Σελίδες

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Επαφές με Δαλούκα

Την πόρτα του διαιτητή Γιώργου Δαλούκα προκειμένου να αναλάβει διοικητικό πόστο στη Νίκη Βόλου «χτύπησε» ο Στράτος Γιδόπουλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το «αφεντικό» των «κυανόλευκων» τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε «ανοιχτή γραμμή» με τον Βολιώτη ρέφερι, ώστε σε περίπτωση που κρεμάσει τη σφυρίχτρα του να ξεκινήσουν άμεσα συνεργασία. Πάντως, όπως «διαρρέει» από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου της ομάδας του Βόλου, η τρέχουσα εβδομάδα είναι καθοριστική και ίσως υπάρξουν οι πρώτες ανακοινώσεις για τη νέα σεζόν.

Πηγή: www.sentragoal.gr

6 σχόλια:

  1. ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ 2 ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ
    ΧΟΥΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΗΜΑΣΤΕ ΚΑΚΟΙ ΕΕΕΕΕΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε "ανοιχτη" γραμμη!!!
    Ο ΔΑΛΟΥΚΑΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα ρε νικιωτες τοσο καιρο κραζετε τον μπεο και την κασανδρα για τα στημενα και τωρα ο γερος θελει να φερει τον δαλουκα που ηταν απο τα πρωτα διαπλακομενα πρωσοπα........ααα....ωραια ομαδα....αυτα να τα βλεπετε πρωτα και να μην βιαζεστε να κραζετε.....αντε να σας δω τωρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. giati esy pou katalaves oti emeis ton theloume?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ..ΚΑΛΩΣ Η΄ΚΑΚΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ..ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ Κ ΤΗ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ..Κ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΣ..ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΑΝΤΑ..ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΔΑΛΟΥΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΟΔΙ Κ ΕΣΥ ΣΤΡΑΤΟ..? ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ Κ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.. Σ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΑ ΜΙΣΑ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΣΗΚΩΤΟ..ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ..ΞΕΧΝΑ ΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΚΡΙΒΩΣ! ΜΕ ΓΙΔΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! (πότε ήταν αλλωστε στη διοίκηση?)
    ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ "ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ" ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ! ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή