Σελίδες

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Σε μεγάλο αδιέξοδο βρίσκεται η Νίκη Βόλου

Μπορεί η ομάδα της Νίκης να περίμενε τις εξελίξεις για να μάθει σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ώστε να ξεκινήσει τον προγραμματισμό της και σίγουρα η δημιουργία μιας ομάδας Β' Εθνικής διαφέρει πολύ από μια ομάδα που θα αγωνιστεί στην Γ' κατηγορία. Δεν δικαιολογείται όμως το χρονικό σημείο στο οποίο βρισκόμαστε, στα μέσα Αυγούστου, να μην έχει γίνει καμία ενέργεια για να οργανωθεί η ΠΑΕ σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο.

Η επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα στην Football League και στους δύο ομίλους της Football League 2, έδειξε πως οι επιπλέον θέσεις για την άνοδο στην 2η τη τάξει Εθνική κατηγορία είναι πολύ λίγες. Πόσο μάλλον για να εμπλακεί σε σενάρια ανόδου η Νίκη Βόλου η οποία τερμάτισε στην 11η θέση του ομίλου της. Ο υποβιβασμός πέντε ομάδων από την Football League, μετά από απόφαση της διοργανώτριας, έδωσε απ' ευθείας την άνοδο εκτός από τις πρωταθλήτριες των δύο ομίλων Παναχαϊκή, Επανωμή και στις ομάδες που κατέλαβαν την δεύτερη θέση, δηλαδή στον Βύζα Μεγάρων και στην ΑΕΛ Καλλονής. Επίσης την πέμπτη θέση θα διεκδικήσουν Ηρακλής Ψαχνών και Φωκικός σε αγώνα μπαράζ. Αυτά τα δεδομένα όμως μπορούν εύκολα να αλλάξουν, αφού οι ομάδες που υποβιβάστηκαν έχουν καταθέσει ένσταση κατά των αποφάσεων. Μάλιστα μετά την ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης και την παραμονή στην Super League του ΑΣΚ Ολυμπιακού και Νέας Καβάλας, ανοίγει διάπλατα ο δρόμος και για την Ηλιούπολη να παραμείνει στην Football Football που την βαρύνουν παρόμοιες κατηγορίες για συμμετοχή στο κύκλωμα των στημένων αγώνων.

Όσο αφορά το μέλλον της Νίκης Βόλου είναι εξαιρετικά αβέβαιο και οι προθέσεις του μεγαλομετόχου Στράτου Γιδόπουλου μετά τις τελευταίες δηλώσεις του δύσκολα μπορούν να ερμηνευτούν. Πριν από λίγες μέρες ο κ. Γιδόπουλος επανέλαβε την πρόθεσή του να διαθέσει δωρεάν το ποσοστό των μετοχών του σε όποιον ενδιαφέρεται με μοναδικό όρο να εγγυηθεί την παραμονή της ομάδας στην Football League 2. Όμως, την επόμενη ημέρα επιβεβαίωσε τα σενάρια για πιθανή συμμετοχή του Γιώργου Δαλούκα στα διοικητικά της Νίκης όπως και την παραμονή του ίδιου, αλλά μόνο σε περίπτωση που η ομάδα αγωνιστεί στην Football League... Στο μεταξύ, ο χρόνος κυλά εις βάρος της βολιώτικης ομάδας που πρέπει να καταθέσει τον φάκελο για την αδειοδότηση μέχρι τις 22 Αυγούστου.

Ακόμα δεν έχει πάρει θέση ο Ερασιτέχνης Γ.Σ.Β. "Η ΝΙΚΗ"
Σε αυτές τις δύσκολες ώρες για την ποδοσφαιρική ομάδα της Νίκης, προβληματίζει έντονα το γεγονός πως η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου δεν έχει κάνει καμία επίσημη τοποθέτηση για την κατάσταση που επικρατεί στην ΠΑΕ. Ο Ερασιτέχνης ως μητρικό σωματείο και κάτοχος του 10% των μετοχών της κυανόλευκης εταιρίας, έχει θεσμικό ρόλο και σίγουρα είναι απαραίτητη η παρέμβασή του για την εξεύρεση λύσης στα προβλήματα που ταλανίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Άλλωστε, υπάρχει η δέσμευση από την Γενική Συνέλευση του Ιουνίου, για άμεση σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με αποκλειστικό θέμα την ΠΑΕ, κάτι το οποίο δεν έγινε.

Οι ενέργειες των οργανωμένων
Η μοναδική κινητικότητα που παρατηρείται αυτή τη στιγμή στο στρατόπεδο της Νίκης Βόλου προέρχεται από την πλευρά των οργανωμένων φιλάθλων. Συγκεκριμένα το Blue Club "Παναγιώτης Ντοκούζης" με ανακοίνωση που εξέδωσε πρόσφατα, δήλωσε πως δεν θα δεχτεί να συνεχιστεί η υπάρχουσα απαξιωτική κατάσταση στην αγαπημένη τους ομάδα. Μετά την στάση αναμονής που κράτησαν για μεγάλο διάστημα περιμένοντας τις εξελίξεις, δεν είδαν να δρομολογείται κάτι θετικό για το μέλλον της Νίκης. Έτσι, προτίθενται να ζητήσουν συνάντηση εντός της εβδομάδας με την διοίκηση του Ερασιτέχνη και ύστερα θα αποφασίσουν για τις μετέπειτα κινήσεις τους.

18 σχόλια:

  1. PIA KINITIKOTHTA RE FILE KONTEYEI NA MAS PAREI O YPNOS.... PLAKA MAS KANEIS??? KAI GIA PIA EPIKIROSI MILAS STH G ETHNIKI??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oi theseis anodoy einai liges? MA apo 3 ginane 5 an den kano lathos......

    Oso gia epikyrvsh an mpeite sto site ths epae tha deite oti den exei ginei kamia epikyrvsh aplos enas orismos theseon me epifylajeis!!!

    SAS PARAKALO MHN GRAFETE OTI THELETE........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://tsampatzides.blogspot.com/2011/08/blog-post_16.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. RE 5:40 ASE TA PAIDIA RE AFOU ETSI TOUS EIPE O ERASITEXNHS NA GRAPSOUNE ETSI GRAPSANE. KANTE TORA KANENA REPORTAZ GIA TO STIBO KAI TIN KOLIMBISI TOU ERASITEXNH. MEXRI EKEI KALOI EISTE PARAKATO TRAGIKOI. GIA THN PAE ANADHMOSIEYSEIS APO TAXYDROMO KAI THESSALIA TA EXOUME KSANAPEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα της Football League 2 έγινε στις 3/8.
    Με την υποσημείωση: "Εάν εκδοθούν αποφάσεις που μεταβάλλουν την βαθμολογική θέση θα τροποποιηθούν τα υπάρχοντα".

    http://nikivolounews.blogspot.com/2011/08/football-league2-2010-11.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. an einai etsi opos ta leei o 5:48 pao paso!!!
    apla otan grafoyme kati na eimaste sigoyroi giayto...
    oi 4 theseis anodoy einai sigoyres kai paizetai h 5h kai gia thn epikyrvsh den yparxei tpt ayth einai h alhthia kai oxi ayta poy grafoyn oi brom....ades toy boloy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. to idio pragma leme me diaforetika logia mono poy den katalabaineis oti gia na ginei epikyrvsh prepei dipla sthn omada na anagrafetai kai h baumologikh thw thesi............
    Gi ayto h epae leei Με την υποσημείωση: "Εάν εκδοθούν αποφάσεις που μεταβάλλουν την βαθμολογική θέση θα τροποποιηθούν τα υπάρχοντα ayto shmainei ma kathe epifylajh kai giayto to logo den grafoyn tis aritmhtikes theseis kathe omadas opos kai sth b ethniki sthn idia apofash.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η αλήθεια για την επικύρωση της βαθμολογίας είναι αυτή που αναγράφεται στο επίσημο site της Football League - Football League 2, με την υποσημείωση που αναφέραμε. Η βαθμολογική θέση των ομάδων ενδέχεται να αλλάξει, σε αυτό το σημείο θα συμφωνήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. απλα πρεπει να καταλαβουνε ολοι οτι δεν υπαρχουν βαθμολογικες θεσεις αρα δεν ενδεχεται να αλλαξουν γιατι απλα δεν υπαρχουν ..... οι βαθμολογικες θεσεις δεν ειναι μονο η 1η 2η 3η 14η 15η 16η ειναι και η 4η 5η 6η 7η 8η κτλ κτλ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΔΙΕΞΟΔΟ! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ "ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ" και

    ΤΣΑΜΠΑ ανησυχειτε!

    Γ' ΕΘΝΙΚΗ, ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΣ "ΦΕΤΟΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ",
    3-4 ΣΑΠΙΟΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ "ΝΙΚΙΩΤΕΣ" ΝΑ ΤΟ ΠΛΑΣΣΑΡΟΥΝ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ, 25 ΣΑΠΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΕΝΑΣ ΣΑΠΙΟΣ "ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ", 5 ΣΑΠΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ "ΔΙΟΙΚΗΣΗ" ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΑΠΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ "ΠΡΟΕΔΡΟ" (πιθανότατα και παλι ο "προεδρος της καρδιας μας"?)
    Κι ολοι οι ανωτερω βεβαια ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ!

    ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΚΙ ΑΣΚΑΝΔΑΛΙΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. esy 6Q38 megalh fantasia exeis kai mhn ektheteis atoma an den ksereis turbo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΒΓΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΕΣ , ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΑΚΟΥΡΑΣΤΕ ΕΡΓΑΤΗ ΒΡΕΣ ΜΕΡΟΣ ΜΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΦΑΠΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΑ.... ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. kai sto ksanaleo na mhn ektitheis prosopa kai tis douleies tous xoris na exoun sxesh kai tous dhmiourgeis problhma. ektos an theleis na bgaloume pros ta ekso ti douleia kanei o kathenas kai pos mas lene kai ti kanoume. na ginoume malia koubaria. asxolisou me ta dika sou kai me dhmiourgeis problhma se asxeta atoma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 5:48 ο Ερασιτέχνης που σε χαλάει εσένα; Αυτά για τα οποία τον κατηγορείς που τα ανακάλυψες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άλλωστε, υπάρχει η δέσμευση από την Γενική Συνέλευση του Ιουνίου, για άμεση σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με αποκλειστικό θέμα την ΠΑΕ, κάτι το οποίο δεν έγινε.

    to blog to grafei file oxi ego. me xalaei pou den pernei theis opos leei kai to blog... kai eipe tha kanei syneleysh tha kalesei tous metoxous kai den exei kanei tipota. fenete to mpasket einai pio simantiko kai h kolymbhsh me to stibo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το πτώμα της Νικης όσο πάει βρωμάει χειρότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το μπάσκετ και τα υπόλοιπα είναι πιο σημαντικά γιατί αυτά είναι η καθημερινή ασχολία του Ερασιτέχνη. Για τη δέσμευση που παραθέτεις έχεις δίκιο. Αν και με την υπάρχουσα κατάσταση στην ΠΑΕ είναι δύσκολο να κάνει κάτι ώστε να γλιτώσουμε από Γιδόπουλους και ό,τι είχαμε τα τελευταία χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή