Σελίδες

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Ένας - ένας κουνούν μαντίλι

Ο Τσερκέζος υπέγραψε στη Δόξα, ενώ εκεί συμφώνησε να συνεχίσει και ο Στουρνάρας. Έτοιμος να φύγει και ο Μπουσινάκης που πιέζεται από άλλες ομάδες.

«Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο» δήλωσε ο Βαγγέλης Στουρνάρας, που πάντως αν θέλει η Νίκη μπορεί να τον πλησιάσει μέχρι την Τετάρτη.
Ένας - ένας οι παίκτες της Νίκης κουνούν μαντήλι. Η περίοδος αναμονής ξεπέρασε κάθε όριο για αυτούς, τα περιθώρια στένεψαν επικίνδυνα, οπότε ξεκίνησαν να παίρνουν αποφάσεις για την συνέχεια της καριέρας τους, αφού δεν μπορούν να περιμένουν άλλο τους ανθρώπους της κυανόλευκης ΠΑΕ.
 
Όπως έγινε γνωστό, ο πρώην προπονητής της Νίκης, Απόστολος Χαραλαμπίδης, πήρε μαζί του στην Δόξα Δράμας δυο παίκτες που φόρεσαν πέρυσι τη φανέλα της ομάδας της Νέας Ιωνίας. Ο Δημήτρης Τσερκέζος υπέγραψε ήδη συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ ο Βαγγέλης Στουρνάρας έχει υπογράψει προσύμφωνο και την Τετάρτη αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στην Δράμα για να ξεκινήσει προετοιμασία και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Αν θέλει η Νίκη να κινηθεί για να τον μεταπείσει μένουν μόλις μερικά 24ωρα.
Ειδικά για τον Στουρνάρα, η αποχώρηση του θεωρείται απώλεια. Είναι από τους ποδοσφαιριστές που δήλωναν ανοιχτά πώς θέλουν να συνεχίσουν στη Νίκη, αλλά δυστυχώς δεν είδαν καμία μα καμία κίνηση από πλευράς μετόχων για να τον κρατήσουν ή να ξεκαθαρίσουν τουλάχιστον τις προθέσεις του και αποφάσισε να συμφωνήσει με την Δόξα Δράμας, καθώς δεν είχε άλλα περιθώρια.
Ο Βαγγέλης Στουρνάρας δεν έχει προβεί σε προσφυγή και όπως διαρρέει στο περιβάλλον του δεν τον ενδιαφέρει να κάνει στην παρούσα φάση κάτι τέτοιο και θα περιμένει τους ανθρώπους της Νίκης για να συζητήσουν μαζί του για τα οφειλόμενα.
Ο έμπειρος μπακ μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ και ευχήθηκε στη Νίκη να βρει τον δρόμο της και επιτέλους να αγωνιστεί στις κατηγορίες τις οποίες τις αξίζει να βρίσκεται: «Αυτό που με ενδιέφερε εμένα ήταν να είμαι σε ένα οργανωμένο σωματείο, που θα δουλεύω καλά και δεν θα έχω άγχος. Αυτό πέρυσι στη Νίκη δεν υπήρχε. Φέτος πίστευα ότι θα άλλαζαν τα πράγματα. Περίμενα όσο μπορούσα. Ήμουν από τους πρώτους που έλεγα ότι ήθελα να μείνω στην ομάδα. Αλλά τι να έκανα; Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο. Είχα ήδη κλείσει την πόρτα σε πολλές ομάδες. Ευχαριστώ πάρα πολύ το κοινό της Νίκης Βόλου και θέλω να τους πω ότι ακόμα και τώρα που μιλάω αλλά και στο άμεσο μέλλον θέλω να ξανασυνεργαστώ με την ομάδα. Ο χρόνος και τα περιθώρια όμως είχαν στενέψει και δεν μπορούσα να περιμένω άλλο τη Νίκη Βόλου. Ευχαριστώ πάρα πολύ όσους συνεργάστηκα, διοίκηση, προπονητές, συμπαίκτες και εύχομαι ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου στην ομάδα της Νίκης Βόλου να βρει τον δρόμο της για εκεί που της αξίζει. Και φυσικά αυτό είναι να βρεθεί γρήγορα στην Β’ Εθνική και έπειτα ακόμα ψηλότερα».
Ο Βαγγέλης Στουρνάρας αποχαιρετά τη Νίκη έχοντας φορέσει σε 27 παιχνίδια την περασμένη σεζόν την φανέλα της και έχοντας πετύχει δύο γκολ. Από την πλευρά του ο Δημήτρης Τσερκέζος εντάχθηκε στην ομάδα τον Ιανουάριο, αγωνίστηκε σε 13 ματς και πέτυχε ένα τέρμα.
 
Έτοιμος να «κλείσει» και ο Μπουσινάκης
Έτοιμος να κουνήσει μαντήλι είναι και ο Βολιώτης μεσοεπιθετικός, Περικλής Μπουσινάκης. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής που πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις πέρυσι με την φανέλα της Νίκης περίμενε καιρό τώρα τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά βλέποντας και ο ίδιος πώς δεν υπάρχουν εξελίξεις είναι μια ανάσα από το να «κλείσει» σε άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Μπουσινάκης έχει δώσει περιθώριο μέχρι τις αρχές της εβδομάδας που ξεκινά από αύριο, δηλαδή μια – δύο μέρες. Οι ομάδες που του έχουν κάνει προτάσεις και είναι και από Β’ και από Γ’ Εθνική τον πιέζουν όμως και δεν αναμένεται να τον περιμένουν για πολύ. Έτσι θα αναγκαστεί να κληθεί να αποφασίσει μέσα στα επόμενα 24ωρα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Περίπου τα ίδια ισχύουν και για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Ακόμα και οι οκτώ που δένονται με συμβόλαιο, σκέφτονται την λύση της προσφυγής αν δεν υπάρξουν εξελίξεις για να διεκδικήσουν την ελευθερία τους. Άλλωστε και για τους ποδοσφαιριστές η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη, αφού πιέζονται για να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον τους.
 
Πηγή: www.taxydromos.gr

4 σχόλια:

  1. πραγματικα κριμα......ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ,ΤΩΡΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ Κ ΜΠΟΥΣΙΝΑΚΗ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ....ΕΙΔΙΚΑ Ο ΜΠΟΥΣΙΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΒΟΛΙΩΤΗΣ, ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗ ΝΙΚΗ....ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ,ΦΗΜΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΘΕΣΕΙΣ .....ΑΝΤΕ Κ ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΕΩΣΟΥΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ

    pes ta aderfe mou pes ta mpas kai tin paroun xampari...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παληκαρια τα παραμυθια οτι πειμενουν τα παιδια......αστε τριχες κατσαρες....εχουμε παιξει χρονια πριν επαγγελματικα ποδοσφαιρο και αυτα να τα λετε σε αυτους που δεν γνωριζουν πως λειτουργει το ποδοσφαιρο.....αν ειχαν πραγματικο ενδιαφερον απο ομαδες με καλα χρηματα σιγα μη περιμεναν τη νικη....καθηστε να δουμε πρωτα που θα πανε.....και εφοσον πανε αντε να δουμε αν θα παιξουν....τοτε να τους αποθεωσετε....αλλα ετσι ειναι πρωτα τους αποθεωνετε και μετα αρχιζουν τα μπενιλικια....(το δικο σας παιδι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην αγχώνεστε το blueclub θα κάνει τις μεταγραφές.
    Με δικά του παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή