Σελίδες

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Μήνυμα εστάλη. Αντιληπτό έγινε;

Επιτέλους οι φίλαθλοι της Νίκης αποφάσισαν να λύσουν την σιωπή τους. Επιτέλους πήραν θέση γα τα γεγονότα που αφορούν την ιστορική ομάδα, για την αδιαφορία που υπάρχει και για την στασιμότητα που επικρατεί. Εκφράζουν τους προβληματισμούς τους, αλλά στέλνουν και το μήνυμά τους. Το μήνυμα εστάλη προς πάσα κατεύθυνση. Το θέμα όμως είναι έγινε αντιληπτό;

Η Νίκη διαθέτει δυναμική. Διαθέτει ιστορία, διαθέτει κόσμο και ένα κληρονομικό DNA που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά και διατηρεί ανεξαρτήτου κατηγορίας τον κόσμο της στο ακέραιο. Αν αυτή η ομάδα δεν ζούσε τα τελευταία χρόνια στην σκιά, αν κάποιος αποφάσιζε να ασχοληθεί μαζί της σοβαρά και να αναλογιστεί την δυναμική της, ως προς ότι αφορά τον κόσμο της και την φωνή της, τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Γιατί όμως όλοι επιδεικτικά της έχουν γυρίσει την πλάτη; Γιατί κανείς δεν ασχολείται με τη Νίκη, που είναι ομάδα εθνικής κατηγορίας, αφορά ένα μεγάλο κομμάτι αυτής της πόλης και η ιστορία της είναι συνδεδεμένη με την ιστορία πλέον του διευρυμένου Δήμου Βόλου;

Κι όμως θυμάμαι όταν η Νίκη ήταν το 2003 για πρώτη χρονιά τα τελευταία χρόνια στη Β' Εθνική... Όταν ήταν η πρώτη δύναμη στον Θεσσαλικό χώρο. Τότε οι κερκίδες γέμιζαν από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Από αιρετούς... Οι αίθουσες των συνεντεύξεων Τύπου ήταν ασφυκτικά γεμάτες. Οι «δημοσιογράφοι» έτρεχαν να πιάσουν την καλύτερη θέση στις συνεντεύξεις Τύπου. Ο μεγαλομέτοχος είχε γεμίσει από αυλοκόλακες που τον περιτριγύριζαν σε κάθε ταξίδι του στη Μαγνησία. Αλλά ας μην πάμε μακριά. Ας θυμηθούμε τι γινόταν στην κερκίδα στην αρχή του περασμένου πρωταθλήματος που υπήρχαν ελπίδες και ακολουθούσαν οι εκλογές... Σας θυμίζουν τίποτα όλα αυτά; Βρίσκεται κάποιες ομοιότητες; Τώρα ξαφνικά η Νίκη δεν υπάρχει πουθενά για τους ίδιους.

Όμως δεν φταίνε μόνο αυτοί. Το έχουμε ξαναγράψει. Όλοι όσοι ασχολούνται με τη νίκη και ανήκουν στην κυανόλευκη οικογένεια την έχουν αδικήσει με την απραξία τους και την αδιαφορία τους.

Ο κόσμος είναι ο μόνος που μπορεί να πιέσει για να βγει αυτή η ομάδα από το αδιέξοδο. Οι κινήσεις πρέπει να γίνουν άμεσα. Η Νίκη μπορεί να γίνει ξανά δυνατή. Δεν είναι και δεν ήταν ποτέ δεύτερη για αυτούς που την υποστηρίζουν και αυτούς που ξέρουν να αναγνωρίζουν την δυναμική της. Είναι απλά ένα ξεχωριστό και διαφορετικό κομμάτι.

Γράφει: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗ

Πηγή: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΠΑΓ-ΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ! ΔΑΚΡΥΣΑΜΕ....
    ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή