Σελίδες

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Μέχρι τις 22 Αυγούστου ο φάκελος

Με την φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα της ΠΑΕ

Μέχρι τις 22 Αυγούστου θα πρέπει να έχουν έτοιμα τα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα οι ομάδες της Football League 2. Αυτό σημαίνει ότι έως τη συγκεκριμένη ημερομηνία πρέπει να είναι έτοιμος ο φάκελος αδειοδότησης και να κατατεθεί στην ΕΕΑ.

Μέχρι τις 22 του μηνός λοιπόν, σε λιγότερες δηλαδή από δύο εβδομάδες, θα πρέπει η κυανόλευκη ΠΑΕ να έχει κάνει διοίκηση και να έχει ετοιμάσει τον φάκελο, ενώ φυσικά για να μπορέσει να συμμετέχει θα πρέπει να έχει αποπληρώσει ή να έρθει σε συμφωνία για διακανονισμό με παίκτες που έχουν ενεργοποιήσει το αίτημα αφαίρεσης βαθμών μετά από τις προσφυγές που κέρδισαν εναντίον της ΠΑΕ και δεν τους καταβλήθηκαν τα χρήματα που τους οφείλονταν.

Με αυτές τις περιπτώσεις έχουν ήδη αρχίσει να ασχολούνται οι άνθρωποι της Νίκης. Αυτό που «καίει» είναι να δημιουργηθεί νέα διοίκηση, ενώ κάτι που προβληματίζει ιδιαίτερα τους ανθρώπους της ΠΑΕ είναι η εγγυητική επιστολή, την οποία φοβούνται μην τυχόν και μπλοκάρει ποδοσφαιριστής που έχει στα χέρια του συναλλαγματική του Χρόνη η οποία δεν έχει εξαργυρωθεί. Η εγγυητική επιστολή όμως ίσως να υπάρχει περιθώριο για να παραδοθεί αργότερα. Αυτό που ίσχυε μέχρι σήμερα ήταν ότι έπρεπε να κατατεθεί 15 ημέρες πριν το πρωτάθλημα. Όμως επειδή θα προηγηθεί η διοργάνωση του κυπέλλου υπάρχει περίπτωση να υπάρξει ανακοίνωση για νέα ημερομηνία προθεσμίας της κατάθεσης της εγγυητικής.

Πηγή: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

1 σχόλιο:

  1. μπορεις να μας πεις τους ανθρωπους τις παε που λες πιοι ειναι τωρα?
    η μιλας για τον γερο?
    προφανος αγγελικη στο λεει καλα το πημα ο γερος
    πες του να μην ερθει καθολου προς τα εδω γιατι μαλον εχεις τηλ εποικηνωνια μαζι του
    φετος θα εχει κλωτσιες σε οποιον παει να μας δουλεψει γκε γκε?
    αντε ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή