Σελίδες

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Μόνο φήμες

Καμία εξέλιξη δεν υπήρξε και αυτή την εβδομάδα στα διοικητικά της Νίκης Βόλου. Τουλάχιστον καμία φανερή, διότι ακούγονται διάφορα σενάρια χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα επίσημα.
Αυτό που φαίνεται να έχει μεγαλύτερη βάση, είναι πως ο Στράτος Γιδόπουλος κάνει κάποιες ενέργειες για να ετοιμάσει τον φάκελο της ομάδας για την αδειοδότηση. Οι δόσεις από την ρύθμιση σε ΙΚΑ και Εφορία εξακολουθούν να πληρώνονται, όπως επίσης αποπληρώθηκε και η συναλλαγματική που αφορούσε ποδοσφαιριστή επί προεδρίας Κώστα Χρόνη.
Μέχρι την Παρασκευή 26 Αυγούστου πρέπει να κατατεθεί ο φάκελος με την φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα της ΠΑΕ, προκειμένου να εξασφαλίσει πιστοποιητικό συμμετοχής στην Football League 2, όπου είναι το πιθανότερο να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Νίκη. Αυτή η ημερομηνία είναι κομβικής σημασίας πλέον, γιατί τότε θα γίνουν γνωστές οι προθέσεις των μετόχων για την ομάδα.

2 σχόλια:

  1. ase re mas koroidevoune psilo gazh oloi tous ,dromo paliolamogia dromo oloi sas k emeis tha ftiaksoume thn NIKARA PALI APO THN ARXH !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. apo deytera tha ginoun ola apo deytera...erasitexnh mh dwseis to ghpedo sto neo tsirko pou tha sthsoun...

    ΑπάντησηΔιαγραφή