Σελίδες

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Σχόλιο Νικιώτη οπαδού

Σ’ ένα γελοίο site των οπαδών του ΑΣΚ Ολυμπιακού υπάρχει μια ανάρτηση σχετικά με την ανακοίνωση του Blue Club. Η ανάρτηση έχει τίτλο «Δεν πάτε καλά γύφτοι». Και φυσικά θεωρούν αυτοί οι απίθανοι τύποι ότι δημιουργεί το Blue Club μίσος στην πόλη με τέτοιες ανακοινώσεις. Πρώτα απ’ όλα με πoιo δικαίωμα κάποιοι με υποβιβάζουν από τουρκόγυφτο σε γύφτο; Εγώ τουρκόγυφτος είμαι.

Φαίνεται όμως ότι στο πλαίσιο έκφρασης της αγάπης τους είναι τέτοια δημοσιεύματα αλλά και ενέργειες, όπως αυτές που έγιναν την περασμένη Πέμπτη: το ότι δηλαδή έμπαιναν μέσα στα καταστήματα της παραλίας κατά δεκάδες τραμπούκοι και ανάγκαζαν τους μαγαζάτορες να κλείσουν τις τηλεοράσεις, για να μη βλέπει ο κόσμος ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια. Θεωρούν μάλλον την παραλία ιδιοκτησία τους, αλλά εμείς δε θα τους χαρίσουμε την πόλη.

Εγώ πάντως ήρθα στην καφετέρια κάτω από την «κλούβα» και είδα τα ματς που ήθελα χωρίς πρόβλημα. Γιατί δεν ήρθαν και εδώ να μας κλείσουν τις τηλεοράσεις; Την άλλη φορά τους περιμένουμε και εδώ να κλείσουν τις τηλεοράσεις. Τους απευθύνουμε επίσημη πρόσκληση.

25 σχόλια:

  1. kala ta les file!!! to allo pou nomizoun oti uparxei mono h kassandra sth poli??? as tous pei kapoios oti o volos einai mple!!! k episis oi aektzides, panathinaikoi k paoktzides einai perissoteroi apo tous austriakous edw....Niki Volou 1924

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΣΟ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟ ΒΟΛΟ,ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΜΕ.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 54 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΑΣ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑΚΗ.Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ.ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΣΕΙΣ ΖΕΙΤΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TI EGINE TELIKA ME TIS MHNYSEIS?EIXAME SYLLHPSEIS?THA GINOUN K OI MHNYSEIS OOOOOOOOOOOOTAN THA KANETE K THN EPISKEPSH POU ANAFEREIS????????KALHNYXTA K ONEIRA GLYKA EKEI STI D ETHNIKI OPOU K ANHKEIS SYMFWNA K ME TON PROEDRO SOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. egw exw na pw ena pragma....kalutera na mh milane oi voliotes gt gia akomh mia fora ginontai rezili!!!egw den exw provlima me thn omada sas palikaria...apla kalutera na eimaste sthn Γ' ethnikh me katharo to kefali para na eimaste sthn A' me sthmena paixnidia!!!sas euxomai mesa apo thn kardia mou na meinete ekei gia panta gt auto telika sas aksizei!!!k kati akomh...o dikos mas o laos htan-einai k tha einai panta megaluteros apo ton diko sas....!!!!eite auto sas aresei eite den sas aresei!!!ante allakste kanena sumvoulio k mh milate gia emas!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΣ, ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ, ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, ΑΝΑΛΗΨΗ, ΙΩΝΑΣ, ΕΥΡΥΤΟΣ, ΑΡΤΕΜΙΣ, ΒΟΛΟΣ 2004 και σιγουρα ξεχναω και μερικες ακομη...
    να δουμε εσυ στη Δ' θα μαζεύεις 54 ατομα?
    η' θα τρεξεις πισω απο νεες συγχωνεύσεις σκατοκούναβο, δοσίλογε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. pes ta file!!egw eimai o proigoumenos apo esena....kala ta les!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. file mou exeis dikaio alla den eimaste tourkoguftoi auto pou eipes estw kai me ton tropo pou to eipes de legetai oute gia plaka de tha ginoume san kai autous pou exoun kanei club me to onoma austrians kai to uperifanevontai ta orgia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥΣ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΣΚ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ.ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ?ΠΡΩΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ 15ΧΡΟΝΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΑΣ ΡΙΞΑΝ ΑΠΤΗΝ Β ΣΤΗ Δ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟ 1/1ΟΟ ΑΠΤΗΣ ΑΕΚ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 44.Η ΟΜΑΔΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ,ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΝΘΕΡΜΟ ΚΟΙΝΟ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΣΤΟΦΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΘΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 8 17 μαλλον εσυ είσαι 15 χρονών και δεν θυμάσαι τι γινόταν πριν 10 χρόνια..Η ΝΙΚΑΡΑ έπαιζε στα χωράφια της Δ εθνικής..Και δεν παίζαμε με έδρα τον Μαγνησιακό και 100 φιλάθλους που ήταν οι γονείς των ποδοσφαιριστών. Ούτε τρέξαμε να κάνουμε καμια συγχώνευση υπό το φόβο της διάλυσης..
    Αντίθετα οργάνωναμε εκδρομή στην Καστοριά με 800 και άτομα και σε κάθε αγωνιστική η κλούβα είχε τουλάχιστον 2000 κόσμο..
    Αυτα για να μαθαίνεις 15 χρονο που έγινες ΑΣΚ πριν ένα χρόνο..Και τωρα θα ξανααλλάξεις ομάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΑΜΑ ΘΕΣ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΜΑΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μιλάει για στόφα ρε σεις...και του δίνετε σημασία...πήρες και εσύ τον παρά σου από τον Μπέο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 54 ΝΟΜΑΤΕΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. σουβλακια θα τον κανουμε εμεις αν ερθει....ειναι και κουραδα θα βγαλει πολλα κομματια...ρωτα να μαθεις ποσες καρεκλιες ειχε φαει ο μπεος απο Νικιωτες οταν ηρθε να αναλαβει την ΝΙΚΗ πριν απο εσας και μετα μίλα βλακα...αντε και ευχομαι το πρωτο σας διπλό φετος να ειναι μεσα στην Αγχιαλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. οσο για το 54 που λες θα το δεις φετος απο πρωτο χερι μπουφο...που μιλατε εσεις βρωμιαρηδες για την Νικαρα...ζωο. ουστ λαμογια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "η ομαδα δε διαλυθηκε" λεει ο μαλακας!
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ! ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΟΙ 2 "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ" ΕΝΑΣ β' ΚΙ ΕΝΑΣ γ', ΕΣΥ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΑ? ΣΤΟΥ ΒΟΛΟΥ Η' ΣΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ? ΚΑΛΟΧΩΡΙΑ ΚΛΠ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???
    ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΜΕΤΑ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ!
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΑΚΟΜΗ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ Σ'ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ?
    ΓΙΑ το ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΕΧΕΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΜΟΝΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ'ΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ! ΚΟΥΝΑΒΙΑ!
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΕΜΜΑ Σ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ?????
    ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ, ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ, ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΑΚΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΥΡΩ-ΠΕΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΒΛΗΜΑ ΟΤΙ ΑΝ Η ΝΙΚΗ ΤΟ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΖΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΗΚΗ
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΦΤΑΝΕΙ
    ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟΣ ΦΑΝΣ 2 ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ΗΛΙΘΙΟ ΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???
    ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΩ
    ΗΡΘΕ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΥΓΗΡΗΖΕΣ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΛΥΦΤΗ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ
    ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΣΕΙΣ?? ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΟΥΦΑ ΡΟΥΦΑ ΓΙΩΡΓΑΚΟ.ΒΓΑΛΕ ΚΙΑΛΛΗ ΧΟΛΗ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑ ΕΓΩ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΕ 100 ΖΩΕΣ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΤΣΙ...ΕΤΣΙ. Γιατι την ΙΣΤΟΡΙΑ σας ΚΟΥΝΑΒΙΑ οσο κ να προσπαθειτε να την ξεχασετε...ΕΜΕΙΣ θα ειμαστε ΕΔΩ και θα σας την θυμιζουμε. Ντροπη της Μαγνησιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτο που πετυχατε εσεις λοιπον...Α' Εθνικη 3 φορες κ αυτες με την ΧΟΥΝΤΑ...ΚΛΑΔΙΚΗ ΠΑΣΟΚ...κ ΣΤΗΜΕΝΑ. Αποβολη απο την ΟΥΕΦΑ για ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. Εχεις δικιο μικρε...ουτε σε 100χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυστριακοί τρώτε φτύσιμο πανελλαδικά και λέτε ψιχαλίζει, αλλά είναι δικαίωμα σας στο φινάλε. Αξιοπρέπεια έτσι κι αλλιώς δεν έχετε, πράξτε αναλόγως. Κοιτιέστε όλη μέρα στον καθρέφτη μπας και πείσετε τους εαυτούληδες σας ότι δεν μετακομίσατε στη Χαλκιδική. Αμ δε όμως. Η ιστορίας σας είναι γνωστή. Εσχάτως ανακαλύψατε και 2 νέα χόμπυ. Να γράφετε για τον πόνο σας σε σάιτ που αφορούν τη Νίκη Βόλου καθώς και να προσπαθείτε ν' αφανίσετε κάθε φωνή αντίλογου όσον αφορά το αμαρτωλό πρόσφατο παρελθόν σας στην super league. Περαστικά σας και καλές συγχωνεύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οι Βολιώτες, τα σώβρακα και οι φανέλες


    Δημ. Μαρκόπουλος

    Οι Βολιώτες, δεν ένιωσαν την ανάγκη να διαδηλώσουν ποτέ για την παρακμή της πόλης τους, ούτε να διεκδικήσουν τη μετατροπή του λιμένα τους σε κέντρο της χώρας.

    Δεν αισθάνθηκαν ποτέ την ανάγκη να βγουν και να αμφισβητήσουν ανοικτά το πολιτικοκοινωνικό σύστημα παρά την προοδευτική παράδοση που έχουν από τα χρόνια του Μεσοπολέμου.

    Ουδέποτε αγανάκτησαν για την μετατροπή μιας περιοχής με φυσικό κάλος σε τσιμεντούπολη. Κι αν πάμε στα αθλητικά, δεν τους είδαμε πρόσφατα να αγανακτούν με το γεγονός ότι έχασαν τους Μεσογιεκαούς Αγώνες, ούτε τους είδαμε να μιλάνε για την συμπεριφορά μεγαλοπαραγόντων που διαφέντευαν τα σωματεία της περιοχής.

    Στον αντίποδα αυτών, έκαψαν την πόλη τους για μια ομάδα. Για τον Ολυμπιακό (Μπέου) Βόλου. Κοινώς, γι’ αυτό που έλεγε ο Τζίμης Πανούσης. Πως «όλη η χώρα προσκυνά σώβρακα και φανέλες».

    Μπορεί να έχουν δίκιο οι φίλαθλοι του Βόλου. Έχουμε όμως κι εμείς με τη μεριά μας δίκιο να μιλάνε για κατρακύλα και για κοινωνική σήψη. Για συνενοχή και των πολιτών σε αυτό που σήμερα η χώρα οικονομικο-κοιννωικά βιώνει. Ναι και ο «σοφός λαός» κάποτε σφάλει.

    Η λέξη σήψη όμως έρχεται στο νου κυρίως όταν βλέπουμε κάτι απίθανους βουλευτές και πολιτευτές των μεγάλων και μικρότερων κομμάτων, που αντί να
    οδηγούν τους πολίτες μπροστά, αντί να τολμούν να διαφωνήσουν και να δείξουν άλλους δρόμους, σαν ανδρείκελα να τους κάνουν ψυχολογικό «μασάζ».

    Πόσο μικροί άραγε φαντάζουν στα μάτια του μέσου Έλληνα που προβληματίζεται για το αύριο και την επιβίωσή του κάποιοι κύριοι και κυρίες σαν τη Ροδούλα Ζήση, τον Θανάση Νάκο, τον τέως Αριστερό και δήθεν προοδευτικό Πάνο Σκοτινιώτη ή τη Ζέττα Μακρή όταν σιωπούν για τα μεγάλα θέματα, όμως σπεύδουν να καπηλευτούν το χαμηλό πολιτισμικό επίπεδο των συντοπιτών τους. Αυτοί – δυστυχώς - είναι οι πολιτικοί - περιφερειακοί ηγέτες. Μικροί, ανίκανοι, μοιραίοι, δίχως βάθος και με μοναδική ιδεολογία την πολιτική τους επιβίωση.

    Είναι ακριβώς το είδος βουλευτών που ο Κωνσταντίνος Καραμανλής πιθανότατα θα έπαιρνε με τις πέτρες. Στη σημερινή όμως κοινωνία της αποχαύνωσης και της πολιτικής σαπουνόπερας κάτι τέτοιες κυρίες και κύριοι έχουν και δικαίωμα να απαιτούν και να μας κουνάνε το δάκτυλο. Μια μόνο λέξη λοιπόν τους αξίζει: ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 12.21 ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΧΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕΣ ΜΠΡΑΒΩ ΣΟΥ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΠΕΤΥΧΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
    ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΝΑΤΕ??? ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΟΜΙΚΟΣ????? ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ??? ΑΝ ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΣ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ????
    ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΠΑΝΟ(ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΑΧΧΙΛΕΑ) ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ????
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΕΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Γ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΕΡΕΣΤΕ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΟΦΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ
    ΛΟΙΠΟΝ ΒΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΝΙΚΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΙΣΤΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΘΑ ΞΕΡΑΣΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!! ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΣΑΣ, ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΓΛΥΦΤΕΣ!!! http://www.volosfans.com/2011/08/blog-post_30.html#axzz1WVlmMqJM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. οι αυστριακοι σε ανακοινωση συνδεσμου τους λενε οτι η Νεα Ιωνια κοκκινιζει.οι ανθρωποι ειναι αστειοι..τι να λεμε τωρα..δεν αξιζει να ασχολειτε κανεις με αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. παιδια πρεπει να εξαφανησουμε την αυστρια απο τον χαρτη της πολης μας!!!!!κ να σταματησουν ολα τα τσουτσεκια να μιλανε για ιστορια!!!!μια ειναι η ιστορια στον βολο.......κ αυτη εχει χρωμα μπλε!!!!!σωστος?????????? alex!

    ΑπάντησηΔιαγραφή