Σελίδες

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Δεν πηγαίνει στην Δόξα Δράμας ο Στουρνάρας!

Αν και ετοίμαζε τις βαλίτσες του για τη Δράμα ο Βαγγέλης Στουρνάρας μετά την προφορική συμφωνία που είχε με τον πρόεδρο της Δόξας Θανάση Σάμιο, τελικά ο παίκτης θα πρέπει να αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Και αυτό διότι ο 29χρονος αμυντικός απορρίφθηκε από τον προπονητή της Δόξας Απόστολο Χαραλαμπίδη, με τον οποίο μάλιστα είχαν συνεργαστεί για ένα μικρό διάστημα κατά τη περσινή περίοδο στη Νίκη Βόλου. Ο Στουρνάρας πλέον εξετάζει κι άλλες προτάσεις που έχει, ενώ παράλληλα περιμένει κάποια κίνηση από την ομάδα της Μαγνησίας.

5 σχόλια:

  1. ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΣΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΛΙΓΚΕΣ... ΒΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ENTER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ! ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΤΟΥ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΑΡΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΡΙ??? ΕΛΕΟΣ ΡΕ! ΑΝΟΙΞΕ ΕΣΥ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΣΤΟΣ Ο VOLOS 3....αντε ανωνυμε ανοιξε δικο σου κ κανε κ ρεπορταζ...πολλα ευχαριστω στο παρων blog!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ; Η ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ; ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η παραπληροφορηση ΔΕΝ ειναι τυχαία.
    Εχει συγκεκριμενο ΣΤΟΧΟ και συγκεκριμενες ΠΗΓΕΣ!
    ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ -οσοι τουλαχιστον διαθετουν κουκούτσι μυαλο!
    Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΗ ΠΛΕΟΝ!
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ, ΟΣΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ!
    Και οι ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ του γηπεδου ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ!!!!!!! (δεν εννοω βεβαια το ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ NEWS...)

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥΣ????????????????
    εγω παντως οχι


    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΝΙΚΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή