Σελίδες

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Αναβλήθηκε το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη και η συνάντηση με τους οργανωμένους

ΛΟΓΩ ΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ BLUE CLUB.

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ...

16 σχόλια:

  1. κι ειναι και μακρυά τα γραφεία τους, πώς να συναντηθούν?
    σάββατο μπορείς??? οοοοοοοχι
    κυριακή μπορείς??? ναι, αλλά δεν μπορώ εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΓΑΡΓΑΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΠΕΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΡΣΙΤΕΧΝΗ..ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΑΠΕΦΕΥΓΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.. Ο ΓΕΡΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Κ ΣΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ..ΑΝ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΔΕΝ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ, Ο ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΝΙΚΗ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ..ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΜΕΤΑ..ΟΠΩΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ..ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΒΟΛΕΣ Κ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΜΕΣΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟ το σκηνικό ειναι ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ!
    απο ΟΛΟΥΣ τους "εμπλεκόμενους" (και διαπλεκόμενους).Και εννοώ ΟΛΟΥΣ στην κυριολεξία!

    Ο στόχος ΠΡΟΦΑΝΗΣ! (οπως καθε χρόνο), δηλ. δεν υπάρχει καμία άλλη λύση, μάς πιέζει ο χρόνος...

    ΑΡΑ ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ (ξανα)ΦΕΡΕΙ!

    ΑΝΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΝΟΔΟ"!
    ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΠΕΟ, Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΙΑΠΛΑΤΑ!
    ΜΜΜΜΜΜΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΠ ΟΣΟ ΞΕΡΩ Κ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΙΚΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝ Ο ΓΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗ ΝΙΚΗ..ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΤΕ ΒΑΛΕΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ ΠΛΕΟΝ..ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. .ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ..
    ε οχι ρε μαγκα ΕΝΑΣ ειναι που τον "πιστευει"... μετ'αποδοχων βεβαιως βεβαιως...δευτερος δεν υπαρχει μην τρελαθουμε κιολας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ , ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ , ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ....
    ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟ 85% ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΕΙΤΕ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΕΙΤΕ ΕΙΤΕ ΕΙΤΕ...
    ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΓΕΡΟΥ ΕΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ Η <> ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αφου το λεει το γκαλοπ των τζαμπατζηδων τοτε παω πασο...εγω φταιω...ειναι δυνατον η εγκυρη δημοσκοπηση του εγκριτου αυτου μπλογκ να βγαζει 1% για το φταιξιμο του γιδοπουλου κι εσεις να τον βριζετε ακομα???αει να χαθειτε μιζεροι νικιωτες που ασχολειστε με τις πετρουλες της ευαγγελιστριας...πειτε αυτα που σας λενε απο τον κακο ερασιτεχνη που δε βοηθαει την καλη μας την ΠΑΕ οπως γινεται σε ολες τις ομαδες...συγχυστηκα παλι...μα να αποκρυπτουν τετοια δημοσκοπηση...α πα πα τα τσιρακια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 4.54 εντεταλμένο αμοιβόμενο τσιράκι,
    αυτά μόνο στους αιώνιους ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ περνάνε, ΕΔΩ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ (κι ας κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις) ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ, ΚΙ ΑΥΤΑ ΕΝΝΟΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΒΡΩΜΙΑΡΗ!
    (αλλωστε κι ο παππούς μπροστινός ειναι, ΑΛΛΟΙ είναι απο πίσω, εσυ ειδικα θα πρεπει να το ξέρεις καλά λαμόγιο, εκτός αν δεν σ΄έχοτν ενημερώσει κι εισαι απλά ηλίθιος)
    ΓΡΑΨΕ ΣΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΟΛΥΠΕΡΝΑΝΕ, ΑΛΛΩΣΤΕ 2-3 ΕΙΣΤΕ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ (ΤΑΧΑ) ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ!
    ΟΥΣΤ ΛΕΚΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φιλε νικιωτη 6:39 σε συμπονω γιατι εισαι ενας ακουραστος εν αγνοια σου εργατης ο οποιος δεν εχει ιδεα τι τον περιμενει αλλα ταυτοχρονα πρεπει να σου ανταποδωσω τους χαρακτηρισμους αμοιβομενο τσιρακι,βρωμιαρη,λαμογιο,ηλιθιος και λεκε και να σε πληροφορησω οτι επιφυλασσομαι για καθε νομιμο δικαιωμα απεναντι σε ολες αυτες τις υβρεις και απειλες στο προσωπο μου και παραλληλα να σε ενημερωσω οτι το σαιτ των τζαμπατζηδων επεσε μεσα σε οτι αφορα τα πιστοποιητικα συμμετοχης απο την ΕΕΑ!!!
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ .... και να εισαι σιγουρος οτι θα παρεις αυτο που αξιζεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 9.58 ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ (ΥΒΡΕΙΣ) ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ Χ5 (ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΣ ΟΛΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ)
    ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ "ΑΠΕΙΛΕΣ" ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΔΕΣ???? ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΛΛΟΙ??? (ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ)
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ - ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ - ΕΣΥ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ , ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΗ Η' ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ- ΚΥΡΙΩΣ- ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΜΑΣ!!!!!(αν υπαρχουν)
    ΑΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ!
    ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ!!!!
    ( ανακαλω μονο τη λεξη "ηλιθιος" για ευνοητους λογους)

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ, ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΧΡΗΣΤΟ....
    ΤΑΞΕ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Β' ΕΘΝΙΚΗ, ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΜΕ! ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ-ΛΙΓΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εύχομαι παιδιά να βρείτε γρήγορα το δρόμο σας και να πάτε εκεί που αξίζετε στην Α εθνική για τον κόσμο σας και την ιστορία σας...εσείς είστε οι αληθινοί εκπρόσωποι του βόλου...οι άλλοι είναι από τη χαλκιδική και ήταν ανέκαθεν ιστορικά το παράρτημα του γαύρου...ίδια φανέλα,ίδια χρώματα,ίδιο όνομα,ίδιο σήμα!!
    Όλος ο Βόλος είναι μπλέ...νίκη ολέ!!

    Χαιρετίσματα αδέρφια!!
    panionios/panthers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΤΑΝ ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ...ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΣΑ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ...ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΝΙΚΙΩΤΕΣ....ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ.....ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ......ΑΡΕ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΕΡΟΣ.....ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝΕ....ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ....ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕ...(ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παρακαλούμε οι προσωπικές επιθέσεις και οι χαρακτηρισμοί να σταματήσουν εδώ. Σεβαστείτε τους συνομιλητές σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΥΓΕΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ Κ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ Κ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ, ΑΥΤΗ Η ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ Κ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΛΟΙ ΝΙΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ....ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ....ΔΕ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ BLUE CLUB,ΟΥΤΕ Ο ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ,ΟΥΤΕ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,ΟΥΤΕ Ο ΜΠΟΥΚΛΑΣ ,ΟΥΤΕ Ο 6.58,ΟΥΤΕ Ο 9.39 ΟΥΤΕ ΕΓΩ, ΟΥΤΕ ΕΣΥ......ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΛΟΙ ΝΙΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.....ΕΜΕΙΣ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ Κ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΠΑΛΙ -ΕΙΤΕ ΧΡΟΝΗΣ, ΕΙΤΕ ΓΙΔΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ-ΣΑΝ Η ΕΣΧΑΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ.....ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ Κ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΣΧΗΜΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΕΛΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. να μην εισαι και τοσο σιγουρος οτι θελουν ολοι το καλο της Νικης φιλε Πανο.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή