Σελίδες

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Διοίκηση Πρωτοδικείου με Πρόεδρο τον Δημήτρη Ιωαννίδη

Αύριο Τετάρτη λύνεται μάλλον το πρόβλημα της Νίκης και αποκτά διοίκηση. Ύστερα από προσπάθειες του Γιώργου Βαλαχή, σύμφωνα με πληροφορίες θα συγκροτηθεί διοίκηση η οποία θα διοριστεί από το Πρωτοδικείο Βόλου.

Πρόεδρος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα είναι ο Δημήτρης Ιωαννίδης και όλα τα μέλη του Δ.Σ. θα είναι από τη Νέα Ιωνία.

Στόχος είναι να τρέξουν να προλάβουν τις προθεσμίες έτσι ώστε η ομάδα να ετοιμάσει το φάκελο και να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Πηγή: www.magnesianews.gr

8 σχόλια:

  1. τη Διοίκηση Πρωτοδικείου δεν την προτείνει ο Ερασιτέχνης; κάτω από ποιο καθεστώς και συνθήκες θα οριστεί Διοίκηση Πρωτοδικείου;
    Τι ισχύει και τι θα γίνει με τις μετοχές; Θα παραμείνουν στα ίδια φαντάσματα όπως εδώ και χρόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή ο Τάκης αγαπάει την ομάδα μπήκε μπροστά, δυστυχώς ήρθε σε αυτή τη θέση. Όπως και να χει εμείς είμαστε κοντά του. Μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλή αρχή κ.Τάκη στην μοναδική επαγγελματική ομάδα της Μαγνησίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παληκαρια και μονο που ακουτε βαλαχης....ολα τα αλλα περισευουν....υστερα απο προσπαθιες του βαλαχη?μια απο τα ιδια δηλαδη....παραμυθια...παπατζα...και λαμογια....νικιωτες.. φωναξτε μην ανεχεστε αλλο πια τα ιδια και τα ιδια.....να φυγουν ολοι τους και ας ειναι και στο α τοπικο η ομαδα....η νικη εχει τη δυναμικη να σταθει στα ποδια της ξανα....(το δικο σας παιδι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TO DIKO MAS PAIDI NA PAEI NA DEI NEOUS ATHLITES.... AFTA TA TOPIKA KAI OI D ETHNIKES EINAI SKEPSEIS OLYMPIAKON POU THELOUN TO KAKO MAS... SABAREPSOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μονο κ μονο για τον ανθρωπο που μπαινει μπροστα πρεπει να βοηθηθει η ομαδα απο ολους μας. Αν μας προδωσει κ ο Τακης...να παμε ολοι σπιτια μας κ να το κλεισουμε το μαγαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ "ΒΟΗΘΗΘΕΙ" Η ΟΜΑΔΑ. (ΟΠΩΣ ΒΟΗΘΗΘΗΚΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.......) ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΗΛΑΔΗ!
    ΤΟΝ ΑΦΕΛΗ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ?? ΘΕΩΡΕΙ ΥΓΙΕΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΡΙΞΕ??? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΦΕΛΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ?? (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ!)
    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ, ΕΣΤΩ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΕΑ "ΤΙΜΙΑ" ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ?????
    ΓΙΑΤΙ????????????????????????

    καληνυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φιλε 3.09, ο τακης μας εχει ηδη προδώσει, αν δεν το καταλαβες, και το "μαγαζι" βαρεσε διαλυση εδω και καιρο, ανακαινιση στη βιτρινα κανουν, ενω μεσα κανουν παρτυ τα ποντικια! (και αλλα τρωκτικα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή