Σελίδες

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Έναρξη προετοιμασίας ομάδας μπάσκετ Ν.Α. Νίκης

Από αύριο Δευτέρα και ώρα 16:45 ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ των Νέων Αθλητών Νίκης στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Οι νεαροί καλαθοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ, θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους υπό την επίβλεψη του καθηγητή φυσικής αγωγής και υπεύθυνο στίβου του συλλόγου Παύλου Παρασκευόπουλου και φυσικά του προπονητή τους Φώνη Μαυρομιχάλη.

Για το λόγο αυτό καλούνται οι κάτωθι καλαθοσφαιριστές να βρίσκονται τη συγκεκριμένη ώρα στην αίθουσα στίβου του Πανθεσσαλικού Σταδίου:
Βλάχος Νικόλαος, Θεοδώρου Απόστολος, Καραμανλής Σάββας, Τσιακλάγκανος Γεώργιος, Καρπέτης Ιωάννης, Ρηγάκης Δημήτριος, Γκίκας Κωνσταντίνος, Μαυρογιάννης Μιχάλης, Αναγνωστόπουλος Στράτος, Ξύδης Χρήστος, Σουλιώτης Αλέξανδρος, Βασδέκης Απόστολος, Κουρατίδης Αναστάσιος, Παυλίδης Αλέξανδρος, Κασαπλέρης Παναγιώτης, Ανδρεόγλου Άκης, Καραθανάσης Μιχάλης, Καραγεωργόπουλος Κωνσταντίνος, Ξύδης Ιωάννης.

Επίσης, οι υποδομές της ομάδας ξεκινούν την χρονιά τις επόμενες ημέρες. Για την ημέρα και ώρα συγκέντρωσης του κάθε τμήματος οι καλαθοσφαιριστές θα ειδοποιηθούν από τους προπονητές τους.

3 σχόλια: