Σελίδες

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Ν. Μαυρόπουλος: Ο Δήμος Βόλου στηρίζει συνολικά τον τοπικό αθλητισμό και όλα τα αθλητικά σωματεία

Με αφορμή απόψεις που φιλοξενήθηκαν στον τοπικό Τύπο σχετικά με την στάση του Δήμου Βόλου στο θέμα που προέκυψε με τον υποβιβασμό της ομάδας του Ολυμπιακού, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού (ΔΟΕΠΑΠ), υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού, κ. Νίκος Μαυρόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Υπάρχουν κάποιες οριακές στιγμές που οι αντιπαλότητες των ομάδων και οι προσωπικές προτιμήσεις πρέπει να παραμερίζονται μπροστά στο συμφέρον της μείζονος πόλης μας. Πολλώ μάλλον αυτό ισχύει για τον ενιαίο Δήμο Βόλου, που οφείλει να στηρίζει συνολικά τον τοπικό αθλητισμό και όλα τα αθλητικά σωματεία της πόλης, χωρίς διακρίσεις. Σήμερα λοιπόν οι συνθήκες επιβάλλουν να είμαστε όλοι "Ολυμπιακοί". Και αύριο, αν χρειαστεί, θα είμαστε σίγουρα όλοι "Νικιώτες". Και βεβαίως, είμαστε πάντα και σταθερά υπέρ της πραγματικής κάθαρσης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, χωρίς επιλεκτική μεταχείριση ομάδων, όπως επίσης είμαστε πάντα και σταθερά απέναντι σε καταστάσεις και παράγοντες που συνδέονται με φαινόμενα σήψης, παρακμής και διαφθοράς».

Πηγή: www.magnesianews.gr


Σας ευχαριστούμε πολύ κύριοι αλλά είναι αργά πια για δάκρυα...

8 σχόλια:

  1. δεν βλεπω ομως να μιλατε για αυτα που εκανε ο μπεος κατα τις νικης δεν σας ακουσα να λετε κατι οταν η νικη δεν εβρισκε γηπεδο για προπονηση
    ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΠΕΟ?????
    δεν πειραζει θα μιλισουμε εμεις οταν ερθει η ωρα να ψηφησουμε
    κυριοι δεν φορατε παντελονια σας εκανε ο μπεος ολους τσιρακια του
    ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσπαθούν να γκρεμίσουν αξίες, να υποβαθμίσουν τη νοημοσύνη μας και να σβήσουν μνήμες...ο "συνοικισμός" και η Νίκη ενοχλεί από το 1924.
    Για βγες από την τράπεζα και κοίτα μήπως λείπει και η Ευαγγελίστρια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ" ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ NIKIVOLOUNEWS. ΑΛΛΙΩΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειρωνικό ήταν φίλε, το αλλάξαμε λίγο. Την είδαμε την στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια για τη Νίκη Βόλου. Η τελευταία παράγραφος των δηλώσεων του κ. Μαυρόπουλου που έχουμε κάνει με έντονα γράμματα είναι όλα τα λεφτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OK!

    Σήμερα λοιπόν οι συνθήκες επιβάλλουν να είμαστε όλοι "Ολυμπιακοί". Και αύριο, αν χρειαστεί, θα είμαστε σίγουρα όλοι "Νικιώτες"

    KAI AYTO EDV EINAI OLA TA LEFTA NIKIVOLOUNEWS
    GIA OSOUS NIKIOTES PSIFISAN MAYROPOULO STIS EKLOGES.... NA ANOIKSOUN TA STRABA TOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ''...στο συμφέρον της μείζονος πόλης μας''....
    όλα τα λεφτά επίσης. έτσι για να ξέρουμε τι αντιπροσωπεύει ο καθένας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. νικιωτες οσο θα μιλατε και θα ανακατευεται την πολιτικη και τους πολιτικους με τα αθλητικα τοσο περισσοτερο αναγκη θα τους εχετε.....οσο για το μαυρο.....αφου παλι καποιοι σε αυτους θα το ριξετε εχουν τον τροπο τους αυτα τα λαμογια....αυτοι τη δουλεια τους κανουν ξερουν οτι ο αθλητισμος εχει και πολους ψηφους....ουτε νικη ειναι ουτε ολυμπιακος ειναι ουτε τιποτα.........για αυτο αντε ξυπνατε....(το δικο σας παιδι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κυριοι να γνωριζετε οτι τις αποψεις του blou club δεν τις ασπαζονται ολοι οι φιλαθλοι τις νικης μας και αυτο μας χαρακτηριζει αρνητικα στον κοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή