79' Σ. Τσουρέλης), Κωνσταντάκος (60' Πούλιος), Ζατσάι (54' Κ. Τσουρέλης), Βαΐτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου