Σελίδες

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Κάποιος να βάλει χρήματα

Έκκληση Γιδόπουλου για βοήθεια
Η κατάσταση τη Νίκη Βόλου αρχίζει να γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη και κανείς δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για το μέλλον της. Ο Στράτος Γιδόπουλος δήλωνε ότι δεν είχε ιδέα για την κίνηση που γίνεται για να κατατεθεί αίτημα για διοίκηση Πρωτοδικείου και πως κανείς δεν τον έχει ενημερώσει.

«Δεν γνωρίζω τίποτα απ’ όλα αυτά. Για να γίνει πάντως κάτι στην ομάδα δεν χρειάζεται μόνο διοίκηση πρωτοδικείου, αλλά και κάποιος να βάλει χρήματα. Από την πλευρά μου περιμένω τις εξελίξεις με τις νομικές υποθέσεις της Νίκης. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο και ανακοινώσιμο», δήλωσε σχετικά.

Πηγή: www.golden3.gr

8 σχόλια:

  1. αν ρε καραμητρο ειναι να βαλω εγω λεφτα για την ομαδα εσενα τη σε θελω πορτα για το χημωνα σε θελω μετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΗΣ ΤΟ ΧΑΛΙ Η ΠΑΕ?ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ?ΑΦΟΥ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΔΟΠΟΥΛΟ Η ΜΕ ΤΟ ΔΑΛΟΥΚΑ.ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΗΣΥΧΟΙ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟΣ.ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΛΥΣΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ...".
    αυτο το σχολιο εσταλη στο μπλογκ http://tsampatzides.blogspot.com/ σχετικα με το απαραδεκτο αρθρο ΑΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ το οποιο επιτιθεται και ονομαστικα στον αξιοτιμο κατ'εμε κ.Γαργαλα.επειδη περα απο τα γραφομενα εχει σημασια και ποιος το γραφει να επισημανω (αν και μπορειτε να το ψαξετε βεβαια) οτι στο εν λογω μπλογκ δεν ειδαμε αντιστοιχο αρθρο με εκφρασεις του στυλ "παιζετε με τα νευρα μας" για τις προσφατες εξοργιστικες δηλωσεις του κ.Γιδοπουλου που μεταξυ αλλων ειπε το αμιμητο "καλα ρε εκει στη Ν.Ιωνια κομουνται?".Τωρα σχετικα με το αρθρο δυο τινα μπορει να συμβαινουν.Η παραδεχεται δημοσια οτι μας δουλευε με τα περι β'εθνικης στις 5 Σεπτεμβριου και τη διοικηση Γιδοπουλου η Δαλουκα και τις κλεισμενες μεταγραφες απο τις ομαδες της Θεσσαλονικης η πολυ απλα βγαζει την εμπαθεια και το μισος του για τον ερασιτεχνη προσπαθωντας (χωρις επιτυχια) να μας αποπροσανατολισει απο το γεγονος οτι οι Καιμακαμης-Γιδοπουλος_βαλαχης διαλυουν την ΠΑΕ Νικη Βολου.Εγω βεβαια προσωπικα πιστευω οτι συμβαινουν και τα δυο.Εσεις???
    Υ.Γ. Γυρω στα 50 λεπτα μετα την υποβολη του σχολιου και (φυσικα) δεν εχει αναρτηθει ακομη.Ελπιζω στο παρον μπλογκ να μην ακολουθουνται αντιστοιχες μεθοδοι.Ευχαριστω για τη φιλοξενια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΤΩΝ 8.40 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΟΥΤΕ 10 ΑΤΟΜΑ)ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΔΟΠΟΥΛΟ.........ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ 10 ΑΤΟΜΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ..ΑΠΛΑ ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ..ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ(ΠΧ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ) ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ Κ ΤΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γερο...6 κ οτι εμεινε απο σημερα σου μενουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. gidopoule exw 1,5 euro re na sto dwsw...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι τα έχετε βάλει με τον Γιδόπουλο και δίκαια, αλλά κανείς σας δεν τολμάει ,να ονοματίσει τους κυριούς Τζώρτζη Καιμακάμη Βαλαχή Ακτσιαλή Χρόνη Αποστολόπουλο,τον εκλεκτό κύριο Μαρίτση,και τους ανεπανάληπτους φυσικά Φουσκη,Μαβίδη, για το γενικό ξεχαρβάλωμα της Νίκης.

    GoatBoy-3-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ειναι πολλα τα λεφτα αρη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 9.06, MONO M'AYTA TA ATOMA POY LES XALAME TIS KARDIES MAS, MPOROYME NA TOYS AGNOHSOYME? AYTOI EINAI H AIWNIA KATARA THS NIKHS!!
    KI AYTOI EXOYN SYGKEKRIMENOYS LOGOYS, OPWS LES
    (KI OXI TOSO KATHAROYS..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή