Σελίδες

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Σταματά τις ενέργειες ο Γιδόπουλος

Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη ήδη έπιασε δουλειά, αλλά από την άλλη μεριά φαίνεται πως έχει κοπεί ο "ομφάλιος λώρος" με τον Στράτο Γιδόπουλο. Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει σταματήσει τις κινήσεις του για άνοδο της ομάδας στη Football League.
Ο κ. Γιδόπουλος υποστηρίζει ότι, αν και κάλεσε τα μέλη της καινούργιας διοίκησης να έρθουν στην Αθήνα για να συνομιλήσουν, κανείς δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του. Ως εκ τούτου ο ίδιος αποφάσισε να σταματήσει κάθε ενέργεια με σκοπό την άνοδο της Νίκης, δηλώνοντας ότι παράλληλα παύει να ασχολείται με τη βολιώτικη ομάδα.

Πηγή: ΘΕΣΣΑΛΙΑ

13 σχόλια:

  1. kala kyrie gidopoule kalesate 7 atoma sthn athina,anti ne erthete eseis edw?poion koroideyeis vre pornogere pou se exoun parei oloi pleon xampari,pou kai alhtheies na peis den s pysteyei kanenas!!to ksereis ti anekdoyo me ton bosko......etsi eisai kai esy!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΝΟΔΟ" ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ, ΤΙΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ!
    ΟΜΩΣ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΠΛΕΟΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΕΣ ΠΕΤΡΕΣ, ΝΑ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΟΛΑΣΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ!
    ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kala ekane malakas einai na trexei monos tou olo to kalokairi??? na akouei kai ta poustrilikia apo pano? malakas einai? alloste emas den mas endiaferei se pia kathgoria tha paizoume etsi den einai nikiotes??? tora giati xaliomaste pou den tha pame b ethniki? an kai to reportaz tis thesalias den to empistevome poly

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. επισης τις απαραιτητες ενεργειες για την "ανοδο" τις εκανες και τον Δεκεμβριο, μολις η ομαδα επιασε κορυφη, που εδιωξες προπονητη και παιχτες και μετα "πηρες" σεντερ-μπακ για την επιθεση!
    ΑΝ ΦΟΡΟΥΣΕΣ ΕΣΥ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ, ΟΙ ΡΑΦΤΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γιδοπουλε καλο χειμωνα και να μας γραφεις.. μεινε μονο στο γραψιμο ομως μην ερχεσαι να μας δεις κιολας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να μας ενημερωσει ο γιος σου ποτε θα...ψοφησεις να φορεσουμε μαυρα. Αι στο διατανο πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σασ ευχαρηστουμε πολυ για τισ ωραιες στιγμες που μας χαρισατε.και επισεις σας ευχαρηστουνε ολα τα χωρια που γραψανε ιστορια κερδιζοντας τη νικη βολυ επι εποχη ασς.επισεισ για πρωτη φορα δεν κατεβηκε να απιξει η νικη βολου σε αγωνα.και επισεις δεν νομιζω αλλος προεδρος να βοηθηθηκε απο το κοσμο της νικης οπως εσεις,και κατι ακομα.συμπτωση.με το μπεο ηρθες με το μπεο εφυγες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ.......
    (θυμηθειτε και την 1η χρονια που σε 10 τουλαχιστον παιχνιδια εκτός εδρας, φαγαμε γκολ στο πρωτο 5λεπτο....... με Νανι και Σωτρινη βασικους...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. παληκαρια οτι και να λετε ο γιδοπουλος εξακολουθει να κανει κουμαντο.....να σας θυμησω μονο το κειμενο που ελεγε πριν απο λιγες βδομαδες και που ειχε αναρτηθει και εδω....οτι ειναι καλη περιπτωση να ασχοληθει ο δαλουκας με την νικη βολου...λογια του γιδοπουλου φυσικα....αρα θα τον φατε στην μαπα παλι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΣ ΜΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΜΑΛΛΟΝ Ο ΓΕΡΟΣ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ Β΄ Κ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠ ΑΥΤΟΝ..ΕΙΔΙΚΑ Ο ΔΑΛΟΥΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ..ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ Κ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ Β ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙΜΑΚΑΜΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ.. ΟΠΟΤΕ ΜΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Ο ΓΕΡΟΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΩΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έπρεπε να είσαι στο Ναύπλιο μαζί με τον άλλον παππού...αλλά φαίνεσαι μεγαλύτερο λαμόγιο που τη γλίτωσες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε σώζει το ότι είσαι κάποιας ηλικίας Γιδόπουλε...αλλιώς.....μάλλον δεν ξέρεις που έμπλεξες...κουτόχορτο δεν τρώμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή