Σελίδες

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Ανακοίνωση του Ο.Φ. Νίκης

Παρακολουθούμε το "δράμα" που περνούν οι συμπολίτες μας οπαδοί-φίλαθλοι του Ολυμπιακού και συνάμα μένουμε έκπληκτοι από το φαρισαϊσμό που επιδεικνύουν οι φορείς της πόλης. Οι άνθρωποι που λοιδορήθηκαν από τον προφυλακισμένο για μια ακόμη φορά απέδειξαν πως εκεί που τους φτύνουν πάνε και γλύφουν.
Η Νίκη Βόλου υπέστη τα πάνδεινα από τον συγκεκριμένο παράγοντα και μια από τις βασικές κατηγορίες που βαραίνουν τον ίδιο και την ομάδα του ήταν τα στησίματα αγώνων σε βάρος της ομάδας μας. Έχουμε και δικαίωμα και απαίτηση ως φίλαθλοι αυτής της πόλης, οι φορείς της να κινηθούν με τον ίδιο ζήλο και για την κατάφορη αδικία που υπέστη η ομάδα μας. Όμως δυστυχώς για εμάς φροντίσαμε να μην τους αποκαλέσουμε λαμόγια όπως κάποιοι άλλοι.
Να θυμίσουμε σε αυτούς πως η Νέα Ιωνία εκλέγει Δημάρχους και πολιτικούς και θα πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει όταν θα μιλήσει ο λαός της Νίκης Βόλου. Λυπούμεθα για την περιπέτεια των συμπολιτών μας αλλά ας πρόσεχαν. Εμείς τουλάχιστον είχαμε την δύναμη να τον αποβάλλουμε από το σώμα μας παρά τις όποιες συνέπειες έχουμε υποστεί.

Όμιλος Φιλάθλων Νίκης

5 σχόλια:

  1. Η ΝΙΚΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ ΝΙΚΑΡΑΣ ΑΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ. ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ!
    ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ!
    ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ, ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ "ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΣ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πραγματικα δεν μπορω να καταλάβω προς τι ολη αυτη η ενασχοληση με το τι κανει ο ολυμπιακος βολου και αν θα δικαιωθει κτλ. η νικη εχει μια τεραστια ιστορια και την δεδομενη στιγμη τεραστια διοικητικα και αγωνιστικα προβληματα. εκει πρεπει να επικεντρωσουν οι οργανωμενοι.εχθροι της νικης δεν ειναι οι πολιτες του βολου. κοινος εχθρος ειναι το καθε λαμογιο που παει να εκμεταλλευτει την ιστορια των ομαδων της πολης μας.μην την μειωνεται την νικη με αυτες τις ανακοινωσεις.εχει πολλες δικες της πληγες για να επουλωσει. μην χανετε τον στοχο που λεγεται γιδοπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μεσα σε 10-15 μερες, ΟΛΑ θα τα εχεις καταλαβει και ΠΑΛΙ , φιλε 11.44!
    ΝΕΕΣ ΔΟΞΑΣΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

    (προς θεου, η ειρωνεία φυσικα δεν απευθυνεται προς εσενα)

    ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Nikh volou K ston nomo pellasss !!!!! Nikh kalhss - Nikh volou ..!!! stauros dudu karampasis

    ΑπάντησηΔιαγραφή