Σελίδες

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Η Νίκη, η «Μαγνησία» και η σιωπή της

Άρθρο του Γ. Καρεκλίδη

Πολλοί ήταν οι αναγνώστες της «Μαγνησίας» που απορούσαν, διότι η εφημερίδα μας δεν έγραφε λέξη για την αγαπημένη τους ομάδα για μεγάλο διάστημα. Εδώ όμως και καιρό και εμείς ως «Μαγνησία» είχαμε ξεκαθαρίσει τις σχέσεις μας με τον Στράτο Γιδόπουλο.

Η «Μαγνησία» θεωρεί ότι ο Στράτος Γιδόπουλος είναι ανάξιος να ηγηθεί της μεγάλης αναγεννητικής προσπάθειας που πρέπει να κάνει η Νίκη. Δοκιμάστηκε και απέτυχε παταγωδώς και γι’ αυτόν τον λόγο όλο αυτό το χρονικό διάστημα που με τα ψεύδη του προσπαθούσε δήθεν για τη Νίκη, εμείς δεν ήμασταν σε καμία περίπτωση διατεθειμένοι να παίξουμε σε βάρος της Νίκης και των φιλάθλων της, οι οποίοι βαρέθηκαν επί χρόνια να τους ταΐζουν κουτόχορτο και η ιστορική ομάδα να είναι συνεχώς μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Εμείς πιστεύουμε στις καθαρές λύσεις. Η ομάδα, η οποία είναι «θρησκεία» για χιλιάδες φιλάθλους, δεν μπορεί να διασύρεται από ανθρώπους ξένους με την ιστορία της, το ήθος της και την παλικαριά της. Άλλωστε για τη Νίκη δεν σιωπήσαμε μόνον εμείς.

Η σιωπή υπήρξε, συνεχίστηκε και συνεχίζεται και από τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης, παρά την προσπάθεια που κάναμε ως μέσο να την αφυπνίσουμε, όπως επίσης από τους Συνδέσμους Φιλάθλων. Ούτε Γενική Συνέλευση έγινε ούτε από το Πρωτοδικείο αιτήθηκαν οι Νικιώτες τον διορισμό διοίκησης.

Μήπως θα έπρεπε να γράφουμε τα ψεύδη του Στράτου Γιδόπουλο, ότι η Νίκη μπορεί ν’ ανέβει στη Β’ Εθνική, δίνοντας το καθημερινό «ναρκωτικό» των άλλων τοπικών εφημερίδων στους αναγνώστες φιλάθλους μας; Δε θα το κάνουμε ποτέ. Ή θα δώσουμε στον Γιδόπουλο να καταλάβει ότι τελείωσε από τον Βόλο, χωρίς ν’ αναφέρουμε λέξη γι’ αυτόν, ή θα τον προβάλλουμε συνέχεια. Η «Μαγνησία» πιστεύει ότι η Νίκη έχει τη δυναμική μεγάλης ομάδας. Όσοι προσπαθούν λοιπόν να την κάνουν ανυπόληπτη ομάδα θα μας βρουν απέναντί τους.

Η Νίκη πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή. Ας γίνει αυτό έστω και από τη Δ’ Εθνική, ας γίνει από το Τοπικό, αλλά με ανθρώπους που θέλουν να επενδύσουν στο όνομά της με τη συμπαράσταση των χιλιάδων φιλάθλων της.

Αν είναι να έλθει ο Στράτος Γιδόπουλος πάλι ως σωτήρας, να μαζέψει από τα αζήτητα κάποιους ποδοσφαιριστές και να πει ότι θα πάει η Νίκη για πρωτάθλημα και άνοδο, εμείς προτιμούμε να σιωπούμε. Αν δούμε ότι νοικοκυρεμένα και υπεύθυνα κάποιοι θα προσπαθήσουν να τη βάλουν στο σωστό δρόμο, τότε θα είμαστε μαζί τους, διότι εμείς αγαπάμε το ποδόσφαιρο και η Νίκη είναι η ομάδα της καρδιάς μας. Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι.

Θα είμαστε όμως και με όλους τους συλλόγους της περιοχής, διότι έτσι προσφέρουμε από την πλευρά μας στον αθλητισμό και στην πόλη. Και κυρίως ποτέ δεν φορέσαμε παρωπίδες στις σχέσεις με τις ομάδες του τόπου. Τις βοηθάμε και τις συμπαραστεκόμαστε από το 1969, όταν ο υπογράφων έκανε τον πρώτο του ρεπορτάζ για τον αγώνα Αλμυρού-Νίκης για το Κύπελλο Ελλάδας. Οπότε έχουμε άποψη, γνωρίζουμε τις καλές και κακές στιγμές του Ολυμπιακού και της Νίκης. Ξέρουμε για ποια πράγματα πρέπει να υπερηφανευόμαστε και για ποια να ντρεπόμαστε.

Πηγή: www.magnesianews.gr

9 σχόλια:

  1. EXEI APOPSH H MAGNHSIA POU GRAFEI 2-3 FYLLA YPER TOU BOLOU.... KAI EBGALE ATHOO TON OLYMPIAKO... TRABA KOIMHSOU RE KAREKLIDI NOUMERO GLYFTH TOU MPEOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαε το ξεροκοματο του Μπέου ρε λιγούρη. Περήφανος είσαι για την ομάδα σου όπου κι αν είναι όπου κι αν παίζει. Κι όχι ποιός είναι ο νταβαντζης. Μην γλύφεις τώρα που αρχίζει το ξεκατίνιασμα της Κασσάνδρας. Εμείς το δρόμο μας θα τον βρούμε. Με ή χωρίς Γιδόπουλους. Να σαι σίγουρος.

    Γερμανοτσολιάδες δε γίναμε και δεν θα γίνουμε ευτυχώς ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΡΕΚΛΙΔΗ, ΚΑΤΙ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΜΩΣ: Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΤΗΣ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ. ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΓΙΔΟΠΟΥΛΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΝΟΜΠΑΡΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΔΟΠΟΥΛΟ...ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΕΤΑΞΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΕ ΑΠΟΨΗ! ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΟΡΓΙΟ ΚΑΡΕΚΛΙΔΗ, ΝΙΩΘΕΙΣ ΘΙΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΠΟΥ ΕΣΤΗΝΕ ΜΑΤΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΘΙΧΤΗΚΕΣ? ΑΞΙΖΕΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ 3-4 ΣΕΛ. ΣΤΟ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΟΥ? Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ ΛΑΔΟΠΟΝΤΙΚΑ, ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ, ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΛΑΚΕΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΛΥΦΤΗΣ, ΓΕΡΟ ΛΑΔΑΣ, ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ,
    0ΧΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ, ΚΟΛΑΚΑΣ ΑΥΤΙΩΝ & ΠΙΣΤΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΕΥΤΡΑΦΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.
    ΔΕΣ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ & ΓΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ. ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΠΡΟΔΟΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. giati re karagkiozi kareklidi oso o gidopoylos ekane malakies den ta egrafes???? giati den grafeis ayta poy ekane o mpeos stin nikh?????
    eeeeeeeeeeeeee giati????? tha soy pv giati
    giati kati tipi san esena den exoyn omada stin kardia toys mono tin tsepi toys koitan oloi eseis dimosiografakia na min xanapatisete sthn nikh KANENAS den axizete na legeste nikiotes paradopisti iste den exete idees eseis poylate kai tin mana sas gia ta fragka
    gia mena pantos kai gia polloys nikiotes THESSALIA TAXYDROMOS MAGNHSIA NOVA SPOR TELOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
    POYLHUHKATE STON MPEO OLOI TOMARIAAAAAAAA OYYYYYYYYYYYYYYSTTTTTTTTTTT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ,ΠΑΝΦΑΓΟ,ΓΛΥΦΤΗΣ,ΕΦΙΑΛΤΗΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΕΚΛΙΔΗΣ! Ο ΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ! Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ!!
    ΥΓ.ΟΠΟΙΑ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ, ΕΓΩ ΚΑΡΝΑΒΑΛΕ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΝΙΚΙΩΤΗΣ ΕΙΣΑΙ,ΘΑ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ! ΕΝΑΣ "ΦΙΛΟΣ" ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΝΙΚΟΣ!!!!!!!!! (δυστυχως αδικαιολογητος....)

    ΘΕΛΕΙ Η ΧΗΡΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ
    ΚΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ!

    ("ΕΜΕΙΣ" ΠΑΝΤΩΣ, ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΠΑΓ-ΓΕΛΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή