Σελίδες

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Παραδίδει δωρεάν τις μετοχές του αλλά με προϋποθέσεις ο Στράτος Γιδόπουλος

Ο μεγαλομέτοχος της Νίκης, Στράτος Γιδόπουλος με δηλώσεις του απάντησε στην ανακοίνωση του Blue Club "Π. Ντοκούζης":

«Κατ' αρχήν επικροτώ τα όσα αναφέρει ο σύνδεσμος για τους φορείς της περιοχής. Πού βρίσκονταν όλοι αυτοί όταν πηγαίναμε από γήπεδο σε γήπεδο και μας έδιωχναν και δεν είχε χώρο να προπονηθεί η ομάδα; Μόνο εγώ πήγαινα στον κ. Νικητιάδη και έψαχνα να βρω λύση.

Στην ανακοίνωσή του το Blue Club ζητά από τους μετόχους να παραδώσουμε τις μετοχές μας. Κι εγώ τους απαντώ, λοιπόν, ότι πράγματι δίνω τις μετοχές μου δωρεάν. Δεν θέλω χρήματα, αρκεί να υπάρχουν δύο βασικές προϋποθέσεις.

Η πρώτη είναι να οριστεί ένα συγκεκριμένο φυσικό πρόσωπο για να παραδώσω τις μετοχές. Δεν μπορώ να τις δώσω ούτε στο ...ΤΕΒΕ, ούτε στο ΙΚΑ. Ταυτόχρονα αυτό το πρόσωπο θα δεσμευτεί ότι η Νίκη δεν θα υποβιβαστεί στη Δ' Εθνική. Μάλιστα η δέσμευσή του θα γίνει εγγράφως και όχι προφορικά για να εξασφαλιστεί η παρουσία της ομάδας στη Football League 2 και τη νέα περίοδο. Μ' αυτόν τον τρόπο θα δώσω τις μετοχές μου σε όποιον επιθυμεί να ασχοληθεί με τη Νίκη.

Κι εγώ την προηγούμενη εβδομάδα είχα προτείνει να συσταθεί επιτροπή σωτηρίας από ανθρώπους που αγαπούν τη Νίκη. Τα πρόσωπα αυτά θα είναι ανεξάρτητα από μένα κι εγώ δεν θα έχω καμία ανάμιξη. Ωστόσο να είναι άνθρωποι συγκεκριμένοι και όχι να λέμε αερολογίες.

Μέχρι στιγμής κανείς δεν με έχει πλησιάσει που να ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ και γενικά κανείς δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για τη Νίκη. Εδώ θα πρέπει να αναλάβουμε όλοι οι μέτοχοι τις ευθύνες μας για να δούμε τι θα γίνει με το μέλλον της Νίκης».

3 σχόλια:

  1. και βεβαια με αυτη την προυποθεση γιατι αν πεσει στην δ θα εχει χασιμο και μελλοντικα δε θα εχει καμια αναμηξει στα της νικης....ενω ετσι τωρα δε ζηταει τιποτα και θα περιμενει τη στιγμη που εκεινος θα κρινει για να ξανασχοληθει....μπραβο ρε στρατο τη μεγαλοψυχος ανθρωπος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν να μην το ελαβες το μηνυμα ρε γερο...Η ομαδα οπως γουσταρεις εσυ ΔΕΝ κατεβαινει στο πρωταθλημα!!! Παρτο χαμπαρι επιτελους. Θα μας ριξουν στην Δ' Εθνικη οπου εκει ΤΑ ΧΑΝΕΤΕ (γιατι ειστε πολλα κοπροσκυλα μαζεμενα...) ΟΛΑ κ παραδιδετε την ομαδα στον Ερασιτεχνη...ειτε το θελετε...ειτε ΟΧΙ. Απο εκει κ μετα θα αναλαβουν οι Νικιωτες. Μεχρι τοτε θα σε βλεπουμε κ θα γελαμε γερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτος και οι "συνεργατες" του, να δεις πως θα γελανε, που (ακομη μια φορα) σας δουλεψαν!
    ΖΩΑ!
    (βλεπε ανακοινωση της 5/6 BLUE CLUB και κυριως το δελτιο καιρου που ακολουθει στα σχολια !)

    ΑπάντησηΔιαγραφή