Σελίδες

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Στενεύουν τα περιθώρια

Στο επόμενο Δ.Σ. της ΕΠΟ αλλά και στο αναμενόμενο ταξίδι του Γιδόπουλο στο Βόλο το ενδιαφέρον

Το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που θα πραγματοποιηθεί εκτός απροόπτου την ερχόμενη Πέμπτη, περιμένει ο Στράτος Γιδόπουλος για να εξεταστούν τα αιτήματα της Νίκης και η καταγγελία της κυανόλευκης ΠΑΕ για επανεξέταση των υποθέσεων της Επανωμής, της Καλλονής, του Φωκικού και των Ποντίων Κατερίνης που εμπλέκονται στο σκάνδαλο με τα Πλαστά και είναι ένα από τα σημεία που ποντάρει.

Ο μεγαλομέτοχος της Νίκης αναμένεται να παραβρεθεί και ο ίδιος στην διαδικασία προκειμένου να ενημερωθεί για τις προθέσεις της ΕΠΟ γύρω από τις υποθέσεις των τεσσάρων αυτών ΠΑΕ. Έτσι θα γνωρίζει αν θα υπάρχουν ελπίδες στη συνέχεια για να δικαιωθεί από τα Πειθαρχικά όργανα το Σεπτέμβριο. Να θυμίσουμε ότι ο Φωκικός είχε απαλλαγεί από την εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ Επανωμή, Καλλονή και Πόντιοι δεν είχαν εκδικαστεί για δόλια έκδοση δελτίων, όπως οι υπόλοιπες ομάδες που υποβιβάστηκαν από το Νότιο όμιλο. Εκεί ακριβώς βρίσκεται και η ένσταση της Νίκης, αφού χρησιμοποιήθηκαν παίκτες σε αγώνες του πρωταθλήματος του Βορείου Ομίλου της Football League 2, οι οποίοι δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής, ενώ η Καλλονή ουσιαστικά είχε λευκή ασφαλιστική ενημερότητα και δήλωνε ότι δεν είχε εργαζόμενους!
Σε τρία μέτωπα δίδονται οι δικαστικοί αγώνες από τον έμπειρο παράγοντα, που έχει καταθέσει αιτήματα σε ΕΠΟ, ΕΠΑΕ, ενώ ετοιμάζεται να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια σε περίπτωση που δεν δικαιωθεί.
Εν τω μεταξύ ο Στράτος Γιδόπουλος βλέποντας και ο ίδιος ότι δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια, σχεδιάζει να έρθει στο Βόλο και να ξεκαθαρίσει τι σκέπτεται να κάνει για τη νέα σεζόν κι αν επιθυμεί να ηγηθεί ξανά ο ίδιος της προσπάθειας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012. Αν πει ότι συνεχίζει, τότε θα αρχίσει να επιλύει μία - μία τις εκκρεμότητες της ομάδας, αφού υπάρχουν πολλά θέματα που επιζητούν άμεσα λύση. Ένα από αυτά είναι και η τακτοποίηση των οφειλών από την περασμένη περίοδο.
Οι παίκτες περιμένουν, οι οργανωμένοι πιέζουν, τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα… Κι αν τηρηθούν οι ημερομηνίες της σέντρας των πρωταθλημάτων όπως αυτές ορίστηκαν από την διοργανώτρια αρχή στο προηγούμενο Δ.Σ., δηλαδή στις 25 Σεπτεμβρίου, τότε καταλαβαίνει κανείς πως η ομάδα θα πρέπει άμεσα να ενισχυθεί και να οριστεί η έναρξη της προετοιμασίας της.
Πάντως συνεχώς οι εξελίξεις μετατίθενται και πολύτιμος χρόνος χάνεται για τη Νίκη, κάτι που είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό. Ούτε αυτή την εβδομάδα όπως φαίνεται θα υπάρξουν επίσημα εξελίξεις επί του αγωνιστικού, αν και στο παρασκήνιο φαίνεται ότι γίνονται κάποιες κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν. Το ταξίδι του Στράτου Γιδόπουλου που ήταν να γίνει μέσα στην εβδομάδα ίσως μετατεθεί για τις αρχές της επόμενης. Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει ακόμα και τώρα με σιγουριά για την επόμενη μέρα, αλλά είναι θέμα ημερών -όπως όλα δείχνουν- να ξεκαθαρίσει παντελώς η κατάσταση και τοπίο.
Εν τω μεταξύ καμία αντίδραση δεν υπήρξε από πλευράς μετόχων στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης».

Επικοινώνησε με παίκτες
Ο Στράτος Γιδόπουλος μέσα στις τελευταίες ημέρες είχε επικοινωνία με ορισμένους παίκτες του περσινού έμψυχου δυναμικού. Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές τού τηλεφώνησαν για να ενημερωθούν για το τι μέλλει γενέσθαι και ο έμπειρος παράγοντας τούς είπε να περιμένουν λίγο ακόμα. Δεν τους έκρυψε ότι προγραμματίζει να έρθει στον Βόλο και να κάνει κινήσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήδη υπάρχουν κάποια πρώτα βήματα προγραμματισμού. Όπως π.χ. ότι φέρεται να έχει συζητήσει με τον πρώην διαιτητή Γιώργο Δαλούκα, ο οποίος αν δεν μπορέσει να επιστρέψει στην διαιτησία και τελικά παραμείνει ο Στράτος Γιδόπουλος στη Νίκη και τη νέα σεζόν, ενδέχεται να αναλάβει πόστο στην κυανόλευκη ΠΑΕ.
Οι ποδοσφαιριστές της Νίκης ακούγοντας ότι κάτι κινείται στην κυανόλευκη ομάδα δείχνουν διάθεση να περιμένουν λίγο ακόμα. Ωστόσο εκφράζουν την ανησυχία τους μήπως τελευταία στιγμή, κι αν ο Γιδόπουλος διαπιστώσει ότι δεν υπάρχουν ελπίδες δικαίωσης, αποφασίσει τελικά να κάνει πίσω και να μην ασχοληθεί... 

Πηγή: www.taxydromos.gr

3 σχόλια:

  1. ΜΙΛΑΜΕ, ΚΑΨΟΥΡΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΑΣ!
    ΚΟΒΕΙ ΦΛΕΒΕΣ!!!
    (γεροντοέρωτας.......)
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΙΟΛΑΣ! ΟΛΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ ΕΧΕΙ!!!
    (ομως κι αυτο τον αγαπαει....., τονε θελουν κι οι γονεις της, κι οι στενοι συγγενεις....)
    ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΩΡΑ ΚΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ!
    ΟΠΟΤΕ, ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σωστωςςςςςς αχχχ αυτοι οι γονεις και οι στενοι συγγενεις δεντρογαλιεςςςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΤΣΙ!!!!!!!!
    ΒΕΝΤΟΥΖΑ! ΒΕΝΤΟΥΖΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή