Σελίδες

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Το γήπεδο "Παντελής Μαγουλάς" έδρα του Πύρασου στην Δ' Εθνική!

Το γήπεδο "Παντελής Μαγουλάς" της Νίκης Βόλου δήλωσε για έδρα στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου! Το γειτονικό σωματείο δεν θα έχει στη διάθεσή του για τους επόμενους μήνες το γήπεδο της Ν. Αγχιάλου, λόγω εργασιών ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου. Έτσι θα αναγκαστεί να δώσει στον Βόλο τους πρώτους αγώνες πρωταθλήματος, ενώ τον Δεκέμβριο εκτιμάται ότι θα επιστρέψει στη φυσική του έδρα.

Η Ερασιτεχνική Νίκη συμφώνησε με τον Πύρασο για τη χρήση του γηπέδου και έδωσε το σχετικό παραχωρητήριο για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Για το θέμα ενημερώθηκε και ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Στράτος Γιδόπουλος, ο οποίος δεν έφερε καμία αντίρρηση. Άλλωστε, ο Γιδόπουλος δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα συνεχίσει να ηγείται της ΠΑΕ, γιατί όπως υποστηρίζει ο ίδιος η Νίκη εξακολουθεί να έχει πιθανότητες ανόδου στην Football League και εφόσον συμβεί αυτό τότε και μόνο θα παραμείνει στην ομάδα.

Στο μεταξύ, την "κλούβα" αναμένεται να χρησιμοποιήσουν φέτος και οι Νέοι Αθλητές Νίκης για το πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΘ. «Είναι από τις λίγες φορές που έχουμε έτοιμο γήπεδο αλλά δεν έχουμε ομάδα», ειπώθηκε μεταξύ των φιλάθλων της Νίκης Βόλου. Όμως, το μόνο βέβαιο είναι ότι το "Παντελής Μαγουλάς" δεν θα ερημώσει, αφού θα αγωνίζονται σε αυτό τουλάχιστον δύο κυανόλευκες ομάδες.

15 σχόλια:

  1. KAI TO GIPEDO PALI MPOURDELO.MYALO 0 EKEI STON ERASITEXNH. BALTE KAI TON HRAKLH BOLOU RE PAIDIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για να μαζευτουν να συζητησουν για την ΠΑΕ δεν εχουν απαρτια, για ολα τα υπολοιπα βρισκουν τροπο!
    ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ! ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΑ ΣΩΜΑΤΙΑ!! ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΕΣΩΣΤΡΕΦΙΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. vazoune mia omada na peksh mpala sto goipedo mas pou sxedwn oi pio poloi opadoi ths upostirizoune ton austriako ,,dild fernete mia omada apo ena xwrio pou einai kokkino ,,me liga logia ksepoulate ta panta se afthn thn istoria re noumera !!! aporw oi arganwmenoi ti kanoun k kathonte akoma ,,,paixtes apo tin nikara fevgoun ,dioikish dn exei,oi metoxoi oloi einai ston diko tous kosmo k mas koroidevoun dinoun to goipedo se allh omada na pezh enw mexri perish psaxname goipedo na kanoume proponish !!! ti ginete re magkes tha mas pite na kseroume !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΚΡΙΑ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΥΓΙΗ Π.Α.Ε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Α ΡΕ ΜΑΓΟΥΛΑ, ΑΝΤΕ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σιγα ρε παραχωρητε το γηπεδο για ενα 3μηνο και κατι τρεχει.. εδω δε κουνησατε δαχτυλακι για την ομαδα τοσο καιρο το γηπεδο σας μαρανε που θα δωθει στον πυρασο? δημοσιες σχεσεις ξερετε τι θα πει? αντε με τις μαλακιες ρε ξεκολατε.. κοιταξτε να παμε μπροστα στην ερασιτεχνικη νικη και το σωματειο να κανει καλες σχεσεις με τις γυρω ομαδες κι αφηστε τη παε του μαλακα γιδοπουλου να παει να γαμηθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπραβο ρε 7:42...Ο χοντρός εδώ και 2 χρόνια έχει κάνει με όλες τις ομάδες του νομού δημόσιες σχέσεις..και εμάς γραμμένους στα @@@ μας έχουνε..αντί να κοιτάξουμε πως θα διωξουμε τα μπουρδέλα μας πειράζει που θα χρησιμοποιούμε ταυτόχρονα για 3 μήνες το γηπεδό με μιά ερασιτεχνική ομάδα της Μαγνησίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Otan gia kapoio logo den exeis gipedo kai psaxneis edra na paikseis eisai ypoxreomenos na kaneis to idio kai me tous allous . Oxi mono otan exoume anagi psaxnoume kai otan theloun oi alloi kryveste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. DIAPSEYSTIKE SHMERA DEN EXEI EPISHMA DOTHEI APO TON ERASITEXNH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΔΩΘΕΙ ΡΕ?ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ.. ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΑΣΟ..ΟΤΑΝ ΨΑΧΝΑΜΕ ΠΕΡΣΙ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ(ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΔΙΩΧΝΑΝ)ΚΑΝΑΜΕ ΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΑΣΟ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΙ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ? ΑΝ ΝΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕ? ΑΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ..ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΡΟΥΣΗ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ..ΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΡΟΥΣΗ ΟΜΩΣ Κ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΘΟΥΝ..ΠΑΝΤΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΝΙΚΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΕΞΥΠΝΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ..ΔΙΝΕΙΣ Κ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΑΣΟ ΤΩΡΑ!!! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗ Β ΜΕ ΑΣΚ ΚΑΙ ΑΕΛ!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΓΙΔΟΠΑ-ΛΙΓΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε εσείς, τι κόλλημα έχουμε με τον Πύρασο? Οι μισοί του παίκτες είναι δικοί μας και παίζουν βασικοί! Στη Ν. Αγχίαλο δεν είναι αυστριακοί όπως γράφει κάποιος παραπάνω, οι σχέσεις του Πυράσου με τη Νίκη μας είναι άριστες. Από το σωματείο αυτό, πρέπει να παραδειγματιζόμαστε. Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή