Σελίδες

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Δ. Ιωαννίδης: «Αρχίζω και γω να το πιστεύω για Β’ Εθνική»

Δήλωση πριν από λίγο του προέδρου της ΠΑΕ Νίκης

Δηλώσεις έκανε σήμερα στο ραδιόφωνο της Νίκης ο Δ. Ιωαννίδης, που επιβεβαίωσε ότι θα είναι και πάλι πρόεδρος της διοίκησης Πρωτοδικείου, όπως έχει γράψει από χθες το magnesianews.gr, ενώ έριξε και τη βόμβα ότι είναι πολύ πιθανόν η ομάδα της Νίκης να μετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Κι αυτό με δεδομένο ότι θα εξεταστούν όλοι οι φάκελοι των ομάδων της Β’ και της Γ’ Εθνικής, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχουν πιθανότητες να αποβληθούν πολλές ομάδες από τις μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε:

«Μετά από συνεννόηση με τους μετόχους και με τη στήριξη του κ. Καϊμακάμη αποφασίστηκε να οριστεί διοίκηση Πρωτοδικείου, που θα οδηγήσει την ομάδα σε Γ.Σ σε δύο μήνες. Όλοι οι μέτοχοι είναι ενωμένοι.
 
Δυστυχώς για μένα ο κ. Χρόνης δε συμμετέχει. Δυστυχώς ο κλήρος για τη θέση του προέδρου πέφτει πάλι σε μένα. Το είχα πει ότι δε θέλω να ξαναμπώ πρόεδρος, αλλά αν έλεγα όχι, δεν ξέρω αν η ομάδα θα συμμετείχε στη Γ’ Εθνική. Το κόστος πάντως για μένα είναι πολύ μεγάλο αλλά και για την οικογένειά μου.
 
Πλέον θα πρέπει να βγει μια διοίκηση επταμελής. Δε θέλω τώρα να αποκαλύψω τα υπόλοιπα ονόματα που θα με πλαισιώσουν προς το παρόν. Ζητάω να συσπειρωθεί και ο κόσμος, για να σταδιοδρομήσει η ομάδα. Αρχίζω μέχρι και εγώ να το πιστεύω ότι μπορεί να είμαστε και στη Β’ Εθνική μετά τις χθεσινές εξελίξεις».
 
Πηγή: www.magnesianews.gr

12 σχόλια:

  1. άντε ωραία ευκαιρία να συνεχίσουν να κονομάνε διάφοροι (μέτοχοι και παρατρεχάμενοι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμα φταιει κ ο Ιωαννιδης ρε 3:46 γιατι ΔΕΝ πας εσυ να αναλαβεις??? Ξερεις τι ωραιο ειναι να κριτικαρεις ΜΟΝΟ εξω απο τον χορο??? (ολοι μας κατα καιρους το κανουμε αλλα οχι κ ετσι...). ΟΛΑ μας φταινε δηλαδη??? Πειτε μια προταση. Τι πρεπει να γινει. Τι πρεπει να κανουμε. Το ξαναγραφω κ εδω.ΕΑΝ ΠΡΟΔΟΘΟΥΜΕ κ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ...ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ κ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ. ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o monos pou prepei na minh einai o IWANNIDHS einai o monos pou etrekse k xrewthike gia tin NIKARA MAS k o monos pou aksizh na minh.... twra ta alla onomata pou grafonte ta perimenoume pos k pos na erthoun sto goipedo na koitatoume ligo sta matia i mipos dn tha emfanistoun k tha kanoun ta koumanta tous apo athina ?? piois kahmakamhs o dikigoros tou mpeou ?pios gidopoulos o psefths geros?pios valaxhs o klefths -psefths oso gia ton xrwnh ton idate menh ametoxos !!! tsirakia ton mpouloooooo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 4:32 ευτυχώς η κριτική επιτρέπεται ακόμη σε αυτό τον τόπο... επίσης με το ζόρι πρόεδρος, μεγαλομέτοχος ή απλά παράγοντας δεν έγινε κανείς.. για μένα η μόνη ξεκάθαρη λύση είναι η Δ' ώστε η ΠΑΕ να διαλυθεί και οι μέτοχοι να πάρουν τις μετοχές τους και στο καλό. Εκτός κι αν κάποιος αναλάβει με δικό του κόστος τα χρέη και τις υποχρεώσεις της ομάδας. τότε θ' ακούσει μπράβο.. απλά τώρα αυτοί που κατήντησαν την ομάδα εδώ που είναι θέλουν να επιστρέψουν από αγάπη για το σύλλογο... σου λέει αν πέσουμε στη Δ που να πάρουμε κανα φράγκο εμείς για τις μετοχές.
    φιλικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. NAI BEBAIA D ETHNIKI TORA POU DIALIETE O VOLOS NA PESOUME KAI EMEIS GIA NA KANETE MIA OMADA STO BOLO. TO PIASAME TO PARAMITHI POU PATE NA MAS SERBIRETE. H NIKH THA PAEI PSILA HTE SAS ARESEI HTE OXI AYSTRIAKOI ROUFIANOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποιο παραμύθι ρε 8.35, ξεκόλλα. και γ' τοπικό να παίξουμε νικη θα είμαστε, ας παρουν και το CL οι απέναντι, χέστηκα.
    απλά επειδή δε βλέπω κάποιον τόσο τρελλό και με τόσα λεφτά να αγοράσει κανονικά την ομάδα και να αναλάβει τα χρέη που έχει χωρίς ιδιοτέλεια, προτιμώ την Δ για να φύγουν τα κοράκια και στο τσακ μπαμ παλι στη Γ και γιατί όχι και ψηλότερα.
    τη Δ την φοβήθηκαν οι αυστριακοί στο παρελθόν και τώρα θα την φάνε στην μάπα για τα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. AFTA TA TSAK MPAM EINAI SENARIA EPISTIMONIKIS FANTASIAS POU MONO ESY TA SKEFTESE... PISTEYO NA EXEIS KATALABEI OTI EXOUME 2011 KAI POS PAIZETE PLEON TO PODOSFAIRO...SYNELTHE PRIN NA EINAI ARGA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πως παίζεται δηλαδή; με τον μπέο; με τον γιδόπουλο; για πες μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ME LEFTA KAI OXI ME PARAMITHIA KAI FOUMARA

    TAXEIS? TA BAZEIS KAI PAS MPROSTA
    DEN TA XEIS? KATANTAS NA PAIZEIS ME TA SOURMENA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μπράβο. οι μέτοχοι τα έβαζαν και πήγαμε μπροστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ..ΕΤΡΕΞΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΑΠΟ ΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ..ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΗ ΣΤΑΣΗ..ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΘΕΑΤΗΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΙ..ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΟΠΩΣ Κ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ..ΑΛΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΘΕΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Κ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΑΛΙ "ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ" ΚΛΠ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΝΙΚΑΡΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. και του χρόνου πάλι θα την εχει "πατήσει",
    και μετά πάλι πρόεδρος πρωτοδικείου και αισιόδοξος θα είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή