Σελίδες

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

«Δεν θα μπω εμπόδιο στη Νίκη»

Με δηλώσεις του στην τοπική εφημερίδα "Θεσσαλία", ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Στράτος Γιδόπουλος εξέφρασε την πρόθεσή του να εκχωρήσει τις μετοχές του σε όποιον ενδιαφέρεται να σχηματίσει διοίκηση, ενώ επανέλαβε ότι θα παραμείνει στη Νίκη μόνο αν ανέβει στην Football League:

«Πιστεύω ακράδαντα ότι του χρόνου η Νίκη θα παίζει στη Β' Εθνική. Το δίκιο είναι με το μέρος μας. Μόνο σε αυτό το ενδεχόμενο θα συνεχίσω στα διοικητικά της ΠΑΕ. Σε αντίθετη περίπτωση θα εκχωρήσω τις μετοχές μου σε όποιον ενδιαφέρεται. Δεν θα μπω εμπόδιο στη Νίκη. Άλλωστε το έχω δηλώσει από τον Μάιο ότι εφόσον η ομάδα μείνει στη Football League 2, θα αποχωρήσω οριστικά.

Δυστυχώς όλο αυτό το διάστημα δεν κουνιέται ...φύλλο στη Ν. Ιωνία. Περίμενα από την Ερασιτεχνική να πάρει πρωτοβουλία για την εξεύρεση λύσης. Εγώ είμαι πρόθυμος να της δώσω τις μετοχές μου για να βρεθεί διάδοχη κατάσταση, αλλά ουδείς ασχολείται. Μόνο ο κ. Βαλαχής έχει επικοινωνήσει μαζί μου.

Το κακό είναι ότι δικαιώθηκα σε όσα έλεγα πριν αρκετό καιρό, δηλαδή ότι ορισμένοι "Νικάρες" ήθελαν η ομάδα να πέσει στη Δ' Εθνική. Η Νίκη παραμένει στη Football League 2 εξαιτίας της εγγυητικής επιστολής των 25.000 ευρώ που έχω καταβάλει. Ωστόσο κι αυτή κινδυνεύει να εκπέσει, αφού υπάρχει οφειλή προς τον ποδοσφαιριστή Σάμπλιακ από παλιότερο πρόεδρο της ΠΑΕ.

Όσον αφορά τη φορολογική ενημερότητα δεν υπάρχει πρόβλημα, ενώ για την ασφαλιστική αν δώσεις την πρώτη δόση, τότε μπαίνεις στη ρύθμιση. Το θέμα είναι να βρεθούν χρήματα για την ομάδα μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη. Δυστυχώς έβριζαν εμένα που έδωσα για την ομάδα 1.580.000 ευρώ, ενώ όλοι οι άλλοι έβαλαν 30.000. Τώρα ας βρουν άλλον να βρίζουν».

7 σχόλια:

  1. ΤΙ ΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΧΑ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΣΑ "ΕΒΑΛΕ" ΜΑΣ ΕΙΠΕ, ΠΟΣΑ "ΕΒΓΑΛΕ" ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο κυριος βαλαχης......καταλαβατε τωρα ρε νικιωτες τη μαλακιες εχουν κανει τοσα χρονια πριν ολοι αυτοι που εσεις ζητοκραυγαζατε...που σας παραμυθιαζαν.....αλλα δε φταιτε εσεις τοσο ξερατε....ενα θα ηθελα τελειωνοντας να πω.....(τωρα το ποταμι δε γυριζει πισω).......συνεχιστε να πιστευετε στην ομαδα και μην σας νοιαζει σε ποια κατηγορια θα ειναι......και τελειωνω...(ο βαλαχης)ουστ.......λαμογια...(το δικο σας παιδι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΕΡΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. den yparxei sigouria file mou apla to leei gia na tonisi tin AGAPI tou gia tin niki... opoios katalabe...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή